- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.441
aynalar öksurugun varsa terlemek yasak bılıyorsun tekrarlar bu hafta kendını ızınlı yazdırabılırsın....
1,73 gunaydın canım kolay gelsın ıyı gördum senı....
ben tefalın tartısını alıyorum kızlar ınsallah guzel cıkar bu...
saat 12 ben hıc acıkmadım....kellogsun ıcıne kayısı dogradım yedım saat 10 da bayagı tok tuttu....
3.sb 5i biyerde çay içtim ama içine kiraz sapı ve mısır püskülüde koydum dolayısıyla benimki 7si biyerde oldu.çbundan sonra böyle deyince anlayın.2s.b haşlanmış soğan suyu da içtimmm.ben bilgisayarı wcnin oaraya taşıyayım bariii.banyoda daha çok duruyom çünküü.anammmm yettimmmm.
bende hastaydım ve yurumeye devam ettıkce tekrarladı bır sure ara verdım ve lımonlu ıhlamur ıctım bende hap ıcmeye karsı olanlardanım...
tugba valla tansıyonun dusecek cok yuklenme..
kız kahvaltın guzelde ne o 1 kavanoz balımı bitirdin:1shok:SABAH KAHVALTIM ÇOK SÜPERDİ CANIM... YARIM YUMURTA 1 DİLİM KEPEK EKMEGİ.. DOMATES SALATALIK PEYNİR..ÇOK İYİ DEMİ. ŞİMDİ BOMBA GELİYO.
EVET DOMATESLERİ HAZIRLAYIN 2 KÜÇÜK AMA KÜÇÜCÜK DİLİM EKMEK AMA TEREYAĞLI:tomato: :tomato: :tomato: BEN KAÇTIMMMMMMMMMM
cok fazla suya yuklenme canım fazlasıda zarar-tatlicadiarzu-3.sb 5i biyerde çay içtim ama içine kiraz sapı ve mısır püskülüde koydum dolayısıyla benimki 7si biyerde oldu.çbundan sonra böyle deyince anlayın.2s.b haşlanmış soğan suyu da içtimmm.ben bilgisayarı wcnin oaraya taşıyayım bariii.banyoda daha çok duruyom çünküü.anammmm yettimmmm.
kendını yorma canım 2-3 hafta dinlen sende-tatlicadiarzu-evet terlemek hiç iyi gelmiyor. iyiyim diyorum yürüyüşe çıkıyorum boğazım şiş dönüyorum. zaten ben kolay kolay kurtulamam hastalıktan 2-3 hafta sürer.
kızlar etimek hakkında ne düşünüyorsunuz. diyette yenilebilinir mi?fisfisfis
bende hastaydım ve yurumeye devam ettıkce tekrarladı bır sure ara verdım ve lımonlu ıhlamur ıctım bende hap ıcmeye karsı olanlardanım...
tugba valla tansıyonun dusecek cok yuklenme..
bir kavanozmu.. kalorisi yokmu :tomato: ayyy şoktayım ya az olmuş bir kavonoz daha bitirseydin hele 2 kilo verme sen bu hafta öle işim var hastayım bahaneleri sökmezzzzCANIM BOL BOL ILIK SU İÇ ÖKSÜRÜGÜNE İYİ GELİR... BİRDE 1 TATLI KAŞIGI BAL BİR ÇÇAY KAŞIGI KARABİBER ÇOK İYİ GELİR...BEN BU SAYEDE ATLATTIM...GERÇİ BİR KAVANOZ BALI BİTİRDİM HERHALDE AMA :1shok: PEK KALORİSİ YOKTUR HERHALDEsırnaşık şey
kız beddumı ettinbana yoksa okudunmu yazdıkalrımı diyette 300 gr almışım delirecemmmkaydirigubbakcemile3.sb 5i biyerde çay içtim ama içine kiraz sapı ve mısır püskülüde koydum dolayısıyla benimki 7si biyerde oldu.çbundan sonra böyle deyince anlayın.2s.b haşlanmış soğan suyu da içtimmm.ben bilgisayarı wcnin oaraya taşıyayım bariii.banyoda daha çok duruyom çünküü.anammmm yettimmmm.
4 kilo bekleyen yok.. hastalık bahane olmasın 2 yeterli.. kilonuz belli.. daha yeni başladınız rejime en az 2 kilo bekliyoıruz bu haftaartık bende çıtırlık kalmadı. kendimi çok yorgun hissediyorum. bu hastalık yüzünden hareket edemiyorum. canımı çok sıkıyor. bu hafta ani bir düşüş yaşayacam. öyle benden beklemeyin 4-3 kilo.:roflol:
kız fıstık topla kendini senden 3 4 kilo isteyen kim 1 1.5 ver yeter...zaten hepimiz senin gibi gayretli olsakta 1.5 kilo versek yine takım birinci....:hooray:
slm kızlar nasılsınız.. calışıuyorum ben kronerdeyim bugün ...
delirecem bugün ben ya dün yediklerimi yazdım gördünüz .. sadece sizden sonra 3 yemek kaşıgı bulgur pilavı yedim bir günde 4 saat yüksek tempolu yürümüşüm.. yürüyüşümün 2 saatini akşam yemeginden sonra yürüdüm.. ve akşam yemegimi 5,30 da bitirdim.. daha sonra agzıma bişey sürmedim.. sabah tartıda 64,300 gördüm.. 300 gr almışım bu nasıl iş ya.. ben böle bişeye hiç rastlamadım.. valla sinirden ölüyorum... acaba ilaçlarmı yaptı.. bir tanesine azcık göz attım bünye su tutar dedi acaba ondanmı.. ya kızlar ben ne yapım şimdi bana bir akıl verin.. yediklerim ortada yaptıgım spor ortada saati herşeyi ortada senağlama senağlama senağlama
slm kızlar nasılsınız.. calışıuyorum ben kronerdeyim bugün ...
delirecem bugün ben ya dün yediklerimi yazdım gördünüz .. sadece sizden sonra 3 yemek kaşıgı bulgur pilavı yedim bir günde 4 saat yüksek tempolu yürümüşüm.. yürüyüşümün 2 saatini akşam yemeginden sonra yürüdüm.. ve akşam yemegimi 5,30 da bitirdim.. daha sonra agzıma bişey sürmedim.. sabah tartıda 64,300 gördüm.. 300 gr almışım bu nasıl iş ya.. ben böle bişeye hiç rastlamadım.. valla sinirden ölüyorum... acaba ilaçlarmı yaptı.. bir tanesine azcık göz attım bünye su tutar dedi acaba ondanmı.. ya kızlar ben ne yapım şimdi bana bir akıl verin.. yediklerim ortada yaptıgım spor ortada saati herşeyi ortada senağlama senağlama senağlama
kızz çatlak karıı siyaahh.ne bedduası etcem deliiii.allah allahhhh.get şişip geliyo bedduamı ettin diyo. maynaaaaakkkk.
şu 1.73 ü sadece ben doğru anladım sanırsam.o hastalandığı zamn yemiş balı.şimdi değil zannımca.
canım ilaçtan olabilir birde gün içinde farklı sonuçlarda çıkıyor. sabah başka akşam başka. bazen sabah az çıkıyorum bazen akşam az çıkıyorum. çok takma kafana yarın bir daha tartıl bence o 300 gr olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?