- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.821
canım anlatmıştım sana olmadı mı oo ??
:44:
az kaldı diye diye avutuyorum kendimi zaten yaa
hayrı cnm ordan ayarlıyorum yine siyah yazıyo
renk çubuğu falan çıkıyo ayarlıyosun yine siyah mı yazıyooo ??:44:
Kahvaltı
4çatal sucuklu yumurta
1dilim ekmek
1bardak vişne suyu
1dilim kaşar
yarım domates-salatalık
1dilim teremyağ-ballı ekmek
çok olmuş canım yaaasucuklu yumurta neyse yenebilir ama onu yedin m vişne suyu kaşar tereyağlı ballı ekmek yiyemezsin gün içinde bu hatanı mutlaka düzeltt
cnm yok renk çubugu falan bidaha tarif etsene
((((((((((((((((((((((((((((((((((((( of of
moral bozmak yoooookkk hemen totoşunu kaldır spor yap akşam da protein ye sadece
tamam cnm protein önersene bana:26:
en büyük düşmanım ekmek zaten biara çok iyi kesmiştim izne gittik geldk benm hortum yine genişledi doymuyorum yiyorum yarım saat sonra yine açıkıyorum napacam ben yaaaaaaatavuk yiyebilirsin yanında da bir kase yoğurt ama tavuk tamamen yağsız olsun. ekmek falan yok !
akşam yemeğine kadar da peynir yoğurt ya da kefir tüketebilirsinyaaa bol de marul domates salatalık biber tüket
en büyük düşmanım ekmek zaten biara çok iyi kesmiştim izne gittik geldk benm hortum yine genişledi doymuyorum yiyorum yarım saat sonra yine açıkıyorum napacam ben yaaaaaaa
2 gün sıksam dişimi alışıyorum hemen ama nerde... en iyisi zayıfladığımı hayal etmek meditasyon yapayım birazacıktığın zaman önce su içmeyi dene sonra bitki çayı sonra yoğurt sonra marul sırasıyla dene işteeeama artık bugün karbonhidrat alma
karar verdim diyetisyene gitcm olmucak böyle yokk haftalardır aynı yerimdeyim nerdeyse
şifa hastanesinde falanmı cnm bi öğrensen çünkü bi kadın va gidenler memnun diğil hiçbenim kuzenim yozgatta bay bir diyetisyene gidiyodu çok da memnun kalmış bayaa zayıflamıştı özel çalışıyodu adam duruyosa hala dene derim
tamam cnm görüşürüz sonra bende kalkam evi temizleyem sonrada spor yapam bybycanım ben çıkıyorum duş alıp okula gidicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?