- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.721
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
realincir*** 9 – 15 haziran
SABAH--1 kk beyaz peynir, yarım kk kaşar peynir, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, domates, salatalık
ARA--10 badem
ÖĞLEN--4 kaşık ıspanak kavurma, 1 dilim ekmek
ARA--1 fincan şekerli kahve
şimdiye kadar 1 lt su içtim..
MENÜM
geç kahvaltı(saat 13.00gibi) = bir kk yarım yağlı beyaz peynir-7 siyah zeytin-bir ceviz-2 dilim çavdar-domates-salatalık-derotu-maydanoz
ara= bir adet petibör
ara=10-15 erik bir şişe maden suyu
akşam=bir büyük tavuk göğsü ızgara yağsız bol baharatlı-4yk yoğurt 3yk yulaf bol dereotu sarımsak :13: :13:
ara=20 gr kadar fındık
yulaf ununu süt ya da yogurtla+balla karıştırıp maske yapılıyomuş kırışık ve temizleme içinmiş.dermatolog tvde solemişti..doktor soleyince yapmaya calışıyorum ben :)
evimide çoook özledmm ya ohh ne güzelmiş ev gibisi yok
midemde bi ekşime oldu sırtım ağrıdı.. 1 saat kadar sonra midem bulandı önce yediklerim geldi.. sonra kahve telvesi gibi kahvrengi birazda kan karışık bişi geldi.. şimdilik bişi yok
kolay gelsin... benim 3 günlük mesaj sayımımı yarın yapıcam..
ayyyy kızlar bu evde diyet yapmak çok zor yaaa zaten açım birşey yememek için zor tutuyorum kendimi cips büsküvi falan yiyolar yaaaaa !!!:18::18::18::18::18::18::18:
sayfa hata mı veriyor yoksa kimsecikkler girmedi mi saatlerdir!? :S
kuzular online takipte sonradan yazılanları görmüştüm fakat şimdi teee öğlen yazdığım mesajı görüyorum sadece :S
menümü bildiricem birazdan, herkesi öpüyorum.. (kayınpederimin 40'ı için hazırlıkla meşguldüm, yarın da kalabalık olacak başım.. bir daha belirteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?