- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.461
Sıyahcım doktor da demıstı ya ılaclar kılo aldırır dıye sıkmasana kendını ılac bıtınce verıceksın zaten...
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:kız noldu peki yedigim yaptıgım ortada.. bu 300 gr mın izahatı ne.. hadi ilaçlar yaptı eger böle yaparsa ben verdigimide alırım üstünede alırım...valla bırakırım tedaviyi medaviyi.. öle ölecegime bu gidişlede sinirden ölürüm
O zaman bulgur su tutmustur vucudunda dur bakalım yaaa allah allah....dÖvcek bızı kadın nerdeyse yaa...
sabah da öğle de aynı şeyleri yedim
domates, salatalık, peynir, biber ve bir bardak yeşil çay
insan az yediği için kilo vermeyebilir mi? artık kilo vermem yavaşladı. bu yavaşlama erken başladı yasenağlama
3.sb 5i biyerde çay içtim ama içine kiraz sapı ve mısır püskülüde koydum dolayısıyla benimki 7si biyerde oldu.çbundan sonra böyle deyince anlayın.2s.b haşlanmış soğan suyu da içtimmm.ben bilgisayarı wcnin oaraya taşıyayım bariii.banyoda daha çok duruyom çünküü.anammmm yettimmmm.
ben hastalık falan dinlemeyecem yine yürüyüş yapacam heralde, hareket etmeden olmuyorkaydirigubbakcemile2
Siyah sen 300 gram aldın dıye delırcen:jeyyar:
ben napıyım-tatlicadiarzu-
oglen cocuklar cıkolatayı yemedıler oturdum ben yedım
offf offff cok pismanım:1no2:
napcam ne etcem ben yaaaaa cikolataya dayanamıyorumsenağlama
ben dövecem kendimi anneme gerek yok.. :mymeka: :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
kız sen dayaklıksın.kız ver şu annenlerin telinide.seni şikayet edeyim benim yerime dövsün.
kız 3 kaşık hayret bişey o kadar yürüyüş verecegimi bıraktım almışım diyorum ala alaO zaman bulgur su tutmustur vucudunda dur bakalım yaaa allah allah....dÖvcek bızı kadın nerdeyse yaa...
bak bak 2 si bir olmuş bana neler yapıyo eferin size benim gibi yaşlı ve hasta bir kadına hemde 300 gr almış bir kadına bu yapılırmı :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:hee yaa gel bi öpeyim kız seni doğru dedin.ŞenizŞenizŞeniz
manyamış buuu kesiinn.sıcaklarda bastıı.normallll.
kız bişey yemedim yarım kase pirinç corbası tas kebabı vardı patatesli sadece etlerini aldım bir kaçta yeşil erik sadece ekmek hiç yemedimde geeettt siyah öğlen yemeğimi yiyecen kadınbudu köfte mi yiyecen get yee.yada get nöbet yerinee.kendin tırlatmışsın.bizde tırlatacaz şimcii burdaaa.allah alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhh.
ederim tabi ben nasıl verdim o 14 kiloyu biliyonmu.. sabahın 5 de ayaga dikiliyom millete işe kendi rejimime yetşim diye. ac kaldım accccccccccccccccccccsenağlama senağlama senağlamabenım tartım bozuk eksık gösterıyor ben dıyorum acaba kac kıloyum bu 300 ge yuzunden ıhtıhar edıcek nerdeyse.....demek hırs böyle bısey...
az az sık sık yiyecen.. öle ne hemen kilo vermen duruyo ya.. öle birden kesmeyin.. acıktıkca hafif bişeyler ye ben kayısı kurudsu y,yordum diyet bisküvi yiyordum.. uzun zorlu bir süreç bu anlatıyozsa heççççççççççççççç anlayana :mymeka: :mymeka: :mymeka:sabah da öğle de aynı şeyleri yedim
domates, salatalık, peynir, biber ve bir bardak yeşil çay
insan az yediği için kilo vermeyebilir mi? artık kilo vermem yavaşladı. bu yavaşlama erken başladı yasenağlama
benimde aklıma geldi ama hiç sanmıyorum öle birden alınmaz .. yavaş yavaş.. hem bünyemi biliyorum tanıyorum daha kas yapmaya başlamadısiyah ne ilac ne bulgur su tutu sende istedigin doktora veya dietetisyene sor cok spor yapiyorsun vucudun kas yapiyor 300 gr agirligin ondan naniknanik
zıkkım ye hemiiiiiiiiiiii.. benim canım istemiyomu sanıyon cikolata.. yemeyin yav yemeyin bu haftada birinci olacagız diyorum.. bunların biri kilo vermem durdu diyo.. biri kilo vermedim diyo biri çikolata yedim diyo.. biri 300 gr aldım diyo allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:Siyah sen 300 gram aldın dıye delırcen:jeyyar:
ya ben napıyım-tatlicadiarzu-
oglen cocuklar cıkolatayı yemedıler oturdum ben yedım
offf offff cok pismanım:1no2:
napcam ne etcem ben yaaaaa cikolataya dayanamıyorumsenağlama
benimde canım tatlı istiyor. eğer bu cuma 90 olursam kendime ödül verip bir tane dondurma yiyecektim. ama ne 90 olacam ne de dondurma yiyeceğim senağlama
şu 1.73 ü sadece ben doğru anladım sanırsam.o hastalandığı zamn yemiş balı.şimdi değil zannımca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?