- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.401
iyi pazarlar herkese
ayşe saliha nasılsınız
kızlar benim oğlumda atopik egzema var ve deniz suyu iyi geliyoryaz gelince de iyice azıyor bu meret.yarın yazlığa gitcez orda internet yok akşam da geç geliriz muhtemelen.siteye giremezsem beni izinli yazın olur mu aslıcığım lütfen
kızlar bugün pizza yedim ama incecik hamur ve sucuk domates ve peynirliydi.vicdan azabı çektim başka da birşey bütün gün.açlıktan ve yorgunluktan bitap düştüm ve artık ben yatar
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
7 erik
akşam
2 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 dilim tavuk göğsü
3 yıl sonrasi olmuş yani 3 yıl geçmiş gibi.. Feriha ile emir ayrılmış. Feriha levent hoca ile beraber ama aralarında aşk ilişkisi yok.. Evli değiller falan.. Emirde sırtında dövmesini taşıyan kızla formalite icabı nişanlanıyordu.. Hande tek.. Korayin 3 yaşında oğlu var.. Evliliği devam ediyor.. Ama akli handede.. Sanem geri döndü.. Ferihanin abisi memetin karısı geri döndü beni affet falan fıstık.. Ünal emirin annesiyle evlenmeye çalışıyor..
günaydın kızlarrrr...iyi pazarlar...
oooo da ooooo :)
cumaya kadar hergün soğuk duş yapıcam.. şuan buzlukta buzlar donmaya başladı.. yani kış geri geliyY
iyi pazarlar herkese
ayşe saliha nasılsınız
Sezon finali olacak ya filmi altüst etmişler:) millet yeni sezonu heyecanla beklesin diye
cumaya kadar hergün soğuk duş yapıcam.. şuan buzlukta buzlar donmaya başladı.. yani kış geri geliyY
Mrb cınım iyilik walla hava sıcaklığı biraz boğmaya başladı alışkın değiliz be anam.. Sen napiyon
sanada iyi pazarlar canım nasılşsın
niye soguk duş alıyorsun?zayıflama falan meselesinde mi?
finalleri mahvediyolar yaa..bende dun yahşi cazibeye baktım cok alakasız bitti
hadi bakalm değişiklik olacak mı :))
aman hasta etme de kendini annenin ahını almayayım :))
Naber ayşeeemmm
Nesli tavsiye etti. Buz ve soğuk duş.. Vücut fazladan kalori yakıyo.. Metabolizma hızlanıyo.. En önemliside sıkılaşma yapıyormuş
ivit cınım..başına çok soğuk su dökme canım
iyiyim sen napıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?