Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok güzel olmuş afiet olsun

vitamin takviyesi işe yaradı normal seviyeye gelmiş.. dün tahlil yaptırdım.. yeni bişi de öğrendim ferritin yani demir eksikliğide varmış.. tanrım beni baştan yarat

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 elma

akşam
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt

ara
2 bardak çay
1 avuç çekirdek

ayyyy kızlar bu evde diyet yapmak çok zor yaaa zaten açım birşey yememek için zor tutuyorum kendimi cips büsküvi falan yiyolar yaaaaa !!! :18::18::18::18::18::18::18:

kuzular online takipte sonradan yazılanları görmüştüm fakat şimdi teee öğlen yazdığım mesajı görüyorum sadece :S
menümü bildiricem birazdan, herkesi öpüyorum.. (kayınpederimin 40'ı için hazırlıkla meşguldüm, yarın da kalabalık olacak başım.. bir daha belirteyim

canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
send ehata var demek ki öğleden sonrasını göremiyorsun

sabah: haşlanmış yumurta beyazı (2 tane) light beyaz peynir 2 kupa çay
öğle: ciğer( kıyma gibi) baharatla suda pişirilmiş.. + yazğsız yoğurt
ara : ice tea light
akşam: balık (fırın poşetinde kabak, havuç ve soğanla pişirilmiş) (sebzelerden sadece soğanı yiyebildim) cola zero
az evvel: yağsız yoğurt nihayet ev yapımı :)) yulaf kepeği (1 kşk)

su: 1,7 lt.

tibet 5
tüm evi aklamak paklamak (son zamanların en feci yorgunluğunu yarattı, o da spor sayılır yani..
(callanetics'e kas tutulmasından ara verdim.. magnezyu takviyesi yapıp, pazartesi baştan başlayacağım)

iyi geceler kuzular, öpüyorum hepinizi.. (geçmişi en kısa zamanda okuyup arayı kapatırım ben

SPOR--bugün yok

SU--2 lt

YEŞİL ÇAY-BİTKİ ÇAYI--yok

hafta sonu mıymıntının biri oluyorum.. hafta içi o koşturmacanın içinde belirlediğim kurallara daha iyi uyuyorum.. spor yapmamak için hiçbir bahanem yoktu ama yapmadım..

Herkese günaydııııııııııııııınnnnn :))) Ben bugün erkenciyiiiiim kahvaltýmý yapýp ders çalýþacaðým inþallah :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…