- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.741
Diğer mesajım kafayı yemiş yine neyse önemli birşey yazmadım erken kalktığımı falan söyledim...
Siz daha uyuyun mışıl mışıl ben yattım uzandım biraz sıkılıncaa ...
Her hafta pazar günleri olduğu gibi bugün de evdeyim ders ders ders ve yine ders
Offf bıktım artık yaaaaaaaaaaaaa !!!
dün akşam eve bi geldm şalter atmış biz yokken sen dolaptaki herşey bozul kok uuwwww çok feciydi allahtan fazla bişey yoktu buzlukta et falan yokmuş iyiki kurtlanırda haaaa.küçük bi maya bile nasıl kokutmuş buzluğuı sebzeler kahvaltılıklar hepsi çöpeee dolap pakladm gece gece
Kızlar bugün tartıda 69.4 çıktım biliyor musunuz nasıl bu kadar değişti anlamadım ama sanırım birkaç gündür düzensiz yediğımden barsaklarımın da düzeni bozuldu dün akşam rahatlattabildim kendimi bu konuda bu tartıya yansıdı sanırım ... Tabi yine kilo aldığım gerçeğini değiştirmiyoooo
evimide çoook özledmm ya ohh ne güzelmiş ev gibisi yok
SABAH--1 kk beyaz peynir, yarım kk kaşar peynir, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, domates, salatalık
ARA--10 badem
ÖĞLEN--4 kaşık ıspanak kavurma, 1 dilim ekmek
ARA--1 fincan şekerli kahve
şimdiye kadar 1 lt su içtim..
kızlar uzak kaldım sizden ama fırsat bulup pc başina oturamıyorum ama sanmayın ki okumuyorum kızı falan emzirirken tel den girip okuyorum ...bu arada deniz ishal oldu çok fena ya..poposuda çok fena kızardı o kadar kremlere rağmen offf..
bu arada ayşee kırdın galiba zincirlerini şekerimmmmmmmmm=) bu da son oyadan ses yok galiba terketti bizi=(
MENÜM
geç kahvaltı(saat 13.00gibi) = bir kk yarım yağlı beyaz peynir-7 siyah zeytin-bir ceviz-2 dilim çavdar-domates-salatalık-derotu-maydanoz
ara= bir adet petibör
ara=10-15 erik bir şişe maden suyu
akşam=bir büyük tavuk göğsü ızgara yağsız bol baharatlı-4yk yoğurt 3yk yulaf bol dereotu sarımsak :13: :13:
ara=20 gr kadar fındık
vitamin takviyesi işe yaradı normal seviyeye gelmiş.. dün tahlil yaptırdım.. yeni bişi de öğrendim ferritin yani demir eksikliğide varmış.. tanrım beni baştan yarat
hoşgeldin canım
ayy benimde başıma geldi maya iğrenc kokuyor....
o zaman topiğe ve evine hoşgeldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?