- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.901
öğle-akşam
mangalda et(kırmızı-beyaz) 2 parça tavuk 2 parça biftek
salata
3kaşık biber kızartma
1bardak kola
3dilim baklava 1top dondurma+1bardak portakal suyu hazır
ağır oldu biraz ama napalım hergün piknik yok :)))
hepinizin menülere yorumlarını dikkate alıyorum ama bu kızınkileri daha bir dikkate alıyorum
benim eski erkek arkadaşım ne zaman kilo vercem desem çikolata alır gelirdii
Kızlar merhaba.nasılsınız.ben geldim.Sınavım iyi geçti şükür bitti okul inşallah,artık aranızdayım son gazla inşallah....
çok ösledim sizleri.ne var ne yok biraz adapte olayım kim gelmiş kim gitmiş neler olmuş.gerçek dünyaya geçiş yapmaya çalışıyom
ya bu yeni gelenler09 Haziran 2012
aynalar 7+
pisiq 7+
realincir 7+
melekayse 7+ :81:
0menekse0 7+ :79:
-------------
tedis, 1.73 , nilipus , oyagibi , emidaf İZİNLİ
-------------
nesli 7+
ocu 2
papatya29 6
ayşe emine nasılsınız
perşembe günü ögleden sonra uyumuş kalmışım sabah 5 te yatıp saat 7 de kalmıştım.neyse rüyamda küçük oglumun benimsürdügüm araba ile kaza sonucu öldügünü gördüm .allahım çıglıkla bagırırken eşim uyandırdı.kızdı bana uykusuluktan oluyo diye bu arada çocukjlarda bakıcıda oluyo pek ilgilenemiyom.cumartesi sınava giderken denizliye oglan ateşlendi.ablamgile gittik ama sateşini düşüremedik.şurup ilaç neyse duş falan .ablamda hemşire o ben ilgilenirim dedi beni sınava postaladı ama benim aklım oglanda.allahım diyorum bişi olsa bana nasıl ulaşırlar.anonsmu etirirler sınıfa birimi gelir söyler of kafa dagıldı toparlayana kadar öldüm.şükür sınav bitti.eve geldim düşmemiş ateşi.10 aylıkkern havale geçirmişti ayrıca ondanda korkuyorum üstüne rüyada etkiledi.düşünün halimi.akşamı ettik ara ara iyileşiyo falan saat 9 gibi gezelim dedik çıktık.ama yine ateş fırladı.neyse acile gittik tahliller igneler derken saat 1 gibi düzene soktuk eve geldik şükür bugün daha iyi ama çok korkuttu bizi 2 gündür.
Ben senin gibi öyle anlatamıyom bilmiyom yani bilgisayarda öyle oyunlar ben
ya bu yeni gelenler
ama nesli güzel paylaşım yapıyon
kızlarrr lütfen bana destek olun gerçekten gücümü kaybettim çok yiyorum doymuyorum tıka basa yiyorum yarım saate tekrar açıkıyorum çok moralim bozuk lütfen destekkk ve akıl verin verdğim kiloları geri almak istemiyorum hedefime ulaşmak istiyorum...çıtır olmak istiyorumDestek lütfen
evet canım uygulama yarın yeme düzenim de bozulacak dolayısıylaaa
Kızlar bu vesileyle belirtmek istiyorum ki lütfen sınav dönemi hatalarımı mazur görün elimden geleni yapıyorum ama çok zorlanıyorum spor da yapamıyorum sınavlarım bitince antalyaya bir gidiyim hergün en az bir saat yüzücem yediklerime de dikkat edicem eski formuma dönücem ama bu iki hafta benden iyi bir performans beklemeyinçok özür dileyerek söylüyorum bunu ...
kızlar ben spor yapmaya başlayalı bir huy gelişti millet sapık sanabilir beni bu huyla :) çaktırmadan spor yapıyolar mı nasıl şekilliler mi diye gördüğüm bazı kadınların göbeklerine bacaklarına fln bakmaya bşladımmsonra beğendiklerim olursa hedefimi belirliyorum bacaklarım şöyle olsa yeter gibii.. ama tek düz karınlı göremedim karnı düzse her yeri düz oluyor o da güzel durmuyor:)
cnm cıkmıstım gormemişim senden naber
bakın bunları buldum :)
olumlu motivasyon unsurları:
*belirlenmiş bir tarih
*yakın arkadaşlar- işte biz-
*giymek istediğiniz,idealinizdeki bikini/kot pantolonun kesilmiş bir fotoğrafını saklamak
*bir mezura; cmlerin eksilmesi, kilo kaybından daha tatmin edicidir.
*güzel,saklayabileceğiniz çok sexy göründüğünüz bir fotoğraf
*size bunu neden yaptığınızı hatırlatan pek de iyi çıkmadığınız bir fotoğraf
olumsuz motivasyon unsurları:
*iki beden küçük giysiler almak
*diyet yaptığınızı ve spor salonuna yazıldığınızı herkese söylemek
*erkek arkadaşınız/kocanızdan her çikolata yediğinize sizi azarlamasını istemek
*bir ünlünün fotoğrafı
*banyo baskülleri
*buzdolabına yapıştırılmış şişman göründüğünüz bir fotoğraf-sizi bir dilim daha kek yemeye ikna edeceği garantidir-.canımız cips gibi zaralı şeyler yemek istediğinde de mutlu olduğumuz anları mutlu olacağımız anları düşünmeliymişiz :)
kütahyadayım da açık ta değildi paketti açık almam zaten ama migrosta olduğunu bilmiyordum bir bakayım orayada :)
menüm:
kalktığımda 1 sb süt içtim sonra spor yaptım.
sabah:2 dilim tam buğday ekmek,1 dilim hellim,3 yeşil zeytin,domates,salatalık
öğle: 1 muz,1 sb süt,10-15 dut
akşam:1 paket ton balıklı salata,1 dilim hellm pynir,1 sb ayran
ara:1 şeftalili 1 kase yoğurt
su:2.5 litre
2 kupa yeşil çay
annem gözleme yapıyor ama yemicemm canım hiç istemiyor galiba artık oluyor :)
spor: 3/21 callanetics yapıcam inşallaah :) 8 er dkdan karın ve kol ve 3 mil leslie yaptım..
Sivilcenin çeşidine göre değişir formüller:) benim yüzümde 1 tane bile sivilce olmadi hemen kuruturdum..of hayat çok sıkıcı bu aralar.. bugün çarşıdaydım aktardan yeşil çay aldım kil aldım kille maske yapıcam bakalım nasıl olucak :) yulaf kepeğide gördüm dukan diyetinin yulaf kepeği yazıyordu 500 gr'ı 8 liraydı almadım bi daha gittiğimde almayı düşünüyorum.. kızlar sivilcelerim arttı bu aralar bildiğiniz bişey var mı geçiren?
ya bu yeni gelenler
ama nesli güzel paylaşım yapıyon
sabah-öğle
dilim ekmekten oluşan tost
domates salatalık
2 zeytin
2 bardak çay
ara
1 elma
akşam
2 doma biber
1 kase yoğurt
ara
1 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?