Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiiym canım sağol bende özledim seni hoşgeldin
sınavların nasıl geçti inş güzel geçmiştir

ay canım sagol şükür geçti.bitti sayılır okul inşallah.lisans tamamlamaydı tamamlandı
ama çok emek harcadım hele son hafta sen gördün face de gece saat 5 te yattıgımı biliyorum ya.
emeklerim boşa çıkmayacak inşallah

gözün aydın canım tebrik edrm seni bunca yoğunluğun içinde bunuda başardın
bende yüksek lisans daha sonrada doktora yapmak istiyorum ama o zaman tembelliği kim yapcak :26:

gözün aydın canım tebrik edrm seni bunca yoğunluğun içinde bunuda başardın
bende yüksek lisans daha sonrada doktora yapmak istiyorum ama o zaman tembelliği kim yapcak :26:

yüksek lisans ales var ama orda matematik fala korkutuyo beni ama bunu başardım ya kendime güvenim geldi belli olmaz belki devam ederim belki okuma kariyerimi burda noktalarım

bugün nöbet iznim vardı önceden onu kullandım.ev kötü durumda 1 aydır silmek süpürmek yoktu.

perşembe günü ögleden sonra uyumuş kalmışım sabah 5 te yatıp saat 7 de kalmıştım.neyse rüyamda küçük oglumun benimsürdügüm araba ile kaza sonucu öldügünü gördüm .allahım çıglıkla bagırırken eşim uyandırdı.kızdı bana uykusuluktan oluyo diye bu arada çocukjlarda bakıcıda oluyo pek ilgilenemiyom.cumartesi sınava giderken denizliye oglan ateşlendi.ablamgile gittik ama sateşini düşüremedik.şurup ilaç neyse duş falan .ablamda hemşire o ben ilgilenirim dedi beni sınava postaladı ama benim aklım oglanda.allahım diyorum bişi olsa bana nasıl ulaşırlar.anonsmu etirirler sınıfa birimi gelir söyler of kafa dagıldı toparlayana kadar öldüm.şükür sınav bitti.eve geldim düşmemiş ateşi.10 aylıkkern havale geçirmişti ayrıca ondanda korkuyorum üstüne rüyada etkiledi.düşünün halimi.akşamı ettik ara ara iyileşiyo falan saat 9 gibi gezelim dedik çıktık.ama yine ateş fırladı.neyse acile gittik tahliller igneler derken saat 1 gibi düzene soktuk eve geldik şükür bugün daha iyi ama çok korkuttu bizi 2 gündür.

yarın nöbetim var 1 aydır köye görevlendirmeye gidiyodum.önceden servis bilgisayarı kadınlar klübüne açıktı ama son halini bilmiyom açıksa akşam girerim degilse haber veririm gelemedim diye.ben şimdik evi sil süpür yapam acık.aslında boya yapılcak ama öncesi petek ekleme tamiri falan vardı hepsi benim sınavı bekledi.sınav yüzünden hayatı beklemeye almıştım.şimdi başlayacak son hızla

ay aynı şeyi geçen sene tatil dönüşü yaşadım.aglaya aglaya temizlemiştim hiç unutmuyorum canım

tebrikler kızlar gerçi 3. Lük kaçmış ama olsun bu sizin başarılı oldugunuz gerçegini degiştirmez.bu hafta güzel olacak inşallah

Ben canlandırıcı olarak yeşilçay öneririm
dukan diyetinde kitapta "multivitamin alın yazıyordu, önemsememişim, sonradan farkettim, saçlarımda bir cansızlaşma var, alayım bir süre deyü... kulllanan varsa önersin lütfen ... tamam, yeşilçayı daha çok içerim tatlım
Light ürünlerin yağı azaltılıyor fakat şeker oranı kat kat fazla oluyor
şekersizdi benim kullandıklarım da ama işte masraflı baya :))
lemmmm!! o hanımeller 1 lira falan. yulaf kepeği de yarım kilosu 5 lira civarı.. kaç gün gider sana düşün artık !! :=))
benim eski erkek arkadaşım ne zaman kilo vercem desem çikolata alır gelirdii
ay ben de çok çok çok sevdiğim bi arkadaşıma aynı muameleyi yapardım.. kuzum benim ya,, ne özledim onun tontik hallerini... bu kadar mı yakışır bi insana
nesli seni goruyorum nabersin?
sana mesaj atmıştım ozelden bir link gordunmu?_
ben uyanınca açtım netbookumu açış o açış, kenarda kalıverdi canım,anca şimdi okuyorum :) aldım baktım kuzum

çok geçmiş olsun çocuk ve hastalık hiç bir araya gelmesin

ne kadar sürüyor ki bu seminerler? ayrıca tam olarak nedir aslı??

canım çocukalr karne aldıktan sonra biz tatile girmiyoruz bizim tatilimiz 1 yemmuzda başlıyor bu süre içinde seminer yapıyoruz
geneld etoplantılar oluyor ödev veriliyor onu hazırlıyoruz
bu sene yüz yüze ve telekonferanslı eğitim alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…