- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.881
09 Haziran 2012
aynalar 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekayse 7+ :81:
0menekse0 7+ :79:
-------------
tedis, 1.73 , nilipus , oyagibi , emidaf İZİNLİ
-------------
nesli 7+
ocu 2
papatya29 6
10 Haziran 2012
aynalar 7+
pisiq 7+
realincir 7+
-------------
-------------
nesli 7+
ocu 4
papatya29 0 (kayınpederinin 40ı olduğu için izinli sayabilriz)
yarın çok fena bir sınavım var sabah 8de başlayacak akşam 5te bitecek ve hiç ara verilmeyecek ölücem resmen yorgunluktan
yarın için izin istiyorum aslı bu yüzden mümkün mü canım ?
aslıcım kim ne zamana kadar izinli bir de onu söylesen bana da ona göre yapsam listelerii :44:
ben bu menülerimi hala renkli yazamıyorum((
Kahvaltı
4çatal sucuklu yumurta
1dilim ekmek
1bardak vişne suyu
1dilim kaşar
yarım domates-salatalık
1dilim teremyağ-ballı ekmek
yuppiii oldu simgelerde çıktı altta
en büyük düşmanım ekmek zaten biara çok iyi kesmiştim izne gittik geldk benm hortum yine genişledi doymuyorum yiyorum yarım saat sonra yine açıkıyorum napacam ben yaaaaaaa
karar verdim diyetisyene gitcm olmucak böyle yokk haftalardır aynı yerimdeyim nerdeyse
kızlarrr lütfen bana destek olun gerçekten gücümü kaybettim çok yiyorum doymuyorum tıka basa yiyorum yarım saate tekrar açıkıyorum çok moralim bozuk lütfen destekkk ve akıl verin verdğim kiloları geri almak istemiyorum hedefime ulaşmak istiyorum...çıtır olmak istiyorumDestek lütfen
hımm guzel olmuştur eminimm ellerine saglık...
yüksek lisans ales var ama orda matematik fala korkutuyo beni ama bunu başardım ya kendime güvenim geldi belli olmaz belki devam ederim belki okuma kariyerimi burda noktalarım
perşembe günü ögleden sonra uyumuş kalmışım sabah 5 te yatıp saat 7 de kalmıştım.neyse rüyamda küçük oglumun benimsürdügüm araba ile kaza sonucu öldügünü gördüm .allahım çıglıkla bagırırken eşim uyandırdı.kızdı bana uykusuluktan oluyo diye bu arada çocukjlarda bakıcıda oluyo pek ilgilenemiyom.cumartesi sınava giderken denizliye oglan ateşlendi.ablamgile gittik ama sateşini düşüremedik.şurup ilaç neyse duş falan .ablamda hemşire o ben ilgilenirim dedi beni sınava postaladı ama benim aklım oglanda.allahım diyorum bişi olsa bana nasıl ulaşırlar.anonsmu etirirler sınıfa birimi gelir söyler of kafa dagıldı toparlayana kadar öldüm.şükür sınav bitti.eve geldim düşmemiş ateşi.10 aylıkkern havale geçirmişti ayrıca ondanda korkuyorum üstüne rüyada etkiledi.düşünün halimi.akşamı ettik ara ara iyileşiyo falan saat 9 gibi gezelim dedik çıktık.ama yine ateş fırladı.neyse acile gittik tahliller igneler derken saat 1 gibi düzene soktuk eve geldik şükür bugün daha iyi ama çok korkuttu bizi 2 gündür.
kızlarrr lütfen bana destek olun gerçekten gücümü kaybettim çok yiyorum doymuyorum tıka basa yiyorum yarım saate tekrar açıkıyorum çok moralim bozuk lütfen destekkk ve akıl verin verdğim kiloları geri almak istemiyorum hedefime ulaşmak istiyorum...çıtır olmak istiyorumDestek lütfen
o oyle anlatılmaz hehehehe
perşembe günü ögleden sonra uyumuş kalmışım sabah 5 te yatıp saat 7 de kalmıştım.neyse rüyamda küçük oglumun benimsürdügüm araba ile kaza sonucu öldügünü gördüm .allahım çıglıkla bagırırken eşim uyandırdı.kızdı bana uykusuluktan oluyo diye bu arada çocukjlarda bakıcıda oluyo pek ilgilenemiyom.cumartesi sınava giderken denizliye oglan ateşlendi.ablamgile gittik ama sateşini düşüremedik.şurup ilaç neyse duş falan .ablamda hemşire o ben ilgilenirim dedi beni sınava postaladı ama benim aklım oglanda.allahım diyorum bişi olsa bana nasıl ulaşırlar.anonsmu etirirler sınıfa birimi gelir söyler of kafa dagıldı toparlayana kadar öldüm.şükür sınav bitti.eve geldim düşmemiş ateşi.10 aylıkkern havale geçirmişti ayrıca ondanda korkuyorum üstüne rüyada etkiledi.düşünün halimi.akşamı ettik ara ara iyileşiyo falan saat 9 gibi gezelim dedik çıktık.ama yine ateş fırladı.neyse acile gittik tahliller igneler derken saat 1 gibi düzene soktuk eve geldik şükür bugün daha iyi ama çok korkuttu bizi 2 gündür.
