- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.141
ivit canım çalışmaya çalışıcam
levin uyandı anca yatırdım, gitmişin pisiqim.. incirim burdaaymışşş :) bana yasak ya daha bi güzel geliyo nickin :))"
Benim de işte lakabım gibi birşeyy :) sana da neden yasak ki ? Dukandan mi ?
Herkese günaydııııınnnn güzel güneşli bir sabah dahaaaaa ve ben yine ders çalışacağımmmm :)
Bu kadar yoğunluğumun arasında size vakit ayırdığım için kıymetinizi bilin vallaaaaaa :)))
İncir ama kötü bir şey değil ki ben ara öğünlerimde falan tüketiyorumm hep
balsın senHerkese günaydııııınnnn güzel güneşli bir sabah dahaaaaa ve ben yine ders çalışacağımmmm :)
Bu kadar yoğunluğumun arasında size vakit ayırdığım için kıymetinizi bilin vallaaaaaa :)))
tatlım sadece bir kaç ay için yasak..İncir ama kötü bir şey değil ki ben ara öğünlerimde falan tüketiyorumm hep
evet tatlım babamız levent, öyle süper denk geldik, bizim de ilk okuyuşumuzdubebginin adı levin mi ilke kez duydum
Ya sen okuyunca anlamışsın ben orada isim olduğunu anlamadım bilebebginin adı levin mi ilke kez duydum
her tartı farklı tartıyorselam ben geldim..
cuma günü nete girme ihtimalim hiç olmadığı için bugün yeni tartı aldım tartıldım diğer tartı bozukmuş. bu 61 gösterdi yine kilo verememiş gibi gözüküyor ama bütün hafta salata yedim öğünlerimde. günde 2 porsiyon karbonhidrat aldım sadece.. ilk 2 hafta evet kaçamak yaptım çok, veremedim bu haftada tartının bozuk olduğunu anladım bu durum üzüyor beni..belimden 1 kalça altından 4 cm kalçadanda 2 cm gitmiş ama.
aa sevindim ahdi gecmiş olsun darısı diğerlerinin basına
incire bayılırım ben asla dukan yapamam o zmana
benim listede 1 porsiyon meyve=2 kuru incir
bnm tatlı istegim super bastırıyo
balsın sen
tatlım sadece bir kaç ay için yasak..
aslında şöyle özetleyeyim durumu.. ben ne yaparsam yapayım, ağır ve sistemli spor da dahil, incelemiyordum, bakmayın şimdi foto koyarım daha iyi anlarsınız.. doğumdan sonra da iç karın ve bel de faqzlalıklar oldu.. neyse, neticede dukan diyetten ziyade, vücudu formatlıyor gibi. bir süremeyveyi, şekeri, karbonhidratları, nişasta vs detaylar işte.. bunları vücuda sokmayarak unutturuyo, vücut üç beş türle beslenip bi kendine geliyo, sonra alıştıra alıştıra o diğer besinleri de yemeye başlıyoruz ama artık vücut onları tanımlayabiliyor ve her yediğimizi yağa bilmem neye çevirmiyor.. ben buna tav oldum..bu gidişle kolaycacık, meyve dışında da hiiiç zorlanmadan 2 aya kalmaz halledicem umarım...yoksa incir benim has meyvelerimden ) karşımdaki incir ağacına yetişicem kararlıyım :)))
evet tatlım babamız levent, öyle süper denk geldik, bizim de ilk okuyuşumuzduD
ayşecim seni görüyorum nasılsın
ben kahvaltıya gidiyorum öpüyorum
Sağol canım inş. Bir dersten daha kalmak istemiyorummm . Sen nasılsın ?? :)))
aslıcım bişey sormuştm cewap virmedin görmednmiyarın bildirim günü unutmadınız dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?