Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar nasılsınız
biz bıgün ilçedeydik
hava ne sıcak ya kış çetin geçti yazda onu aratmayacak gibi

balsın sen
İncir ama kötü bir şey değil ki ben ara öğünlerimde falan tüketiyorumm hep
tatlım sadece bir kaç ay için yasak..
aslında şöyle özetleyeyim durumu.. ben ne yaparsam yapayım, ağır ve sistemli spor da dahil, incelemiyordum, bakmayın şimdi foto koyarım daha iyi anlarsınız.. doğumdan sonra da iç karın ve bel de faqzlalıklar oldu.. neyse, neticede dukan diyetten ziyade, vücudu formatlıyor gibi. bir süremeyveyi, şekeri, karbonhidratları, nişasta vs detaylar işte.. bunları vücuda sokmayarak unutturuyo, vücut üç beş türle beslenip bi kendine geliyo, sonra alıştıra alıştıra o diğer besinleri de yemeye başlıyoruz ama artık vücut onları tanımlayabiliyor ve her yediğimizi yağa bilmem neye çevirmiyor.. ben buna tav oldum..bu gidişle kolaycacık, meyve dışında da hiiiç zorlanmadan 2 aya kalmaz halledicem umarım... yoksa incir benim has meyvelerimden ) karşımdaki incir ağacına yetişicem kararlıyım :)))
bebginin adı levin mi ilke kez duydum
evet tatlım babamız levent, öyle süper denk geldik, bizim de ilk okuyuşumuzdu D

her tartı farklı tartıyor

Canım dukanla ben de ilgilenmiştim ama yapamayacağımı anladım direk ben meyveden hiç vazgeçemem 2 gün üst üste meyve yemiyim biryerlerim şişede vallaaa
Birde dumandan kesinlikle kaçamak yok o benim için en zor kısmı ... Eğer sen yapabiliyorsan çok iyi vallaaaa :)))

Sağol canım inş. Bir dersten daha kalmak istemiyorummm . Sen nasılsın ?? :)))

inşallah iyi gecer diğerleri de bende iyiyim yuzmeden geldim. 2-3 haftadır onların yuzunden yuzemedim yok tadilat var yok şu var bu var 1 haftada benim regl vardı gitti ole..
artık yarımda olsa mekike falan başlayacam bel fıtıklılar yarım mekiiki cekebilyomuş,gogus kol falan calışacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…