Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3.sb 5i biyerde çay içtim ama içine kiraz sapı ve mısır püskülüde koydum dolayısıyla benimki 7si biyerde oldu.çbundan sonra böyle deyince anlayın.2s.b haşlanmış soğan suyu da içtimmm.ben bilgisayarı wcnin oaraya taşıyayım bariii.banyoda daha çok duruyom çünküü.anammmm yettimmmm.

evet terlemek hiç iyi gelmiyor. iyiyim diyorum yürüyüşe çıkıyorum boğazım şiş dönüyorum. zaten ben kolay kolay kurtulamam hastalıktan 2-3 hafta sürer.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende hastaydım ve yurumeye devam ettıkce tekrarladı bır sure ara verdım ve lımonlu ıhlamur ıctım bende hap ıcmeye karsı olanlardanım...

tugba valla tansıyonun dusecek cok yuklenme..

maşallah bugün burası hayli kalabalık hihoyyyt ama geçmişi okuyorsunuz galiba kimse bişey yazmıyo

bende hastaydım ve yurumeye devam ettıkce tekrarladı bır sure ara verdım ve lımonlu ıhlamur ıctım bende hap ıcmeye karsı olanlardanım...

geçmiş olsun canım biz grupça hastalandık nazar var bizde :roflol:

kız kahvaltın guzelde ne o 1 kavanoz balımı bitirdin:1shok:
cumaya 68 olcan unutmalülülülülülü
cok fazla suya yuklenme canım fazlasıda zarar-tatlicadiarzu-
ne ol oyle sogan suyu, 5ıbıryerde, kırazsapı mısır puskulu ne varsa ıcmıssın kız sen:jeyyar:
evet terlemek hiç iyi gelmiyor. iyiyim diyorum yürüyüşe çıkıyorum boğazım şiş dönüyorum. zaten ben kolay kolay kurtulamam hastalıktan 2-3 hafta sürer.
kendını yorma canım 2-3 hafta dinlen sende-tatlicadiarzu-
kızlar etimek hakkında ne düşünüyorsunuz. diyette yenilebilinir mi?fisfisfis

birkactaneden birsey olmaz canım fazla yemezsın-tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınız.. calışıuyorum ben kronerdeyim bugün ...
delirecem bugün ben ya dün yediklerimi yazdım gördünüz .. sadece sizden sonra 3 yemek kaşıgı bulgur pilavı yedim bir günde 4 saat yüksek tempolu yürümüşüm.. yürüyüşümün 2 saatini akşam yemeginden sonra yürüdüm.. ve akşam yemegimi 5,30 da bitirdim.. daha sonra agzıma bişey sürmedim.. sabah tartıda 64,300 gördüm.. 300 gr almışım bu nasıl iş ya.. ben böle bişeye hiç rastlamadım.. valla sinirden ölüyorum... acaba ilaçlarmı yaptı.. bir tanesine azcık göz attım bünye su tutar dedi acaba ondanmı.. ya kızlar ben ne yapım şimdi bana bir akıl verin.. yediklerim ortada yaptıgım spor ortada saati herşeyi ortada senağlama senağlama senağlama

anam bilmiyom vallaha.ne duyduysam sarılıyom hemen.ben sıkışınca gözüm bişey görmüyo.aayyy dokuz doğuruyom haaa.zaman az kaldıkca beni afaganlar bastıı.:roflol:

bir kavanozmu.. kalorisi yokmu :tomato: ayyy şoktayım ya az olmuş bir kavonoz daha bitirseydin hele 2 kilo verme sen bu hafta öle işim var hastayım bahaneleri sökmezzzzklava: klava:
kız beddumı ettinbana yoksa okudunmu yazdıkalrımı diyette 300 gr almışım delirecemmmkaydirigubbakcemile
4 kilo bekleyen yok.. hastalık bahane olmasın 2 yeterli.. kilonuz belli.. daha yeni başladınız rejime en az 2 kilo bekliyoıruz bu hafta
kız fıstık topla kendini senden 3 4 kilo isteyen kim 1 1.5 ver yeter...zaten hepimiz senin gibi gayretli olsakta 1.5 kilo versek yine takım birinci....:hooray:

kızzzzzzzzzzzz sen kendine bak öle bal mal ye cumaya görüşürüm ben sizle.. :mymeka: :mymeka:

siyahım üzülme be gözüm.bak kendin diyon içtiğim ilaçlardan biri su tutuyomuş diye.ondandır.ilacın biştinvce daha da incelirsin sen.önce sağlık.sen iyi olda kilon nasıl olsa gider.:1hug:

canım ilaçtan olabilir birde gün içinde farklı sonuçlarda çıkıyor. sabah başka akşam başka. bazen sabah az çıkıyorum bazen akşam az çıkıyorum. çok takma kafana yarın bir daha tartıl bence o 300 gr olmayacak.

kızz çatlak karıı siyaahh.ne bedduası etcem deliiii.allah allahhhh.get şişip geliyo bedduamı ettin diyo. maynaaaaakkkk.

şu 1.73 ü sadece ben doğru anladım sanırsam.o hastalandığı zamn yemiş balı.şimdi değil zannımca.

sabah 5 kalkış bir ceviz bir kayısı kurusu...2 saat yürüyüş
7,30 yarım bardak süt
9,00 klasik kahvaltı
öglen bir dilim kepek ekmegi bir porsiyon kaşarlı domates corbası bir adet köfte
akşama lahana haşlıyorum az yaglı yogurt döküp bir dilim ekmekle yiyecem ve ardından 2 sat yürüyecegim..

evet dün bunları yazmıştım sizlere.. bunlara ilaveten bulgur pilavı pişirmiştim 3 yemek kaşıgı yedim ama saat 5,30 da .. ardından 2 saat yürüdüm ve daha sonra hiç bişey agzıma sürmedim.. ama sabah kalktıgımda 300 gr almıştım.....deliriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız noldu peki yedigim yaptıgım ortada.. bu 300 gr mın izahatı ne.. hadi ilaçlar yaptı eger böle yaparsa ben verdigimide alırım üstünede alırım...valla bırakırım tedaviyi medaviyi.. öle ölecegime bu gidişlede sinirden ölürüm

Sıyahcım doktor da demıstı ya ılaclar kılo aldırır dıye sıkmasana kendını ılac bıtınce verıceksın zaten...

hayatım hersabah tartılırım kıyafetsiz.. bişey yemeden.. lavaboya cıkmadan.. grm oynasa bilirim.. kilom taklılmıuştı 64 bende yürüyüşü 4 saate cıkardım bu yüzden gidecegine gene takılacagına kilo almışım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…