- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.561
aldıgım ilaçlarda dolayı oldu galiba.. gecen üzrini okudum vucut su tutuyormuş.. ayrıca içeriginde kortizon oldugunu ögrendim doktordan.. ilaçlardan oldu.. birde lavaboya cıkamadım belki ondan diyorum.. her zamanki yedigim fazlalık sadece 3 kaşık bulgur pilavıydı o gün 4 saat yürümüşüm birde sinirlerim oynadı resmen.. dedigin gibi yesemde kilo alsam gam yemeyecegim.. bu 3 gündür böle birden bire oldu.... oysa bu hafta hiç öle kaçamak ögünüm olmadı hep dikkat ettim yürüyüşümü fazlalaştırdım.. bakalım nolacak.. işin kötüsü bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonu şehir dıındayım yürüme yok hep hazır yenecek.. napacam bilmiyorum.. valla kilo veremedigim hafta öle hayıflanıyorumki.. belkide ben telaşlanıyorum alıştım her hafta bir kilo 21 kilo vermeye bakalım hayırlısı ..
özlemişim ya ben seni ŞenizŞeniz Şenizgel arada sen bana iyi geliyorsun biliyorsun degilmi
3 kasık pilavı sen 4 saatle hüpletmssndirr kaldıki sen kacamak yaptığnda egzersizi artıryorsn buda kg almamanı sağlıyor yedim amann neolcak demiyorsun
yediklerininn faizini zamanına ödersen bi problem yokkaydirigubbakcemile5
bendeseni özlemişim simdi yürüyüse gitmem lazım geliirim gene Şeniz
günaydın kızlar
doktordan geliyorum dişimi çektirdim. cuma günüde dolgu yaptıracam. şuan yamulmuş durumdayım kafamçokkarıştı iğnenin etkisi daha geçmedi, yüzümü hissetmiyorum. hayırlısı artık. baktımta şöyle herkes avatarını değiştirmiş yaz geliyor diye mi cıvıl cıvıl avatarlar koydunuz. benden karamsarı yok. inş Allah yüzünüzü hep güldürür a.s.
sanada gecmıs olsun canım dedıgın dogru nazar var bızım takımda
eh yanı 3 hafta ust uste 1. olursak boyle olur:jeyyar:
sen nıye karamsarsın canım bosver herseyı pozıtıf dusunkaydirigubbakcemile5
kız vallahi bravo. umarım devamı gelir kaydirigubbakcemile5ya bak şimdi hiç kimse yok sitede ben kiminle paylaşıcam bir kilo daha verdiğimi, sevincimikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar hani ben neredeyse on gündür hiç kllo veremiyordumya çok sıkılıyordum bu sabah tartıda 74,6 yı görünce havalara uçtum :dance::dance:etti 6 :dance::dance:
rose14 çok geçmiş olsun dikkat et kendine tansiyon tehlikeli
aynalar sen nasıl oldun iyileşin artık nolur , biri hastayım deyince bende kendimi hasta hissediyorum psikolojik herhalde
hayırlı sabhlar arkadaşlar.ben çok hastayım.gece birden uykudan kaktığımda.sanki bütün iç organlarım titriyodu.hemen duşa girdim.daha da fenalaştım dilim ağzımın içinde şişiyo gibiydi.gece saat 1 de acile gittik.tansiyonmuda çok çıkmış.iğne yaptılar 2 tanede hap verdiler.saat 4 de kadar durdum.geldim.ama hala kendimi iyi hissetmiyorum.bugün giremeyeblrim fazla haberiniz olsun.
çok geçmiş olsun.zordur diş agrısı. e tabi işte benim dedigim.bu..sana degiştir dedik. çokfarklı bişi koydun sanki.neyse yavaş yavaş.valla sen benim yanımda olceksin.iki günde saba tümer yaparım seni.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?