- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.501
tereyağım coşmuş yinee
afiyet olsun kuşuuum
Slm mıllet daha yenı oturdum pc basına Çok yoruldum belkı bır haftadır spor yapamıyorum hergun yagmur yagıyor...benımde bahanem bu hafta bu ....ellerım ŞİŞtİ yorgunluktan...aksam balık yedım fırında ekmekle yedım gercı ....tartım da bozuk ama kesın kılo aldım farkındayım karnım acayıp ŞİŞ....
Herkese ıyıgeceler....
Slm mıllet daha yenı oturdum pc basına Çok yoruldum belkı bır haftadır spor yapamıyorum hergun yagmur yagıyor...benımde bahanem bu hafta bu ....ellerım ŞİŞtİ yorgunluktan...aksam balık yedım fırında ekmekle yedım gercı ....tartım da bozuk ama kesın kılo aldım farkındayım karnım acayıp ŞİŞ....
Herkese ıyıgeceler....
ben geldim ama nasıl ses etcemfisfisfis
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae oldu musırnaşık şey
umarım akşama yememişsindir. ben de hiç düşünmüyodum. allahım şu içimdeki şeytanı çıkarmak lazım.eşim çalışıyo . çocuklarla masya oturunca kendimi kaybettim.senağlama
1 tabak kadar yılanlı makarna (çocuklar öyle diyoda) spagetti yedim yogurtla. bittim ben bittim:tomato: .gitti benim spor yaa.bari kemerimi takımde biraz daha çamaşır var yerleşecek onları yerleştireyim.
çok haklısın ben de resmen yorulunca , düzensiz uyunca şişiyorum. hani tereyağlı ekmekten ,baldan,makarnadan falan degil.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
a.s.eylülce aynalar destinam nasılsınız bakem. aynalar daha iysindir inşallah.:Saruboceq:
klava:kiz yiyip yiyip gelip aglama burdasenağlama cumaya daha var toparlarsin eeeeeeee yolmuzu kolay degil elbete gidecek bu kilolarda bizim aklimiz gitmeden kilolar gitselaelaelaelaelae
bütün umudum o ...:Saruboceq:ama ben 3 gündür evdeyim yarın pazartesi diye düşünüyodum. allahım 3 gün kalmış:1shok: :1shok: :1shok:
gonul ablam şakkıdı tsk sende iyisindir insallah ???
kiz walla ne 3 gunu iki gun kaldi akkilimmmdelikafadulden
yorgunluk gülüm be... şu boya ,temizlik,yazlık kışlık ayrımı mahvetti beni.kurudum gittim allah seni inandırsın
gonul ablam trden mi yurt disi mi mekan ???
hihoyyytTÜRKİYE TÜRKİYE hihoyyyt
walla sansin yok bi kere alindin takima mezun olmadan BI YERE GITMEK YOK bi sansin daha var oda takim kaptani neslihanin kirmizi kartlarini alirsak takimdan cikiyoz anca dua et izinli simdilik :roflol::roflol:YAV NE GEREK VARDI.NE GÜZEL GEÇİNİP GİDİYORDUK KİLOLARIM VE BEN.HANGİ AKLA HİZMET GİRDİM BURAYA .HAH UGRAŞ DUR.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?