Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

damla damal cevap veriyon sende yas kac cocuk kac ??? neler yaparsin bal yemekten baska anlat taniyalim seni CADIARZU not joker hakkin yoknaniknanik

KIZ NE GÜZEL OLMUŞ ÖYLE...............
ÖNCELİKLE 1973 DOGUMLUYUM HATTA ALMANYA .AMA 6 AYLIK İKEN DÖNÜŞ YAPTIGIMDAN DOLAYI PEK HATIRAM OLMAMIŞ.SONRA HEMŞİREYİM .4 KARDEŞİZ(EN KİLOLUSU BEN)ÇÜNKÜM BABAM RAHMETLİ ANNEME SÜTÜN YARAMIYO DİYE EMZİRTMEMİŞ.BENİM MAMALARIMI O HAZIRLARMIŞ. HEM DE DOYMAMIŞTIR DİYE 2 BİBERON. EVLİ VE 2 ERKEK ÇOCUK ANNESİ OLAN BEN:İLKOKUL 5.SINIFTAN BERİ FORMU MU KORUYARAK 90 NIN ALTINA İNMEDİM.BOYUMDA 1.73 HEPSİ 173 OLDUGUNA GÖRE ASLINDA KİLOMDA 173 OLABİLİR. AMA BEN 120 DEN DÖNDÜM.ÇÜNKÜ 5. KATTA Bİ DAİRE ALDIK VE ASANSÖRÜ YOK. E BEN DOLAYISIYLA HER GÜN 2. 3. KATTAKİ KOMŞULARDA YATIYORDUM YERİMİ DE YADIRGADIGIMDAN DOLAYI KİLO VERMEYE KARAR VERDİM. BAŞKA BİR SORUN VARSA ALBİLİRİM.a.s.

yok tsk ederim gonul ablam allahim bebislerine sagilk omur versin kiz varya almesin gece gece guldurdun beni ... bende fransadan iki bebis var oglum 7 kizim 6 klinkte calisiyorum bende hemsire yardimcisi 32 yasindayim ...

KIZLAR BEN DE ÇIKTIM. YARINA GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE SAGLICAKLA KALIN ÖPTÜM.:enbuyukkk:

herkes degiştiriyo ben de degiştireyim dedim.kendi bünyemde de degişiklik olur inşallah:Saruboceq:

siyahcım sakın ama sakın ilaçlarını bırakma.sağlığın kilo vermenden çok daha önemli.benim yerimde olsan ne yapardın ben 6 aydır bebek için bir sürü hormon ilaçı kullanıyrm ve onlar kilo yapar buna rağmen sesim çıkmıyor.herşeyin başı sağlık sağlık sağlık

günaydın kızlar
doktordan geliyorum dişimi çektirdim. cuma günüde dolgu yaptıracam. şuan yamulmuş durumdayım kafamçokkarıştı iğnenin etkisi daha geçmedi, yüzümü hissetmiyorum. hayırlısı artık. baktımta şöyle herkes avatarını değiştirmiş yaz geliyor diye mi cıvıl cıvıl avatarlar koydunuz. benden karamsarı yok. inş Allah yüzünüzü hep güldürür a.s.

hayırlı sabhlar arkadaşlar.ben çok hastayım.gece birden uykudan kaktığımda.sanki bütün iç organlarım titriyodu.hemen duşa girdim.daha da fenalaştım dilim ağzımın içinde şişiyo gibiydi.gece saat 1 de acile gittik.tansiyonmuda çok çıkmış.iğne yaptılar 2 tanede hap verdiler.saat 4 de kadar durdum.geldim.ama hala kendimi iyi hissetmiyorum.bugün giremeyeblrim fazla haberiniz olsun.

herkes degiştiriyo ben de degiştireyim dedim.kendi bünyemde de degişiklik olur inşallah:Saruboceq:

inşallah canım sende o resimdeki gibi olursun. ama balı, makarnayı, tereyağı biraz unutman gerkiyor haberin olsun. onlara elveda de :a015:

geçmiş olsun canım. kendine çok iyi bak. dinlen bugün biraz. diyorum ben nazar var bizde

sanada gecmıs olsun canım dedıgın dogru nazar var bızım takımda
eh yanı 3 hafta ust uste 1. olursak boyle olur:jeyyar:
sen nıye karamsarsın canım bosver herseyı pozıtıf dusunkaydirigubbakcemile5

sanada gecmıs olsun canım dedıgın dogru nazar var bızım takımda
eh yanı 3 hafta ust uste 1. olursak boyle olur:jeyyar:
sen nıye karamsarsın canım bosver herseyı pozıtıf dusunkaydirigubbakcemile5

canım teşekkür ederim a.s. kararmsarlık yapıştı üstüme gitmiyor kilolar gittikçe atarım üzerimden yavaş yavaş diye düşünüyorum. bu hafta birincilik tehlikede gibi görünüyor bizim. herkes hasta. inş bir sorun çıkmaz :Saruboceq:

herkes yıne 1-2 kılo verdımı bır sorun cıkmaz canım-tatlicadiarzu-
senden yıne 2 kılo beklııyoruz ona gore zaten dısden dolayı fazla bırseyde yıyemezsın verırsın kılolarınaniknanik

Son düzenleme:
herkes yıne 1-2 kılo verdımı bır sorun cıkmaz canım-tatlicadiarzu-
senden yıne 2 kılo beklııyoruz ona gore zaten dısden dolayı fazla bırseyde yıyemezsın verırsın kılolarınaniknanik

şuan 1,3 kilo verdim. inş 2 kiloya tamamlayacam. bugün yürüyüş yapmaya kararlıyım. aslında 90 olmak istiyordum ama olmadı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…