- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.921
anamm şifacıya gel şifacıyaaa... bi kuble de bakem ne neye iyi geliyoo :))Sivilcenin çeşidine göre değişir formüller:) benim yüzümde 1 tane bile sivilce olmadi hemen kuruturdum..
Aslında karşılıklı yazışmak güzel ama pek denk gelmiyoruz bende temizlik falan giremedim bu hafta hiç.. Ama aklına eseni yaz mutlaka cevabı gelür:)ben geldiğimde kimse olmuyor bak burdayım kimse yok boş boş 7 mesaj yazamıyorum.
anamm şifacıya gel şifacıyaaa... bi kuble de bakem ne neye iyi geliyoo :))
Siyah noktası var yağlanması var iltihabik sivilce var:) kızarık sivilceler varda var:)
pisiqim okuya okuya geldim, kaçırmamışımdır umarım senii, nasılsın?
Sivilcenin çeşidine göre değişir formüller:) benim yüzümde 1 tane bile sivilce olmadi hemen kuruturdum..
hepsine lanet gelee
kuzum ben hep protein hep protein, pütür pütür oluyo bazı günler cildim, isiliğin kızarık olmayan hali gibi de oluyorum46:ne güsel anlattım di mi :)
:26:de bana şifamı :))
siyah nokta da var çok küçük açık gözeneklerde var küçük küçük sivilcelerde var izleride varzamanında fazlaydıda hap kullanara anca geçirdim böyle şeyler kaldı sonra :)
Pütür pütür yani kuru kabuklanmami yoksa alerji gibi döküntü mü
Sivilce izleri için. Hacı şakir marka banyo sabununu köpürtüp sadece köpüğü o bölgeye sürücen.. Kurudukça yanmaya sızlamaya başlar tekrar tekrar yüzündeki kuruyan yeri ıslatıp köpüğü tazele bi kaç kez yap bunu.. önce yoğurt sürüp kızarıklıgı gider sonrada salatalıkla nemlendir..
Yüzünü sıvı sabunla yıkama.. Eski el sabunlarıyla yıka.. Limon sürersen mikroplar kırılırallerji gibin, güneşte falan belli olur ya hanii.. minik minik ve geçici...sıcaktan mı diyetten mi bilemedim. zira ikisi de eş zamanlı başladı.. gerçi güneşe allerjim de var artıkın
pisiiiiqqqq kutsal insannnn,, hep başucumda oluverrr, danışayım hep sana :)) güneş doğum lekesi gibi şeylere de iyi gelir mi?
hemen yapıciiimmm canım benimmmgece gece amaç arıyordum kendime :))
Maskeleri 1kere yapmakla pek etki etmiyo.. En az 5 uygulama gerek.. Doğum güneş lekeleri için limon dilimini lekeli bölgede gezdiriyorsun.. Lekenin rengi 1 aydan sonra açılmaya başlar.. Tabi düzenli uygulama şart
günaydın kızlar birazdan okula gidecem bi bakayım dedim nasılsınız
bugün biraz daha iyiyim cnm çok şükür cnmcanım aynaya baktığında mutlu olmanın nasıl bişey olduğunu kendine daha çok güvenmenin her istediğini giymenin daha bir çok şeyin 2 dk zevkten daha güzel olacağını düşün.bizi 5 dk mutlu ediyolar bak demişsin yarım saate acıkıyosun mideni dinle beynini değil ben bugünlerde öyle yapıyorum. o abur cuburların mutluluğu 5 dk hayatımızdan götürdükleri getirilerinden çok fazla..birde her bişey yemek istediğinde fazla birşey suyla açlığı algılamıyor vücudumuz belki susamışsındır su iç sonra hala açsan yeşilçay gibi bişey hala açsan salatalık fln hala açlık hissediyosan meyve yersin fındık ceviz yersin :112:
güzelmiş.............bakın bunları buldum :)
olumlu motivasyon unsurları:
*belirlenmiş bir tarih
*yakın arkadaşlar- işte biz-
*giymek istediğiniz,idealinizdeki bikini/kot pantolonun kesilmiş bir fotoğrafını saklamak
*bir mezura; cmlerin eksilmesi, kilo kaybından daha tatmin edicidir.
*güzel,saklayabileceğiniz çok sexy göründüğünüz bir fotoğraf
*size bunu neden yaptığınızı hatırlatan pek de iyi çıkmadığınız bir fotoğraf
olumsuz motivasyon unsurları:
*iki beden küçük giysiler almak
*diyet yaptığınızı ve spor salonuna yazıldığınızı herkese söylemek
*erkek arkadaşınız/kocanızdan her çikolata yediğinize sizi azarlamasını istemek
*bir ünlünün fotoğrafı
*banyo baskülleri
*buzdolabına yapıştırılmış şişman göründüğünüz bir fotoğraf-sizi bir dilim daha kek yemeye ikna edeceği garantidir-.canımız cips gibi zaralı şeyler yemek istediğinde de mutlu olduğumuz anları mutlu olacağımız anları düşünmeliymişiz :)
sabah-öğle
dilim ekmekten oluşan tost
domates salatalık
2 zeytin
2 bardak çay
ara
1 elma
akşam
2 doma biber
1 kase yoğurt
ara
1 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?