- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.761
bagırsak etkinlikleri cok cok etkiliyor kiloyu
bugün kocişim kahvaltı hazırlamış bana pastırmalı melemen yada menemen :)) yazımı hehe...
biraz ondan yedim
3yeşil zeytin
2dilim kaşar
çeyrek ekmek (ekmeği çok yediriyo namussuz menemen :)
1 bardk çay şekersiz
sabah: haşlanmış yumurta beyazı (2 tane) light beyaz peynir 2 kupa çay
öğle: ciğer( kıyma gibi) baharatla suda pişirilmiş.. + yazğsız yoğurt
ara : ice tea light
akşam: balık (fırın poşetinde kabak, havuç ve soğanla pişirilmiş) (sebzelerden sadece soğanı yiyebildim) cola zero
az evvel: yağsız yoğurt nihayet ev yapımı :)) yulaf kepeği (1 kşk)
su: 1,7 lt.
linkleri bugün verebiliyorum. ben karın için olanı her gün diğerleri sırayla farklı günler yapıyorum 2 gündür. şimdiye kadar kalçalar için olanı baca için olanı ve karın için olanı yapabildim.kalça ve karın için olan güzel çalıştırdı ama bacak biraz zayıf çalıştırdı günler geçtikçe daha güzel çalıştırcağını düşünüyorum ama :) neyse linkler:)
kalça için:
8 Minute Buns - YouTube
bacaklar için:
8 Minute Legs - YouTube
karın için:
8 Minute Abs - YouTube
kollar için:
8 Minute Arms - YouTube
ve en son strech esneme:
8 Minute Stretch - YouTube
kızlar bişey sorucam ben karın ve her hangi birini yapııyorum ama bittikten sonra strech yapmıyorum yapmalımıyım?
MENÜMDÜR:
sabah=bir kk yarım yağlı beyaz peynir-5 zeytin-bir yumurta-3 közlenmiş kırmızı biber üzerine bol maydanoz bir ceviz-2 domates-bir dilim çavdar (oku oku bitmeeez)
öğle=50 gr badem-2 kırmızı erik-bir bardak ayran
ara=bir bardak çay-5 adet hanımeller
akşam(16.00 gibi)=4 adet köfte-iki kaşık bulgur pilavı-bol sağan-közlenmiş domates-4yk yoğurt(sumaklı-naneli)
ara(19.00 gibi)=4 kırmızı erik-bir elma
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
ara
1 elma
akşam
2 dolmabiber
1 kase yoğurt
salata
ara
1 bardak çay
canım bildiğin light sütü ısıttım, epey sıcak ama kaynama derecesi değil.. (tarifi veren arkadaşın dediği gibi "parmağını ısıracak kadar") :) sonra bir su bardağı kadar (4/3 de olur) yoğurdu içine tencereye ekledim, hafiften bir karıştırdım. bir örtüyle sarmalayıp 5 saat kadar dışarda beklettim.. sonra dolaba aldım. sabah nefis yoğurdum hazırdı..yoğurdu kendin mi yaptın? yağsız yoğurdu nasıl yapıyorsun?
linkleri bugün verebiliyorum. ben karın için olanı her gün diğerleri sırayla farklı günler yapıyorum 2 gündür. şimdiye kadar kalçalar için olanı baca için olanı ve karın için olanı yapabildim.kalça ve karın için olan güzel çalıştırdı ama bacak biraz zayıf çalıştırdı günler geçtikçe daha güzel çalıştırcağını düşünüyorum ama :) neyse linkler:)
kalça için:
8 Minute Buns - YouTube
bacaklar için:
8 Minute Legs - YouTube
karın için:
8 Minute Abs - YouTube
kollar için:
8 Minute Arms - YouTube
ve en son strech esneme:
8 Minute Stretch - YouTube
kızlar bişey sorucam ben karın ve her hangi birini yapııyorum ama bittikten sonra strech yapmıyorum yapmalımıyım?
bizim seminerler başlıyor ne güzel okulumuza gidiyorduk bu sene ilçeye gidip gelcez
bu hafta 3 kere gelecek hafta 2 kere diğer haftada full ilçedeyiz
ilçeye gitmediğimiz zamanda okula gitcez
sıcaktada hiç çekilmiyor
hah!! ben de erik nerde diyordum :)) afiyet olsun canım.. hanımeller ya da genel olarak bulamaç haline geldiği bildiğiniz bisküvi türlerini yememeye çalışın. bağırsaklara yapışıp zorladığı söylendi geçenlerde.. bu yulaf kepeğini size de öneririm.. azıcık (belki de ballı) yoğurda falan bir kaşık karıştırdığınızda acayip güzel bir ara öğün olacaktır. dukan da en iyi kazanım yulak kepeğidir muhtemelenMENÜMDÜR:
sabah=bir kk yarım yağlı beyaz peynir-5 zeytin-bir yumurta-3 közlenmiş kırmızı biber üzerine bol maydanoz bir ceviz-2 domates-bir dilim çavdar (oku oku bitmeeez)
öğle=50 gr badem-2 kırmızı erik-bir bardak ayran
ara=bir bardak çay-5 adet hanımeller
akşam(16.00 gibi)=4 adet köfte-iki kaşık bulgur pilavı-bol sağan-közlenmiş domates-4yk yoğurt(sumaklı-naneli)
ara(19.00 gibi)=4 kırmızı erik-bir elma
menüm:
sabah:2 dilim tahıl ekmek,1 kk peynir,domates,salatalık,4 yeşil zeytin
ara:1 sb süt 1çk kahve
öğle 1 avuç tavuk dönerli salata,1 büyük bardak ayran
ara:6 kuru üzüm
akşam:öğleyle aynı
ara:1 parça hellim peynir,1 elma
su:2.5 litre
spor: callanetics'e ara vermiştim 2 gün tekrar başladım hareketleri tam öğrenmiş olara saymak istedim hem 2/21 callanetics,3 mil leslie, 8er dk dan karın ve bacak egzersizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?