Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhabalar ...
Benim bir açıklama yapmam gerekiyor... Sadece 2 haftalığına aranızdan ayrılmam gerekiyor neden ayrılmak istediğimi döndüğüm zaman açıklayacağımm 2 haftya sonra tekrar aranıza katılmak isterim tabi takımda yer olursa ... Kesin dönüş tarihimi de bildireyim 29 haziran cuma o gün gelip bildirimimi yaparım. BU arada mesaj sayımı sırası bendeydi bir arkadaşım benim yerime yapsa ben de döndüğüm zaman onun sırası geldiğinde yapsam sanırım çok büyük bir sıkıntı olmaz.... Hepinizden özür diliyorum çok da üzgünüm umarım geri döndüğümde takıma tekrar girebilirim. Aslıcım yarın sabah da bildirim yapamıcam zaten sanırım izinli olarak geçeceksin... BU arada merak etmeyin önemli birşey yok 2 hafta sonra görüşmek üzere sizleri çok özlicem kendinize iyi ve sağlıklı bakın :)

her tartı farklı tartıyor

öyle oluyomuş. geçen hafta dikkat etmediğim için verememiştim bu hafta dikkat ettim ki verdim bencede cm'ler daha önemli benim için. neyse bu hafta kilo vereceğime inanıyorum tartımda da sorun kalmadı. ama kaptan bilir bu kadar süre yeter derse sorun değil takıma alınmamam.

yapıyorum tatlım kaçamaksız.. hatta daha dün öğrendim "kısıtlı izinliler listesini".. onları bile sokmam diyetime..
yarın bildirim günü unutmadınız dimi
yoksss... ben bugünden başladım baksana

tatlım, tatsız bişey yok diyorsan ve bizim de katkımızın olabileceği birşey değilse ne ala.. ama canını sıkan birşey varsa, odun gibi burda durmamın anlamı yok, en kötü ihtimal odunsal destek vermek isterim. (laf olsun deyü yazmadım)

yarın bilidirim günü aslıcım sana bişey sorcam ben izne ayrılmadan önce 82,8 olaraktı bildirimim en sonki.... izinden gelinde 83.5çıktım... şimdi yarınki bildirimde hangisini önceki yazayım cnm???

canım senin ilk kilon izne ayrıldığın en son kilon olacak
yarın ilk kilon 82.8 olacak
son kilonda sabah ki kilon olacak

inş kötü bişey yoktur kendinde olmadığını söylemişsin
keşke nedenini söyleseydin canım

ay havalardan mı neden çekilmiyor bu seminer dönemi
kızlarda aynı benim gibi
bir film bakalım dedik acaba ne seyretsek

canım hayırlısı olsun ama merakta ettik yani ne oldugunu.umarım 2 hafta sonra sagsalim görüşürük

ay havalardan mı neden çekilmiyor bu seminer dönemi
kızlarda aynı benim gibi
bir film bakalım dedik acaba ne seyretsek

burda da ögretmen arkadaşlar var hergün 9 dan 2 ye kadar egitim alıyolarmış online olarak diyolar.yazık mahfoluyolar sıcakta

bu hafta tamamen normal hayata adapte olmakla geçti...
ne çok vaktimi alıyomuş ders çalışmak...
şimdi hiçbşi yapmak gelmiyo içimden..

yarın temizlik var büyük temizlik.
toplansam iyi olcak artık kış gelcek ben daha yaz temizligi yapmadım...

ben bugünden itibaren bir kaç gün balık yemeyi plandadım.. bizim dukancılarda balık yiyenler daha hızlı kilo kaybediyorlarmış.. deneyeyim göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…