- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.541
gunaydın kızlar
sıbelcım ben analızımın yapılmasını ıstemıyorum desem olurmu...yanı bır mecburıyet yok dımı...
aynalar gecmıs olsun canım...bencede toparla artık kendını...
tugbacım cok sasırdım hayırdır yaa gecmıs olsun bısey demedıler mı pekı neden olabılırmıs falan....allah allah....
ben aksam balık yedım fırında...sabah yıne kellogs yedım hala su ıcemedım burası ıkı kat gıdıp almayada usendım sımdı pazara cıkıcam 1 saat yururum bahaneyle hem alısverıs yaparım...
bugn nette cok arastırdım dıyette olanlar ıcın fırında kızartma var yaglı kagıtta bıber patlıcan kızartıp yogurtla yemeyı tavsıye etmısler bılıyorsunuz 1 aydır sayıklıyorum bugun yapıcam aksama ...
öpuldunuz kızlar ......
ya bak şimdi hiç kimse yok sitede ben kiminle paylaşıcam bir kilo daha verdiğimi, sevincimikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar hani ben neredeyse on gündür hiç kllo veremiyordumya çok sıkılıyordum bu sabah tartıda 74,6 yı görünce havalara uçtum :dance::dance:etti 6 :dance::dance:
rose14 çok geçmiş olsun dikkat et kendine tansiyon tehlikeli
aynalar sen nasıl oldun iyileşin artık nolur , biri hastayım deyince bende kendimi hasta hissediyorum psikolojik herhalde
süpersin diyecektim ama diger sayfalarda ne götürdüklerini duydumkızlar önce beni bi tebrik edin bakimalkisalkisalkis. 17 :15 ten itibaren 19:20 yaklaşık 2 saattir tempolu yürüyüş artı 45 dak alette ileri geri arada 5 dak tekerlek çevirme. 5 mekik(alette)saga sola dönmekaydirigubbakcemile2. evde yorgunluktan ölüyodum.:lepi:iyiki çıkmışım. 2 3 kişi gördüm. ne çok zayıflamışın diyolar. hem moralim düzeldi. sanki dinlendim valla.hihoyyyt
akşama yenirmi öle şeyler tut kendini ya cok erken başladın kaçamak yapmayaben geldim ama nasıl ses etcemfisfisfis
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae oldu musırnaşık şey
umarım akşama yememişsindir. ben de hiç düşünmüyodum. allahım şu içimdeki şeytanı çıkarmak lazım.eşim çalışıyo . çocuklarla masya oturunca kendimi kaybettim.senağlama
1 tabak kadar yılanlı makarna (çocuklar öyle diyoda) spagetti yedim yogurtla. bittim ben bittim:tomato: .gitti benim spor yaa.bari kemerimi takımde biraz daha çamaşır var yerleşecek onları yerleştireyim.
bahanede hazır.. bi,zim bünyeler alışık degil degilmi.. hayatta vazgecemediklerim ekmektir bir ekmekle doymazdım bile.. makarna hergün verseler hayır deme.. çikolata aklım cıkar... bak bizim bünye hiç böle şeylere alışık degil degilmi :mymeka: :mymeka:ne desen haktır valla. ama alışmış işte bünye istiyo napiyimkaydirigubbakcemile3
kilo vermiş olmaılsın valla bu hafta sonununcu olursak yerim sizi cig cig alırım düğnyanın kğlosunbu haberiniz olsun:mymeka: :mymeka: :mymeka:Slm mıllet daha yenı oturdum pc basına Çok yoruldum belkı bır haftadır spor yapamıyorum hergun yagmur yagıyor...benımde bahanem bu hafta bu ....ellerım ŞİŞtİ yorgunluktan...aksam balık yedım fırında ekmekle yedım gercı ....tartım da bozuk ama kesın kılo aldım farkındayım karnım acayıp ŞİŞ....
Herkese ıyıgeceler....
ay baya güldüm allahda seni güldürsün ha :roflol: :roflol: :roflol:KIZ NE GÜZEL OLMUŞ ÖYLE...............
