Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben hafta sonundan beri ne yediğimi bilmiyorum.. yani kayda değer bişey yemiyorum, ya yağsız yoğurt kaşıklamış oluyorum ya da su içiyorum.. hava değişimi muhtemelen :S menü paylaşmadım bir kaç gün, kusuruma bakmayın lütfen:18:

Sen kilo ver gerisini koyver :)

levin uyandı anca yatırdım, gitmişin pisiqim.. incirim burdaaymışşş :) bana yasak ya daha bi güzel geliyo nickin :))"

Aslım kusura kalma görmemişim iiyilik sonuçlara bakıyodum.çok büyük bi aksilik olmazsa mezunum inşallah

Aslım kusura kalma görmemişim iiyilik sonuçlara bakıyodum.çok büyük bi aksilik olmazsa mezunum inşallah

Benim de işte lakabım gibi birşeyy :) sana da neden yasak ki ? Dukandan mi ?

evet tatlım, 60 ları görene dek yasak.. sonra günde bi porsiyonla o da giricek hayatıma... sonra sonra da yemekte içmekte serbest gnler gelecek, kilo da almadan hohaytt.. ondan bu kadar işkence çekişim .:))

ben bugün marketteki balık reyonunu eve zulaladım.. bu hafta normal seyirde giderde kilo verme işi, haftaya epey yükselticem umarım rakamı :))(yani verdiğim kilo miktarını )

günaydın kuzular.. gerçi leş gibi sıcak bir gün bizi bekleyen, yapacak bişey yok ama siz yine de tadını çıkarmaya bakıınnnnnn!!! :))

Son düzenleme:
kızlarrr geçen haftadan beri tam 1 kilo vermişimmmm :)) üstelik davul gibiyimm!!!
bugün bol balık ve sebze varrr, balık daha fazla kaybettiriyor, bir de bitki çayları vs... bu şişlik de giderse kendi rekorumu kırarım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…