Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kola+baklava+dondurma+portakal suyu (hemde hazır)

ya sen nirelerdesin

gecmiş olsun emoşummmm

canım aynaya baktığında mutlu olmanın nasıl bişey olduğunu kendine daha çok güvenmenin her istediğini giymenin daha bir çok şeyin 2 dk zevkten daha güzel olacağını düşün.bizi 5 dk mutlu ediyolar bak demişsin yarım saate acıkıyosun mideni dinle beynini değil ben bugünlerde öyle yapıyorum. o abur cuburların mutluluğu 5 dk hayatımızdan götürdükleri getirilerinden çok fazla..birde her bişey yemek istediğinde fazla birşey suyla açlığı algılamıyor vücudumuz belki susamışsındır su iç sonra hala açsan yeşilçay gibi bişey hala açsan salatalık fln hala açlık hissediyosan meyve yersin fındık ceviz yersin :112:

Son düzenleme:
bakın bunları buldum :)
olumlu motivasyon unsurları:

*belirlenmiş bir tarih
*yakın arkadaşlar- işte biz-
*giymek istediğiniz,idealinizdeki bikini/kot pantolonun kesilmiş bir fotoğrafını saklamak
*bir mezura; cmlerin eksilmesi, kilo kaybından daha tatmin edicidir.
*güzel,saklayabileceğiniz çok sexy göründüğünüz bir fotoğraf
*size bunu neden yaptığınızı hatırlatan pek de iyi çıkmadığınız bir fotoğraf

olumsuz motivasyon unsurları:

*iki beden küçük giysiler almak
*diyet yaptığınızı ve spor salonuna yazıldığınızı herkese söylemek
*erkek arkadaşınız/kocanızdan her çikolata yediğinize sizi azarlamasını istemek
*bir ünlünün fotoğrafı
*banyo baskülleri
*buzdolabına yapıştırılmış şişman göründüğünüz bir fotoğraf-sizi bir dilim daha kek yemeye ikna edeceği garantidir-.canımız cips gibi zaralı şeyler yemek istediğinde de mutlu olduğumuz anları mutlu olacağımız anları düşünmeliymişiz :)

Son düzenleme:

tamam canım sen çok takma kafana
kilo alma yeter

yok canım sapıklık değil herkes böyle merak etme

cnm cıkmıstım gormemişim senden naber

canım ne olsun can sıkıntısı seminer dönemini hiç sevmiyorum

süper

sabah-öğle
dilim ekmekten oluşan tost
domates salatalık
2 zeytin
2 bardak çay

ara
1 elma

akşam
2 doma biber
1 kase yoğurt

ara
1 bardak çay

kütahyadayım da açık ta değildi paketti açık almam zaten ama migrosta olduğunu bilmiyordum bir bakayım orayada :)

haha canım doğrudan üzerine dukan diyetinin olmazsa olmazıı diye yazılar yazmışlar utanmadan sıkılmadan :)) ben şimdi her girdiğim markette denk geliyorum .. algıda seçicilik :))

menülerinizi okurken gözüme sadece meyveler görünüyo :)) menü takipleri bana acı vermeye başladı D (afiyet bal şeker olsun tatlım

Sivilcenin çeşidine göre değişir formüller:) benim yüzümde 1 tane bile sivilce olmadi hemen kuruturdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…