ellerine sağlık canım
cezaya kalan olmuş gördüğüm kadarıyla
ay nasıl sınavmış o uygulamalıdır kesin kolay gelsin canım
çok geçmiş olsun rabbm şifa versin inşperşembe günü ögleden sonra uyumuş kalmışım sabah 5 te yatıp saat 7 de kalmıştım.neyse rüyamda küçük oglumun benimsürdügüm araba ile kaza sonucu öldügünü gördüm .allahım çıglıkla bagırırken eşim uyandırdı.kızdı bana uykusuluktan oluyo diye bu arada çocukjlarda bakıcıda oluyo pek ilgilenemiyom.cumartesi sınava giderken denizliye oglan ateşlendi.ablamgile gittik ama sateşini düşüremedik.şurup ilaç neyse duş falan .ablamda hemşire o ben ilgilenirim dedi beni sınava postaladı ama benim aklım oglanda.allahım diyorum bişi olsa bana nasıl ulaşırlar.anonsmu etirirler sınıfa birimi gelir söyler of kafa dagıldı toparlayana kadar öldüm.şükür sınav bitti.eve geldim düşmemiş ateşi.10 aylıkkern havale geçirmişti ayrıca ondanda korkuyorum üstüne rüyada etkiledi.düşünün halimi.akşamı ettik ara ara iyileşiyo falan saat 9 gibi gezelim dedik çıktık.ama yine ateş fırladı.neyse acile gittik tahliller igneler derken saat 1 gibi düzene soktuk eve geldik şükür bugün daha iyi ama çok korkuttu bizi 2 gündür.
çok olmuş o tereyağlı ballı ekmek nedir öyle
4 çatal sucuklu yumurta küçük bir sahan eder heralde dimi
gözün aydın canım
:S hadi madem bir an önce mezun olun siz de öyleyse :)canım çocukalr karne aldıktan sonra biz tatile girmiyoruz bizim tatilimiz 1 yemmuzda başlıyor bu süre içinde seminer yapıyoruz
geneld etoplantılar oluyor ödev veriliyor onu hazırlıyoruz
bu sene yüz yüze ve telekonferanslı eğitim alıyoruz
8 tl çok pahalı tatlım.. nerede yaşıyorsun sen? istanbul?? en kötü ihtimal migroslarda doğadan var.. en azından kaliteli bişey almış olursun.. aktarın ortamı bana pek sağlıklı gelmiyor.. onca ott.. onca minik canlı.. cıkss...of hayat çok sıkıcı bu aralar.. bugün çarşıdaydım aktardan yeşil çay aldım kil aldım kille maske yapıcam bakalım nasıl olucak :) yulaf kepeğide gördüm dukan diyetinin yulaf kepeği yazıyordu 500 gr'ı 8 liraydı almadım bi daha gittiğimde almayı düşünüyorum.. kızlar sivilcelerim arttı bu aralar bildiğiniz bişey var mı geçiren?
10 Haziran 2012
aynalar 7+
pisiq 7+
realincir 7+
-------------
-------------
nesli 7+
ocu 4
papatya29 0 (kayınpederinin 40ı olduğu için izinli sayabilriz)
:S hadi madem bir an önce mezun olun siz de öyleyse :)
8 tl çok pahalı tatlım.. nerede yaşıyorsun sen? istanbul?? en kötü ihtimal migroslarda doğadan var.. en azından kaliteli bişey almış olursun.. aktarın ortamı bana pek sağlıklı gelmiyor.. onca ott.. onca minik canlı.. cıkss...
canım olur mu öyle yarın hemen git
allah korusun bir dahakine kötü olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?