Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese günaydııııınnnn güzel güneşli bir sabah dahaaaaa ve ben yine ders çalışacağımmmm :)
Bu kadar yoğunluğumun arasında size vakit ayırdığım için kıymetinizi bilin vallaaaaaa :)))

evet tatlım, 60 ları görene dek yasak.. sonra günde bi porsiyonla o da giricek hayatıma... sonra sonra da yemekte içmekte serbest gnler gelecek, kilo da almadan hohaytt.. ondan bu kadar işkence çekişim .:))

İncir ama kötü bir şey değil ki ben ara öğünlerimde falan tüketiyorumm hep

selam ben geldim..
cuma günü nete girme ihtimalim hiç olmadığı için bugün yeni tartı aldım tartıldım diğer tartı bozukmuş. bu 61 gösterdi yine kilo verememiş gibi gözüküyor ama bütün hafta salata yedim öğünlerimde. günde 2 porsiyon karbonhidrat aldım sadece.. ilk 2 hafta evet kaçamak yaptım çok, veremedim bu haftada tartının bozuk olduğunu anladım bu durum üzüyor beni..belimden 1 kalça altından 4 cm kalçadanda 2 cm gitmiş ama.

yarın bilidirim günü aslıcım sana bişey sorcam ben izne ayrılmadan önce 82,8 olaraktı bildirimim en sonki.... izinden gelinde 83.5çıktım... şimdi yarınki bildirimde hangisini önceki yazayım cnm???

aa sevindim ahdi gecmiş olsun darısı diğerlerinin basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…