ÖNCELİKLE 1973 DOGUMLUYUM HATTA ALMANYA .AMA 6 AYLIK İKEN DÖNÜŞ YAPTIGIMDAN DOLAYI PEK HATIRAM OLMAMIŞ.SONRA HEMŞİREYİM .4 KARDEŞİZ(EN KİLOLUSU BEN)ÇÜNKÜM BABAM RAHMETLİ ANNEME SÜTÜN YARAMIYO DİYE EMZİRTMEMİŞ.BENİM MAMALARIMI O HAZIRLARMIŞ. HEM DE DOYMAMIŞTIR DİYE 2 BİBERON. EVLİ VE 2 ERKEK ÇOCUK ANNESİ OLAN BEN:İLKOKUL 5.SINIFTAN BERİ FORMU MU KORUYARAK 90 NIN ALTINA İNMEDİM.BOYUMDA 1.73 HEPSİ 173 OLDUGUNA GÖRE ASLINDA KİLOMDA 173 OLABİLİR. AMA BEN 120 DEN DÖNDÜM.ÇÜNKÜ 5. KATTA Bİ DAİRE ALDIK VE ASANSÖRÜ YOK. E BEN DOLAYISIYLA HER GÜN 2. 3. KATTAKİ KOMŞULARDA YATIYORDUM YERİMİ DE YADIRGADIGIMDAN DOLAYI KİLO VERMEYE KARAR VERDİM. BAŞKA BİR SORUN VARSA ALBİLİRİM.a.s.
geç oldu ama Şeniz Şeniza.s. yarin sabah gelen arkadaslara:1hug:
valla içiyoım ilaçları 3 ya deneyecem bakalım.. bu ilaçlar 10 günlük 10 günün sonunda başka ilaca başlayacaklar hayırlısı artık bakalımsiyahcım sakın ama sakın ilaçlarını bırakma.sağlığın kilo vermenden çok daha önemli.benim yerimde olsan ne yapardın ben 6 aydır bebek için bir sürü hormon ilaçı kullanıyrm ve onlar kilo yapar buna rağmen sesim çıkmıyor.herşeyin başı sağlık sağlık sağlık
geçmiş olsun canım dikkat et kendine fazla yemek kaçırma hastayım diye sakın ha Şenizhayırlı sabhlar arkadaşlar.ben çok hastayım.gece birden uykudan kaktığımda.sanki bütün iç organlarım titriyodu.hemen duşa girdim.daha da fenalaştım dilim ağzımın içinde şişiyo gibiydi.gece saat 1 de acile gittik.tansiyonmuda çok çıkmış.iğne yaptılar 2 tanede hap verdiler.saat 4 de kadar durdum.geldim.ama hala kendimi iyi hissetmiyorum.bugün giremeyeblrim fazla haberiniz olsun.
kız baksana şunlara kesin sonuncu oluruz biz bu hafta benim halim malum.. sinir oldum vallaherkes yıne 1-2 kılo verdımı bır sorun cıkmaz canım-tatlicadiarzu-
senden yıne 2 kılo beklııyoruz ona gore zaten dısden dolayı fazla bırseyde yıyemezsın verırsın kılolarınaniknanik
biz gelip okuduk tebrik ettik başarılarının devamını bekliyoruz oldumu kaydirigubbakcemile5ya bak şimdi hiç kimse yok sitede ben kiminle paylaşıcam bir kilo daha verdiğimi, sevincimikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar hani ben neredeyse on gündür hiç kllo veremiyordumya çok sıkılıyordum bu sabah tartıda 74,6 yı görünce havalara uçtum :dance::dance:etti 6 :dance::dance:
rose14 çok geçmiş olsun dikkat et kendine tansiyon tehlikeli
aynalar sen nasıl oldun iyileşin artık nolur , biri hastayım deyince bende kendimi hasta hissediyorum psikolojik herhalde
niye böle hissediyorsunki ben cok konuşmuşumdur kendi kendime.. baktım motive oluyorum her yol mubah kasma kendini kilo vermeye devamoff offff kendi kendime konuşuyo gibiyim niye kimse yok
bugün ne yedim sabah yarım domates marul arada erik, bu erik tabağı masanın üstünde duruyo ben boşaltıyorum kızlar dolduruyo ben söylemeden form çayımı yapmışlar gelirgelmez dayadılar önüme onlarda alıştı herhalde benim diyete
öğle yarım simit peynir az öncede geri kalan yarılarını yedim sabahtan beri ikibuçuk litre su bitti tuvalet diğer dükkanda aramızda iki dükkan var bide üçüncü katta olmıycak böyle tuvaleti buraya taşımak lazımalkisalkisalkisalkisalkisalkisakşam ne yerim bilmiyorum daha canım bişi istemiyo
simiti azaltmaya calış öle her ögünede koyma.. evde ekmek arası yap işe götür ben öle yapıyorumbide kızlar benim bu simit işine bi çare bulmam gerekiyo galiba baksanıza susamda çok kalori varmış
ama çarşıdaki en masum yiyecek gene simit gibi geliyo bana diğerleri daha kötü
tembelim biraz evden yapıp getiremiyorumda nolcak bu işCADIARZUCADIARZUCADIARZU
bugün ben neler yedim
sabah klsik kahvaltımı yaptım
öğle bir kaşık sıvıyağ bir biber doğradım, bir domates rendeleyip kavurdum. bir etimekle onu yedim.
