- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.481
he he he herkes benim bala takmış arada kaynattıgım 2 dilim tereyağlı ekmegi farketmemişler.sırnaşık şey
ya sıyahh koyver gıtsın bacım bu ne yaa zaten ılac alıyorsun satmısım anasını senın vıtamıne ıhtıyacın var napcan kardeısm rejımı sen....
sıbel afıyet olsun...
arkadaslar ben gıdısatımızı ıyı görmuyorum bu hafta sonuncu olmasak barı...
benım yedıklerıme gelınce
sabah 8 bır bardak su
saat 10 kellogs kayısı yagsız sut
saat 2 ciğer domates marul
aralarda cay ıctım sekersız
aksam ne yerım bılmıyorum....
demin boş ver diyodu şimdi ne diyo.. allahım yaben 14 kg vereyım oturup koca bır tabak kızartma yemegı dusunuyorum hahahaa......
Slm kızlar
aksama tavuk pılav pısırıyorum ama ben yemıcem
karnıma folyo sarıp yuruse cıkcam -tatlicadiarzu- cikolataları eritmem lazım:jeyyar:
bak benim canımı sıkmayın toplan kendinizi. ne ya daha 3 gün var.ya sıyahh koyver gıtsın bacım bu ne yaa zaten ılac alıyorsun satmısım anasını senın vıtamıne ıhtıyacın var napcan kardeısm rejımı sen....
sıbel afıyet olsun...
arkadaslar ben gıdısatımızı ıyı görmuyorum bu hafta sonuncu olmasak barı...
benım yedıklerıme gelınce
sabah 8 bır bardak su
saat 10 kellogs kayısı yagsız sut
saat 2 ciğer domates marul
aralarda cay ıctım sekersız
aksam ne yerım bılmıyorum....
satamam satmayacammmmmmmmmmmmmmmmmmm.. sizde satmayacaksınız.. ya bu kilolar bizi alt edecek ya biz onları.. bu kadar emek vermişim 14 kilo vermişim. alamam geri bir kere yaptım yapmayacagım sonuna kadar direnecem.. valla getirme benide yanına şimdi haaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso
selam canlarımmm.ben öğleden sonra komşular çağırdı ordaydım.ebegümeci otu varya ondan kavurmuşlar benim için .yoğurtla ondan yedim.bidesalata yaptık yanına.bulgur pilavı yapmışlar acılı.bi kaç kaşıkda ondan yedimm.akşama yemek yemiycem .buralardayım gelen olyursa ses etsin.....
ben geldim ama nasıl ses etcemfisfisfis
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae oldu musırnaşık şey
umarım akşama yememişsindir. ben de hiç düşünmüyodum. allahım şu içimdeki şeytanı çıkarmak lazım.eşim çalışıyo . çocuklarla masya oturunca kendimi kaybettim.senağlama
1 tabak kadar yılanlı makarna (çocuklar öyle diyoda) spagetti yedim yogurtla. bittim ben bittim:tomato: .gitti benim spor yaa.bari kemerimi takımde biraz daha çamaşır var yerleşecek onları yerleştireyim.
ne desen haktır valla. ama alışmış işte bünye istiyo napiyimkaydirigubbakcemile3hiç bir şey demiyorum sana sadece
:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?