Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

09 Haziran 2012

aynalar 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekayse 7+ :81:
0menekse0 7+ :79:

-------------
tedis, 1.73 , nilipus , oyagibi , emidaf İZİNLİ
-------------

nesli 7+
ocu 2
papatya29 6

ellerine sağlık canım
cezaya kalan olmuş gördüğüm kadarıyla

yarın çok fena bir sınavım var sabah 8de başlayacak akşam 5te bitecek ve hiç ara verilmeyecek ölücem resmen yorgunluktan

ay nasıl sınavmış o uygulamalıdır kesin kolay gelsin canım

yarın için izin istiyorum aslı bu yüzden mümkün mü canım ?

tamam canım

aslıcım kim ne zamana kadar izinli bir de onu söylesen bana da ona göre yapsam listelerii :44:

canım oya, fadik, tuba dışında izinli yok

ben bu menülerimi hala renkli yazamıyorum ((

canım bunun için kontrol panelinde bişey yapacaksın galiba saliha yapmıştı ona soralım

en büyük düşmanım ekmek zaten biara çok iyi kesmiştim izne gittik geldk benm hortum yine genişledi doymuyorum yiyorum yarım saat sonra yine açıkıyorum napacam ben yaaaaaaa

bir bozunca geri başlamak çok zor oluyor
ama bir iki gün sabret gerisi gelecek canım

karar verdim diyetisyene gitcm olmucak böyle yokk haftalardır aynı yerimdeyim nerdeyse

iyi fikir geri toparlanabilirsin canım böylelikle

canım moralini bozma önce
kendine bir defter tut yediklerini yaz
evin her yerine zayıf resimlerini as
zayıflayınca neler giyebileceğini hayal et

hımm guzel olmuştur eminimm ellerine saglık...

tşk edrm canım

yüksek lisans ales var ama orda matematik fala korkutuyo beni ama bunu başardım ya kendime güvenim geldi belli olmaz belki devam ederim belki okuma kariyerimi burda noktalarım

benim matematik sorun değil canım ama ingilizcem yok

çok geçmiş olsun canım

Menekşe yaaa ben de aynı durumdayım sabah çok güzel akşam kaçırıyorum hep ben de çıtır olmakla istiyoruuuuuum

Canım benim yaaa çok geçmiş olsuuuun allah beterinden sakınsın

ellerine sağlık canım
cezaya kalan olmuş gördüğüm kadarıyla

ay nasıl sınavmış o uygulamalıdır kesin kolay gelsin canım

evet canım uygulama yarın yeme düzenim de bozulacak dolayısıylaaa
Kızlar bu vesileyle belirtmek istiyorum ki lütfen sınav dönemi hatalarımı mazur görün elimden geleni yapıyorum ama çok zorlanıyorum spor da yapamıyorum sınavlarım bitince antalyaya bir gidiyim hergün en az bir saat yüzücem yediklerime de dikkat edicem eski formuma dönücem ama bu iki hafta benden iyi bir performans beklemeyin çok özür dileyerek söylüyorum bunu ...

Sınav gününe denk gelmiş küvete buzlu soğuk suyla bi şok yapılsaydı keşke

çok geçmiş olsun rabbm şifa versin inş

of hayat çok sıkıcı bu aralar.. bugün çarşıdaydım aktardan yeşil çay aldım kil aldım kille maske yapıcam bakalım nasıl olucak :) yulaf kepeğide gördüm dukan diyetinin yulaf kepeği yazıyordu 500 gr'ı 8 liraydı almadım bi daha gittiğimde almayı düşünüyorum.. kızlar sivilcelerim arttı bu aralar bildiğiniz bişey var mı geçiren?

:S hadi madem bir an önce mezun olun siz de öyleyse :)
8 tl çok pahalı tatlım.. nerede yaşıyorsun sen? istanbul?? en kötü ihtimal migroslarda doğadan var.. en azından kaliteli bişey almış olursun.. aktarın ortamı bana pek sağlıklı gelmiyor.. onca ott.. onca minik canlı.. cıkss...

papatya nerlerde ki merak ettim..:107:

kütahyadayım da açık ta değildi paketti açık almam zaten ama migrosta olduğunu bilmiyordum bir bakayım orayada :)

menüm:
kalktığımda 1 sb süt içtim sonra spor yaptım.
sabah:2 dilim tam buğday ekmek,1 dilim hellim,3 yeşil zeytin,domates,salatalık
öğle: 1 muz,1 sb süt,10-15 dut
akşam:1 paket ton balıklı salata,1 dilim hellm pynir,1 sb ayran
ara:1 şeftalili 1 kase yoğurt

su:2.5 litre
2 kupa yeşil çay
annem gözleme yapıyor ama yemicemm canım hiç istemiyor galiba artık oluyor :)

spor: 3/21 callanetics yapıcam inşallaah :) 8 er dkdan karın ve kol ve 3 mil leslie yaptım..

kızlar ben spor yapmaya başlayalı bir huy gelişti millet sapık sanabilir beni bu huyla :) çaktırmadan spor yapıyolar mı nasıl şekilliler mi diye gördüğüm bazı kadınların göbeklerine bacaklarına fln bakmaya bşladımmsonra beğendiklerim olursa hedefimi belirliyorum bacaklarım şöyle olsa yeter gibii.. ama tek düz karınlı göremedim karnı düzse her yeri düz oluyor o da güzel durmuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…