- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.381
ben bi seni öğrendim :) diğer emine kimdi emoş hatun??
bugün neler yemişim bakalım :)
sabah kalkamadım.
öğle:bir avuç et dönerle salata,1 çb şalgam suyu
akşam:5 inegöl köfte,salata
ara:canım hiç bişey istemiyor çok hırs yaptım yaşadığım bazı olaylardan dolayı canım isterse 1 meyve yerim.
su:2.5 litre
spor: 6/21 callanetics
kızlar benim oğlumda atopik egzema var ve deniz suyu iyi geliyoryaz gelince de iyice azıyor bu meret.yarın yazlığa gitcez orda internet yok akşam da geç geliriz muhtemelen.siteye giremezsem beni izinli yazın olur mu aslıcığım lütfen
yeme aktivitesi olmayan bisiler yap:) bu hafta 89.9 u gör bebeim
ben geldim
biraz kitap okudum
çamaşır yıkadım banyo yaptım geldim
noldu ondaa ben bakamadım da :107:
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
7 erik
akşam
2 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 dilim tavuk göğsü
maalesef canım ögleden sonra piknik gece çocukların babalarına babalar günü sürprizi yaşpasta yani gitti bugün diyet
hayırlısı Olsun güzel bi tatil olur inşallahgünaydın kuzular, dün geldim gittim geldim gittim ama bi türlü mesaj yazamadım... sitenin bana (ya da benim netbook'uma)bi gıcığı var anlaşılaneşimin laptopundan girdim..
şişkinlik regl alametiymiş... dün tarçınlı süt içmeyi akıl ettim.. o bile epey tatlı bişey gibi geldi..
perşembe gecesi balıkesir'e geçiyoruz annemle birlikte. aksilik çıkmazsa bayramı da orada geçiricem.. eltim doğum yapacak ramazan başı gibi.. bende kalacak olursa döneceğim, tek kriter o aslında..
cepten bağlayabiliyorum bilgisayarımı.. en kötü ihtimalle ağır aksak ordan yazarım.. ama illa ki yazarım, yani ben varmışım gibi davranın :))
günaydın pisiq :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?