arada 6 kayısı 1 erik yedim
akşam 1,5 kase çorba içtim. kızlar irmik helvası yapdılar yemeyim yemeyim dedim ama bir çatal aldım
bu arada daha önce hormon hapları kullandığımı söylemiştim. 15 gün arayla tekrar regli oldum. bazen oluyor böyle. kilo vermemin yavaşlaması bundan olduğunu düşünüyorum.
siyahcım naberrrr iimisin bakayım görünce seni çıkmadan bi hal hatır sorayım dedimm yerimseniben
sağol siyahcım daha iyiyim. a.s. sen nasılsın iyisindir inşallah.:1hug:
bende diyorum bu kız beni unuttu hiç gelmiyor artık.. iyiyim canım idare etmeye calışıyorum... bu hafta kilo vermeiyorum aksine alıyom gr gr ona canım sıkıldı biraz.. bakalım hayırlısı diyorum... valla neredeyse az evvel oturup yemek yiyecektim tekrar niye böle oldu diye ama cumaya kadar dişimi sıkayım bakalım...
sen nasılsın ugramaz oldun artık unutma beni buralarda Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
valla bildigin gibi.. ama bugün nedense cok acım yememek için kendi kendimle direniyorum.. ama yemiyecem cumaya kadar.. hafta sonu vana gidiyorum cumadan cıkacagız.. otelde kalınacagı için hep hazır yiyilecek o yüzden kendi kendimi motive edip cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım verebilecekmiyim aynı kilodamı kalacagım yoksa kilomu alacagım..
görüldügü üzere aklım baya karışık
ben güvenlik görevlisiyim.. bugün yazlıkları cıkardık giydik.. millet hep şokta sen ne ara kilo verdinde biz görmedik diyo.. hemşirelerin hepsi bir tarafımı cimcimledi durdu.. dedim nazar edeceksiniz valla.. aslında öle aman aman bişey yok ben baya kilolu görüyorum hala kendimi.. ama eski goril gibi halimi düşününce :roflol: :roflol:
sizde sıkın dişinizi inana güzel şeyler duyunca insan daha bir azimleniyo.. mesela eve geldim yiyecektim dedim kilo alacam şimdi bu sölenenlerin 2 katı daha kötü şeyler söyleyecekler sık dişini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:dilcikar:
geliyrmda aslında pc problemli zoryazdğm icin okuyup çıkıyorum:dilcikar:
direnc noktasındasn banada oluyorr arada herzamnki gibi yiyorum ama gün geliyor 800-1000 arası oynamaya yapınca sinirr geliyor insana bilmemmmi yesem oynasa degse dersinde ama vücut iste bazen su tutuyorrr bende ne su tutuyor vücudumda diye deneme yapıyorum mesala bende kuru kayısı su tutuyor bunu gördüm artk sevsemde yiyemiyrumCADIARZU
ne güzel bide bana zayıflamışsın dedikleri günler gelse daha çooooooooook:çok üzgünüm:
bugün bendede aşırı derece yeme isteği var :sm_confused: ama sabredecem erken yatmayı bile düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?