Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vallahi aç kalmışın kız

kızlar benim oğlumda atopik egzema var ve deniz suyu iyi geliyoryaz gelince de iyice azıyor bu meret.yarın yazlığa gitcez orda internet yok akşam da geç geliriz muhtemelen.siteye giremezsem beni izinli yazın olur mu aslıcığım lütfen

kızlar bugün pizza yedim ama incecik hamur ve sucuk domates ve peynirliydi.vicdan azabı çektim başka da birşey bütün gün.açlıktan ve yorgunluktan bitap düştüm ve artık ben yatar

tamam canım iyi eğlenceler

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
7 erik

akşam
2 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
1 dilim tavuk göğsü

noldu ondaa ben bakamadım da :107:

3 yıl sonrasi olmuş yani 3 yıl geçmiş gibi.. Feriha ile emir ayrılmış. Feriha levent hoca ile beraber ama aralarında aşk ilişkisi yok.. Evli değiller falan.. Emirde sırtında dövmesini taşıyan kızla formalite icabı nişanlanıyordu.. Hande tek.. Korayin 3 yaşında oğlu var.. Evliliği devam ediyor.. Ama akli handede.. Sanem geri döndü.. Ferihanin abisi memetin karısı geri döndü beni affet falan fıstık.. Ünal emirin annesiyle evlenmeye çalışıyor..

maalesef canım ögleden sonra piknik gece çocukların babalarına babalar günü sürprizi yaşpasta yani gitti bugün diyet

Zipor yap beee eski emine geri gelsin.. Bugün facebooktaki bakırlarla olan resimlerini gördüm.. Walla çok hoş olmuşsum.. Vücut hatların ortaya çıkmış.. Hemen devam etmelisin sıkı bi şekilde

günaydın kuzular, dün geldim gittim geldim gittim ama bi türlü mesaj yazamadım... sitenin bana (ya da benim netbook'uma)bi gıcığı var anlaşılan eşimin laptopundan girdim..
şişkinlik regl alametiymiş... dün tarçınlı süt içmeyi akıl ettim.. o bile epey tatlı bişey gibi geldi..
perşembe gecesi balıkesir'e geçiyoruz annemle birlikte. aksilik çıkmazsa bayramı da orada geçiricem.. eltim doğum yapacak ramazan başı gibi.. bende kalacak olursa döneceğim, tek kriter o aslında..

cepten bağlayabiliyorum bilgisayarımı.. en kötü ihtimalle ağır aksak ordan yazarım.. ama illa ki yazarım, yani ben varmışım gibi davranın :))

Son düzenleme:
hayırlısı Olsun güzel bi tatil olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…