Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
kız sen dayaklıksın.kız ver şu annenlerin telinide.seni şikayet edeyim benim yerime dövsün.

de geeettt siyah öğlen yemeğimi yiyecen kadınbudu köfte mi yiyecen get yee.yada get nöbet yerinee.kendin tırlatmışsın.bizde tırlatacaz şimcii burdaaa.allah alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhh.

benım tartım bozuk eksık gösterıyor ben dıyorum acaba kac kıloyum bu 300 ge yuzunden ıhtıhar edıcek nerdeyse.....demek hırs böyle bısey...

sabah da öğle de aynı şeyleri yedim
domates, salatalık, peynir, biber ve bir bardak yeşil çay
insan az yediği için kilo vermeyebilir mi? artık kilo vermem yavaşladı. bu yavaşlama erken başladı yasenağlama

siyah ne ilac ne bulgur su tutu sende istedigin doktora veya dietetisyene sor cok spor yapiyorsun vucudun kas yapiyor 300 gr agirligin ondan naniknanik

evet aynalar az yemekle kilo verilmiyo kac kere bu durumu izledik biz yemeyince az olarak yediklerini vucut harcamiyo ...... sen dengeli beslenmeye basla bak ansil gidiyo hele oglen yemene dikkat et sen olay ordan kaynaklaniyo bence

kiz hemsom dunden beri 2 litre ismeye gayret gosteriyom su tankeri gibi geziyom ortalikta igrenc bi durum ya wc mesken etim iki gundur.... 2 litrenin yaninda bol bol cay da tuketiyom onunla oluyordur 3 litre-tatlicadiarzu- bu arada oglen sadece salata ve bir dilim ekmek yedim su sagolsun migdeyi sisirdi yine ac degilim

ben hastalık falan dinlemeyecem yine yürüyüş yapacam heralde, hareket etmeden olmuyorkaydirigubbakcemile2

Siyah sen 300 gram aldın dıye delırcen:jeyyar:
ya ben napıyım-tatlicadiarzu-
oglen cocuklar cıkolatayı yemedıler oturdum ben yedım
offf offff cok pismanım:1no2:
napcam ne etcem ben yaaaaa cikolataya dayanamıyorumsenağlama

Son düzenleme:

benimde canım tatlı istiyor. eğer bu cuma 90 olursam kendime ödül verip bir tane dondurma yiyecektim. ama ne 90 olacam ne de dondurma yiyeceğim senağlama

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
kız sen dayaklıksın.kız ver şu annenlerin telinide.seni şikayet edeyim benim yerime dövsün.
ben dövecem kendimi anneme gerek yok.. :mymeka: :mymeka:

