Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ii geceler detsinama.s.

çok haklısın ben de resmen yorulunca , düzensiz uyunca şişiyorum. hani tereyağlı ekmekten ,baldan,makarnadan falan degil.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

klava:kiz yiyip yiyip gelip aglama burdasenağlama cumaya daha var toparlarsin eeeeeeee yolmuzu kolay degil elbete gidecek bu kilolarda bizim aklimiz gitmeden kilolar gitselaelaelaelaelae

a.s.eylülce aynalar destinam nasılsınız bakem. aynalar daha iysindir inşallah.:Saruboceq:

klava:kiz yiyip yiyip gelip aglama burdasenağlama cumaya daha var toparlarsin eeeeeeee yolmuzu kolay degil elbete gidecek bu kilolarda bizim aklimiz gitmeden kilolar gitselaelaelaelaelae

bütün umudum o ...:Saruboceq:ama ben 3 gündür evdeyim yarın pazartesi diye düşünüyodum. allahım 3 gün kalmış:1shok: :1shok: :1shok:

ayyyy bittim ben yicekler beni.:tomato:domatesler allahım,klava:sopalar:mymeka: hepsinden kötüsü akrep var laflarıyla SOKACAK BENİ

3.CÜ BARDAK FORM ÇAYI İÇİYOM.NAPSAMKİ :uhm:CUMAYA KADAR YAĞLARIMIMI ALDIRSAM ACEPCADIARZU.GERÇİ İKİ GÜNDE DE BİTMEZ YA BENİM YAĞ ALDIRMAM.....:çok üzgünüm:

YAV NE GEREK VARDI.NE GÜZEL GEÇİNİP GİDİYORDUK KİLOLARIM VE BEN.HANGİ AKLA HİZMET GİRDİM BURAYA .HAH UGRAŞ DUR.:çok üzgünüm:

YAV NE GEREK VARDI.NE GÜZEL GEÇİNİP GİDİYORDUK KİLOLARIM VE BEN.HANGİ AKLA HİZMET GİRDİM BURAYA .HAH UGRAŞ DUR.:çok üzgünüm:
walla sansin yok bi kere alindin takima mezun olmadan BI YERE GITMEK YOK bi sansin daha var oda takim kaptani neslihanin kirmizi kartlarini alirsak takimdan cikiyoz anca dua et izinli simdilik :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…