- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.861
iyiiym canım sağol bende özledim seni hoşgeldin
sınavların nasıl geçti inş güzel geçmiştir
ay canım sagol şükür geçti.bitti sayılır okul inşallah.lisans tamamlamaydı tamamlandı
ama çok emek harcadım hele son hafta sen gördün face de gece saat 5 te yattıgımı biliyorum ya.
emeklerim boşa çıkmayacak inşallah
akşam gelirim tekrar kızlar hoşçakalın kendinize iyi dawranın
gözün aydın canım tebrik edrm seni bunca yoğunluğun içinde bunuda başardın
bende yüksek lisans daha sonrada doktora yapmak istiyorum ama o zaman tembelliği kim yapcak :26:
dün akşam eve bi geldm şalter atmış biz yokken sen dolaptaki herşey bozul kok uuwwww çok feciydi allahtan fazla bişey yoktu buzlukta et falan yokmuş iyiki kurtlanırda haaaa.küçük bi maya bile nasıl kokutmuş buzluğuı sebzeler kahvaltılıklar hepsi çöpeee dolap pakladm gece gece
**14. Takım 260. Etap**
aynalar ( 83,7 / 83,4 / 0,3 / 0,36%)
emidaf ( 60,4 / 59,2 / 1,2 / 1,99% )
1.73 ( 91,0 / 91,0 / 0,0 / 0,00 %)
pisiq ( 63,7 / 63,1 / 0,6 / 0,94%)
tedis ( 79,1 / 78,5 / 0,6 / 0,76%)
melekaysee ( 65,2 / 64,5 / 0,7 / 1,10%)
realincir ( 69,3 / 70,0 / -0,7 / -1,01%)
nesli ( 81,9 / 80,9 / 1,0 / 1,22%) yeni üye hedefi 65
14.takım ortalaması: 0,67%
ayyyy ne ara bana geldi sıra yaa daha çok var sanıyodum beeennn ... çok hazırlıksız yakalandım
Ben canlandırıcı olarak yeşilçay öneririm
şekersizdi benim kullandıklarım da ama işte masraflı baya :))Light ürünlerin yağı azaltılıyor fakat şeker oranı kat kat fazla oluyor
lemmmm!! o hanımeller 1 lira falan. yulaf kepeği de yarım kilosu 5 lira civarı.. kaç gün gider sana düşün artık !! :=))canım haklısın ama dayanamadım diyelim reglim de yakın :26:
yulaf kepeği de güzel ben biliyorum amma lakin öğrencilik hali ağır kaçıyorzaten diyete başladığımdan beri harçlıklarımı yetiremez oldumm
ay ben de çok çok çok sevdiğim bi arkadaşıma aynı muameleyi yapardım.. kuzum benim ya,, ne özledim onun tontik hallerini... bu kadar mı yakışır bi insanabenim eski erkek arkadaşım ne zaman kilo vercem desem çikolata alır gelirdii
ben uyanınca açtım netbookumu açış o açış, kenarda kalıverdi canım,anca şimdi okuyorum :) aldım baktım kuzumnesli seni goruyorum nabersin?
sana mesaj atmıştım ozelden bir link gordunmu?_
perşembe günü ögleden sonra uyumuş kalmışım sabah 5 te yatıp saat 7 de kalmıştım.neyse rüyamda küçük oglumun benimsürdügüm araba ile kaza sonucu öldügünü gördüm .allahım çıglıkla bagırırken eşim uyandırdı.kızdı bana uykusuluktan oluyo diye bu arada çocukjlarda bakıcıda oluyo pek ilgilenemiyom.cumartesi sınava giderken denizliye oglan ateşlendi.ablamgile gittik ama sateşini düşüremedik.şurup ilaç neyse duş falan .ablamda hemşire o ben ilgilenirim dedi beni sınava postaladı ama benim aklım oglanda.allahım diyorum bişi olsa bana nasıl ulaşırlar.anonsmu etirirler sınıfa birimi gelir söyler of kafa dagıldı toparlayana kadar öldüm.şükür sınav bitti.eve geldim düşmemiş ateşi.10 aylıkkern havale geçirmişti ayrıca ondanda korkuyorum üstüne rüyada etkiledi.düşünün halimi.akşamı ettik ara ara iyileşiyo falan saat 9 gibi gezelim dedik çıktık.ama yine ateş fırladı.neyse acile gittik tahliller igneler derken saat 1 gibi düzene soktuk eve geldik şükür bugün daha iyi ama çok korkuttu bizi 2 gündür.
kızlar bi ara gelince özetlermisiniz bana kim var kim yok yeni arkadaşlardan diye..
ne kadar sürüyor ki bu seminerler? ayrıca tam olarak nedir aslı??
nereye gittin aslııııı :))
canım yaa allah kolayık versiiin valla zor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?