Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yoğurdu kendin mi yaptın? yağsız yoğurdu nasıl yapıyorsun?

linkleri bugün verebiliyorum. ben karın için olanı her gün diğerleri sırayla farklı günler yapıyorum 2 gündür. şimdiye kadar kalçalar için olanı baca için olanı ve karın için olanı yapabildim.kalça ve karın için olan güzel çalıştırdı ama bacak biraz zayıf çalıştırdı günler geçtikçe daha güzel çalıştırcağını düşünüyorum ama :) neyse linkler:)
kalça için:
8 Minute Buns - YouTube
bacaklar için:
8 Minute Legs - YouTube

karın için:
8 Minute Abs - YouTube

kollar için:
8 Minute Arms - YouTube

ve en son strech esneme:
8 Minute Stretch - YouTube

kızlar bişey sorucam ben karın ve her hangi birini yapııyorum ama bittikten sonra strech yapmıyorum yapmalımıyım?

Son düzenleme:

çok sağol canım
bence yapsan iyi olur

evet kızlar yine miskin bir pazar geçirdim
ama ayşe balık tuttum yani biber dolmasını yaptım ama baharatlarını kaçırmışım biraz :26::26::26:

bizim seminerler başlıyor ne güzel okulumuza gidiyorduk bu sene ilçeye gidip gelcez
bu hafta 3 kere gelecek hafta 2 kere diğer haftada full ilçedeyiz
ilçeye gitmediğimiz zamanda okula gitcez
sıcaktada hiç çekilmiyor

MENÜMDÜR:
sabah=bir kk yarım yağlı beyaz peynir-5 zeytin-bir yumurta-3 közlenmiş kırmızı biber üzerine bol maydanoz bir ceviz-2 domates-bir dilim çavdar (oku oku bitmeeez)
öğle=50 gr badem-2 kırmızı erik-bir bardak ayran
ara=bir bardak çay-5 adet hanımeller
akşam(16.00 gibi)=4 adet köfte-iki kaşık bulgur pilavı-bol sağan-közlenmiş domates-4yk yoğurt(sumaklı-naneli)
ara(19.00 gibi)=4 kırmızı erik-bir elma

fena değil canım

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık

ara
1 elma

akşam
2 dolmabiber
1 kase yoğurt
salata

ara
1 bardak çay

menüm:
sabah:2 dilim tahıl ekmek,1 kk peynir,domates,salatalık,4 yeşil zeytin
ara:1 sb süt 1çk kahve
öğle 1 avuç tavuk dönerli salata,1 büyük bardak ayran
ara:6 kuru üzüm
akşam:öğleyle aynı
ara:1 parça hellim peynir,1 elma
su:2.5 litre

spor: callanetics'e ara vermiştim 2 gün tekrar başladım hareketleri tam öğrenmiş olara saymak istedim hem 2/21 callanetics,3 mil leslie, 8er dk dan karın ve bacak egzersizleri

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık

ara
1 elma

akşam
2 dolmabiber
1 kase yoğurt
salata

ara
1 bardak çay

geç kalktığında 2 saat aralarla küçük küçük aralar yaparsan metabolizman daha hızlı oluyormuş bir yerde okumuştum. mesela 5 fındık yiyiceksin ara ara ycksn gibi.

yoğurdu kendin mi yaptın? yağsız yoğurdu nasıl yapıyorsun?
canım bildiğin light sütü ısıttım, epey sıcak ama kaynama derecesi değil.. (tarifi veren arkadaşın dediği gibi "parmağını ısıracak kadar") :) sonra bir su bardağı kadar (4/3 de olur) yoğurdu içine tencereye ekledim, hafiften bir karıştırdım. bir örtüyle sarmalayıp 5 saat kadar dışarda beklettim.. sonra dolaba aldım. sabah nefis yoğurdum hazırdı..

Bu arada light yoğurtların kilosu ortalama 5 tl civarı (ve ben dukan diyetinde çok tüketmek durumundayım) light sitten yapınca (yarım yağlılar da aynı hemen hemen) 1.30 -150 civarına geliyo killosu.. hem güvenilir hem hesaplı

teşekkürler :) yarın ilk iş videoları izlemek olacak

ne kadar sürüyor ki bu seminerler? ayrıca tam olarak nedir aslı??

hah!! ben de erik nerde diyordum :)) afiyet olsun canım.. hanımeller ya da genel olarak bulamaç haline geldiği bildiğiniz bisküvi türlerini yememeye çalışın. bağırsaklara yapışıp zorladığı söylendi geçenlerde.. bu yulaf kepeğini size de öneririm.. azıcık (belki de ballı) yoğurda falan bir kaşık karıştırdığınızda acayip güzel bir ara öğün olacaktır. dukan da en iyi kazanım yulak kepeğidir muhtemelen ayrıca da midede 25 katına kadar şiştiği için doygunluk, yapışkan özelliği sayesinde de yağı asit gibi bişeyleri de kendine yapıştırıyo /emiyo.. içten temizlik :))

ben ara verdim, hem 40 yemeği, hem de magnezyum takviyesi için.. daha temkinli gidicem spor konusunda .. :/

kuzular bugün birsürü zararlı şeyden oluşan mevlit yemeği hazırladık, hiçbirinin tuzuna dahi bakmadım yapılırken.. biraz tavuk haşladım kendime ayrıyetten.. onunla yoğurdumu yedim ara ara birkaç kaşık.. akşam kalabalık çekilince de suda yağsız kıymayı baharatla kavurup, iki yumurta beyazı bir sarıyla omlet yaptım.. 3-4 tane de biber yedim gün boyunca..

1,5 lt su içtim de fazlasını bilmiyorum..

bu iyi bir sınavdı, helvayı severdim çünkü.. ama sigara gibi helva da sarma da börek de silinip gitmiş ezberimden :)) ne oburmuşum ben meğer :))

yorgunluğa direnemiyorum:S
bana bir multivitamin tavsiye edin lütfen!!!
yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…