Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Siyah noktası var yağlanması var iltihabik sivilce var:) kızarık sivilceler varda var:)

hepsine lanet gelee
kuzum ben hep protein hep protein, pütür pütür oluyo bazı günler cildim, isiliğin kızarık olmayan hali gibi de oluyorum 46:ne güsel anlattım di mi :)

:26:de bana şifamı :))

Sivilcenin çeşidine göre değişir formüller:) benim yüzümde 1 tane bile sivilce olmadi hemen kuruturdum..

siyah nokta da var çok küçük açık gözeneklerde var küçük küçük sivilcelerde var izleride var zamanında fazlaydıda hap kullanara anca geçirdim böyle şeyler kaldı sonra :)

hepsine lanet gelee
kuzum ben hep protein hep protein, pütür pütür oluyo bazı günler cildim, isiliğin kızarık olmayan hali gibi de oluyorum 46:ne güsel anlattım di mi :)

:26:de bana şifamı :))

Pütür pütür yani kuru kabuklanmami yoksa alerji gibi döküntü mü

siyah nokta da var çok küçük açık gözeneklerde var küçük küçük sivilcelerde var izleride var zamanında fazlaydıda hap kullanara anca geçirdim böyle şeyler kaldı sonra :)

Sivilce izleri için. Hacı şakir marka banyo sabununu köpürtüp sadece köpüğü o bölgeye sürücen.. Kurudukça yanmaya sızlamaya başlar tekrar tekrar yüzündeki kuruyan yeri ıslatıp köpüğü tazele bi kaç kez yap bunu.. önce yoğurt sürüp kızarıklıgı gider sonrada salatalıkla nemlendir..

Pütür pütür yani kuru kabuklanmami yoksa alerji gibi döküntü mü

allerji gibin, güneşte falan belli olur ya hanii.. minik minik ve geçici...sıcaktan mı diyetten mi bilemedim. zira ikisi de eş zamanlı başladı.. gerçi güneşe allerjim de var artıkın

pisiiiiqqqq kutsal insannnn,, hep başucumda oluverrr, danışayım hep sana :)) güneş doğum lekesi gibi şeylere de iyi gelir mi?

hemen yapıciiimmm canım benimmm gece gece amaç arıyordum kendime :))

allerji gibin, güneşte falan belli olur ya hanii.. minik minik ve geçici...sıcaktan mı diyetten mi bilemedim. zira ikisi de eş zamanlı başladı.. gerçi güneşe allerjim de var artıkın
Yüzünü sıvı sabunla yıkama.. Eski el sabunlarıyla yıka.. Limon sürersen mikroplar kırılır

pisiiiiqqqq kutsal insannnn,, hep başucumda oluverrr, danışayım hep sana :)) güneş doğum lekesi gibi şeylere de iyi gelir mi?

hemen yapıciiimmm canım benimmm gece gece amaç arıyordum kendime :))

Maskeleri 1kere yapmakla pek etki etmiyo.. En az 5 uygulama gerek.. Doğum güneş lekeleri için limon dilimini lekeli bölgede gezdiriyorsun.. Lekenin rengi 1 aydan sonra açılmaya başlar.. Tabi düzenli uygulama şart

Maskeleri 1kere yapmakla pek etki etmiyo.. En az 5 uygulama gerek.. Doğum güneş lekeleri için limon dilimini lekeli bölgede gezdiriyorsun.. Lekenin rengi 1 aydan sonra açılmaya başlar.. Tabi düzenli uygulama şart

sağol tatlım şimdi bi köpükle masaj yapayım madem.. sonrasında düzenli şekilde limon olayına başlayayım.. teşekkürler tekrar, neye niyet kime kısmet :))

bugün biraz daha iyiyim cnm çok şükür cnm

güzelmiş.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…