Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

buradaki cetvele göre hesap yaptım menumde domates 2 adet peynir biber kızartılmış ekmek var..
eger dediklerimi yersem akşam yemegim 170 kelori ediyor..
ay kafayı yiyorum ben galiba
hesapladım neredeyse 1500 kalorilik beslenmişim heralde sanırım..
offfffffffffffffffff offffffffffffffffff

ya sıyahh koyver gıtsın bacım bu ne yaa zaten ılac alıyorsun satmısım anasını senın vıtamıne ıhtıyacın var napcan kardeısm rejımı sen....

sıbel afıyet olsun...

arkadaslar ben gıdısatımızı ıyı görmuyorum bu hafta sonuncu olmasak barı...

benım yedıklerıme gelınce

sabah 8 bır bardak su
saat 10 kellogs kayısı yagsız sut
saat 2 ciğer domates marul
aralarda cay ıctım sekersız
aksam ne yerım bılmıyorum....

satamam satmayacammmmmmmmmmmmmmmmmmm.. sizde satmayacaksınız.. ya bu kilolar bizi alt edecek ya biz onları.. bu kadar emek vermişim 14 kilo vermişim. alamam geri bir kere yaptım yapmayacagım sonuna kadar direnecem.. valla getirme benide yanına şimdi haaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso

Slm kızlar
aksama tavuk pılav pısırıyorum ama ben yemıcem
karnıma folyo sarıp yuruse cıkcam -tatlicadiarzu- cikolataları eritmem lazım:jeyyar:

ben 14 kg vereyım oturup koca bır tabak kızartma yemegı dusunuyorum hahahaa......
demin boş ver diyodu şimdi ne diyo.. allahım ya
Slm kızlar
aksama tavuk pılav pısırıyorum ama ben yemıcem
karnıma folyo sarıp yuruse cıkcam -tatlicadiarzu- cikolataları eritmem lazım:jeyyar:

akşama sade haşlanmış tavu ve salata ye abartmadan tabii

kızlar ben cıkıyorum çarşıya .. akşama yürümeyecegim buda yürüme sayılır dimi baya mesafe uzun cünkü.. hadin tekrar gelirmiyim bilmem ama gelmeye calışacagım ii bakın kendinize...
boş vermeyecem işdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bir domates biraz peynir 2 dilim kızarmış ekmek yedim sadece akşam için... başkada yemiyecem belki gelince bir domates yerim...

bak benim canımı sıkmayın toplan kendinizi. ne ya daha 3 gün var.

aferin kız sana .hem sanki çok yiyince vitaminmi alıyoruz . bu şekilde dikkatli beslenerek daha iyi vitamin alıyoz zaten.....

kızlar önce beni bi tebrik edin bakimalkisalkisalkis. 17 :15 ten itibaren 19:20 yaklaşık 2 saattir tempolu yürüyüş artı 45 dak alette ileri geri arada 5 dak tekerlek çevirme. 5 mekik(alette)saga sola dönmekaydirigubbakcemile2. evde yorgunluktan ölüyodum.:lepi:iyiki çıkmışım. 2 3 kişi gördüm. ne çok zayıflamışın diyolar. hem moralim düzeldi. sanki dinlendim valla.hihoyyyt

bol bol su içiyorum. ben çıktım çocuklar duşta .akşama dönerim.öptüm..............

selam canlarımmm.ben öğleden sonra komşular çağırdı ordaydım.ebegümeci otu varya ondan kavurmuşlar benim için .yoğurtla ondan yedim.bidesalata yaptık yanına.bulgur pilavı yapmışlar acılı.bi kaç kaşıkda ondan yedimm.akşama yemek yemiycem .buralardayım gelen olyursa ses etsin.....

ben geldim ama nasıl ses etcemfisfisfis
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae oldu musırnaşık şey

umarım akşama yememişsindir. ben de hiç düşünmüyodum. allahım şu içimdeki şeytanı çıkarmak lazım.eşim çalışıyo . çocuklarla masya oturunca kendimi kaybettim.senağlama
1 tabak kadar yılanlı makarna (çocuklar öyle diyoda) spagetti yedim yogurtla. bittim ben bittim:tomato: .gitti benim spor yaa.bari kemerimi takımde biraz daha çamaşır var yerleşecek onları yerleştireyim.

eh ben de buralardayım .siz biliyosanız ses etmesini edinde görüşec kızlar............

hiç bir şey demiyorum sana sadece
:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Slm mıllet daha yenı oturdum pc basına Çok yoruldum belkı bır haftadır spor yapamıyorum hergun yagmur yagıyor...benımde bahanem bu hafta bu ....ellerım ŞıŞtı yorgunluktan...aksam balık yedım fırında ekmekle yedım gercı ....tartım da bozuk ama kesın kılo aldım farkındayım karnım acayıp ŞıŞ....

Herkese ıyıgeceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…