- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.841
şifa hastanesinde falanmı cnm bi öğrensen çünkü bi kadın va gidenler memnun diğil hiç
Tamam cnm saol:129:yok canım baydı bildiğim kadarıyla ve özel muayenesi vardı. netten falan araştır bulursun ben öyle bulmuştum burda
linkleri bugün verebiliyorum. ben karın için olanı her gün diğerleri sırayla farklı günler yapıyorum 2 gündür. şimdiye kadar kalçalar için olanı baca için olanı ve karın için olanı yapabildim.kalça ve karın için olan güzel çalıştırdı ama bacak biraz zayıf çalıştırdı günler geçtikçe daha güzel çalıştırcağını düşünüyorum ama :) neyse linkler:)
kalça için:
8 Minute Buns - YouTube
bacaklar için:
8 Minute Legs - YouTube
karın için:
8 Minute Abs - YouTube
kollar için:
8 Minute Arms - YouTube
ve en son strech esneme:
8 Minute Stretch - YouTube
kızlar bişey sorucam ben karın ve her hangi birini yapııyorum ama bittikten sonra strech yapmıyorum yapmalımıyım?
evet kızlar yine miskin bir pazar geçirdim
ama ayşe balık tuttumyani biber dolmasını yaptım ama baharatlarını kaçırmışım biraz :26::26::26:
Kızlar merhaba.nasılsınız.ben geldim.Sınavım iyi geçti şükür bitti okul inşallah,artık aranızdayım son gazla inşallah....
çok ösledim sizleri.ne var ne yok biraz adapte olayım kim gelmiş kim gitmiş neler olmuş.gerçek dünyaya geçiş yapmaya çalışıyom
10 Haziran 2012
aynalar 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekayse 7+ :81:
0menekse0 7+ :79:
-------------
tedis, 1.73 , nilipus , oyagibi , emidaf İZİNLİ
-------------
nesli 7+
ocu 4
papatya29 0 (kayınpederinin 40ı olduğu için izinli sayabilriz)
renk çubuğu falan çıkıyo ayarlıyosun yine siyah mı yazıyooo ??:44:
kızlarrr lütfen bana destek olun gerçekten gücümü kaybettim çok yiyorum doymuyorum tıka basa yiyorum yarım saate tekrar açıkıyorum çok moralim bozuk lütfen destekkk ve akıl verin verdğim kiloları geri almak istemiyorum hedefime ulaşmak istiyorum...çıtır olmak istiyorumDestek lütfen
kızlarrr lütfen bana destek olun gerçekten gücümü kaybettim çok yiyorum doymuyorum tıka basa yiyorum yarım saate tekrar açıkıyorum çok moralim bozuk lütfen destekkk ve akıl verin verdğim kiloları geri almak istemiyorum hedefime ulaşmak istiyorum...çıtır olmak istiyorumDestek lütfen
selam kızlar nasılsınız
ben ilçeye gidip geldim
şimdi kahvaltı yapcaz
hemen neti açtım kuzenin nişanı oldu cumartesi resimlere bakayım diye
aslım nasılsın özledim sizi kız
Kahvaltı
4çatal sucuklu yumurta
1dilim ekmek
1bardak vişne suyu
1dilim kaşar
yarım domates-salatalık
1dilim teremyağ-ballı ekmek
moral bozmak yoooookkk hemen totoşunu kaldır spor yap akşam da protein ye sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?