O zaman bulgur su tutmustur vucudunda dur bakalım yaaa allah allah....dÖvcek bızı kadın nerdeyse yaa...
kız 3 kaşık hayret bişey o kadar yürüyüş verecegimi bıraktım almışım diyorum ala ala
hee yaa gel bi öpeyim kız seni doğru dedin.ŞenizŞenizŞeniz
manyamış buuu kesiinn.sıcaklarda bastıı.normallll.
bak bak 2 si bir olmuş bana neler yapıyo eferin size benim gibi yaşlı ve hasta bir kadına hemde 300 gr almış bir kadına bu yapılırmı :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
de geeettt siyah öğlen yemeğimi yiyecen kadınbudu köfte mi yiyecen get yee.yada get nöbet yerinee.kendin tırlatmışsın.bizde tırlatacaz şimcii burdaaa.allah alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhh.
kız bişey yemedim yarım kase pirinç corbası tas kebabı vardı patatesli sadece etlerini aldım bir kaçta yeşil erik sadece ekmek hiç yemedim
benım tartım bozuk eksık gösterıyor ben dıyorum acaba kac kıloyum bu 300 ge yuzunden ıhtıhar edıcek nerdeyse.....demek hırs böyle bısey...
ederim tabi ben nasıl verdim o 14 kiloyu biliyonmu.. sabahın 5 de ayaga dikiliyom millete işe kendi rejimime yetşim diye. ac kaldım accccccccccccccccccccsenağlama senağlama senağlama
az az sık sık yiyecen.. öle ne hemen kilo vermen duruyo ya.. öle birden kesmeyin.. acıktıkca hafif bişeyler ye ben kayısı kurudsu y,yordum diyet bisküvi yiyordum.. uzun zorlu bir süreç bu anlatıyozsa heççççççççççççççç anlayana :mymeka: :mymeka: :mymeka:
siyah ne ilac ne bulgur su tutu sende istedigin doktora veya dietetisyene sor cok spor yapiyorsun vucudun kas yapiyor 300 gr agirligin ondan naniknanik
benimde aklıma geldi ama hiç sanmıyorum öle birden alınmaz .. yavaş yavaş.. hem bünyemi biliyorum tanıyorum daha kas yapmaya başlamadı
zıkkım ye hemiiiiiiiiiiii.. benim canım istemiyomu sanıyon cikolata.. yemeyin yav yemeyin bu haftada birinci olacagız diyorum.. bunların biri kilo vermem durdu diyo.. biri kilo vermedim diyo biri çikolata yedim diyo.. biri 300 gr aldım diyo allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
benimde canım tatlı istiyor. eğer bu cuma 90 olursam kendime ödül verip bir tane dondurma yiyecektim. ama ne 90 olacam ne de dondurma yiyeceğim senağlama

daha zaman var metobolizmanı düzenle az az sık sık ye kaçamak yapma eger 2 kilo vermezsen tatlı matlı yok sana klava: klava: klava:

2 gündür rüyamda domates görüyorum böle tuzlayıp tuzlayıp ısırıyorum.. pazardan geçtin 3 kilo aldım tatları süperdi tarla domatesi gibi az evvel baktım bir domatesin 14 kalorisi varmış.. yav bir domates cokmuş valla.......
öglen yarın kase pirinç corbası
patatesli tas kebabı sadece etlerini yedim
yeşil erik 6 7 adet ..
aralarda yeşil erik bir domates yedim akşam ne yiyecem bilmiyorum...
canım peynir ekmek közlenmiş birber isitiyo.. çarşıya cıkmazsam 2 saat daha yürümeyi düşünüyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu kızarmış ekmegin kalorisi daha düşük... nedenini bilen varmı.. yada bulan mutlaka yazsın buraya
Tahıllar
Miktar(gr)
Kalori

1Dilim Beyaz Ekmek
28
70-100

1Dilim Kepekli Ekmek
28
55-60

1 Adet Kruasan
180-200
180-200

1 Dilim Kızarmış Ekmek
10-15
25-35

Bisküvi
100
450-480

Kuru Mercimek
100
314

Kuru Arpa
100
367

Kuru Bulgur
100
371

Kuru kuskus
100
367

Kuru Mısır
100
342

Kuru Buğday
100
364

Susam
100
589

Kurur Makarna
100
339

Haşalanmış Makarna
100
85

Kuru Pirirnç
100
357

Haşlanmış Pirirnç
100
125

ilk deger gr mı gösteriyo altaki deger kalorisini .... örnek olarak 100 gr lık haşlanmış pirincin kalorisi 125 kalori ediyor

şu 1.73 ü sadece ben doğru anladım sanırsam.o hastalandığı zamn yemiş balı.şimdi değil zannımca.

beni bir o anladı oda yanlış anladı... derlder ya ama beni tek anlayan sensin. hasta oldugum için yedim balı. 1 kavanoz da degil tabi.şaka yapmıştım ama açlıktan olsa gerek anlamadılar:uhm:

he he he herkes benim bala takmış arada kaynattıgım 2 dilim tereyağlı ekmegi farketmemişler.sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…