Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 kasık pilavı sen 4 saatle hüpletmssndirr kaldıki sen kacamak yaptığnda egzersizi artıryorsn buda kg almamanı sağlıyor yedim amann neolcak demiyorsun
yediklerininn faizini zamanına ödersen bi problem yokkaydirigubbakcemile5
bendeseni özlemişim simdi yürüyüse gitmem lazım geliirim gene
Şeniz

yakalayamamdım gördünüzmü.. sorularım güme gitti senağlama senağlama senağlama

merhaba kızlar.. bugün çok yogun geçti. sabah sirkeli su içtim. sonra saat9 gibi kahvaltı:domates,az peynir,2 parmak kadar peksimet kenrı.1 çatal kek.ögle:1 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 yemek kaşığı tavuk sote. saat 3 gibi 4 yemek kaşıgı topalak.akşam yemekte 3 domates küçüklerden.2 yemek kaşığı çorba,4 adet çubuk pataes kızartması....ama spor yok .1.5 saat pazarda alış veriş. çok yagmur var. birazdan bisiklete bincem. sabah tartıldım.99.100 yani500 gram gitmiş.ama 3 - 4 gündür görmeyen arkadaşlar çok vermişin dedi.herhalde sıkılaştım.birde tere tohumu aldım nasıl kullancam :uhm: bilen yada kullanan varmı acep... yarın saat 9 dan akşam 5 e kadar seminer varmış eve geliş 7-8 olur. nasip olursa akşama girerim.

ben çıkıyom kızlar dün sular yoktu.4-5 makina çamaşır var daha yıkanacak .fırsat olursa gece girerim.a.s.

çok geçmiş olsun.zordur diş agrısı. e tabi işte benim dedigim.bu..sana degiştir dedik. çokfarklı bişi koydun sanki.neyse yavaş yavaş.valla sen benim yanımda olceksin.iki günde saba tümer yaparım seni.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sanada gecmıs olsun canım dedıgın dogru nazar var bızım takımda
eh yanı 3 hafta ust uste 1. olursak boyle olur:jeyyar:
sen nıye karamsarsın canım bosver herseyı pozıtıf dusunkaydirigubbakcemile5

gözü olanların gözleri şişsin ödemden. göbeklerinden ayakkabılarını bağlayamasınlar:Saruboceq: sıkmayın canınızı kızlar.olur öyle arada biz saglıklı olalım diye burdayık. eh bu hafta takımcak diskalifiye olmazsak haftaya inşallah..

kız vallahi bravo. umarım devamı gelir kaydirigubbakcemile5

ay canım yürekten geçmiş olsun diyorum. umarım kısa zaman da iyileşirsin. kız dogru söyle ben mi sinirlendirdim seni:uhm:..:çok üzgünüm:bak valla bidaha :1no2:üzmiycem kız çabucak iyileş a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

gunaydın kızlar 1,73 olmasa sayfalar bos kalcakmıs nerdesınız yaa...

sıyahcım hala vermemıssın ama almamıssında bu da bır basarı ılaclara ragman aynısın tebrık ederım...

1,73 kendıne cok yuklenme bır hafta spor yapamayınca kılo alıyorsun hergn yada haftada 3 gun duzenl ı yapmaya calıs

nazco tam olarak okumadımmı atladımmı bılmem calısıyorsun sanrım...sımıt ye ama yarım ye yanında ayran tüket ...ve her hafta bır paket kepek ekmegı al koy ısyerıne ondan ye...kılo vermene cok cok sevındım

tugba hala gelmemıs cok merak ettım

eylulce sanada gunaydın...
forumda 3 tane hemsıremız varmıs ne guzel...

bana gelınce...

dun sabah kellogs ve sut
öglen carsıya ındım 45 dk yurudum kendıme söylemesı ayıp derler ya hep :) tavuk döner aldım adam dıyor kı lavas olsunmu hayır dıyorum tursu?hayır...yağından?hayırr delı demıstır bana kesın...aksamada fırında patates patlıcan közledım yogurtla yedım bendede kabızlık var sımdı sıcak sekersız cay ıcıyorum sonra kellogsumu yerm kayısıyla ıyı gelır...patronum geldı yurtıdısından zayıflamıssın yıne dedı...

tartımın pilini degıstırdım error dıyor bozdum tartıyı ıyımı bugun esıme söyledım yenısını alıcam dıye ok dedı bakalım aksama kadar az yıyımde kac kg olmusum bakayım ...haa bu arada aksam tam 2 saat yurudum hala heryerm agrıyor vucut neden alısamadı anlamadım?

hayırlı sabhlar arkadaşlart.geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkürederim.allah hepinizden razı olsun.dün tüm gün uyudum.zorla arada öğlen gibi sütlü kelogs yedim ki onuda ilaç içcem diye.ama su da içemedim doğrudürüst.neyse bugün daha iyiyim ama hala tam anlamıyla iyileştim dyemem.akşam eşim ben ymek yapamayınca.gelirken yufka almış.kaşar rendeledi sucuklarıda doğrayıp gözlemem gibi yağsız teflonda pişirdi.çayla kızımla yediler.bende hatırı için 1 parça yedim.

gunaydın kızlar
bugun burda heryer tatıl benımkı evde, fazla gıremem
daha kahvaltı yapmadık-tatlicadiarzu-

hadı bakalım kızlar iyilesmisiniz yarın tartıda gorcem sizi:dance::dance:

nazco senıde tebrık ederım canım cok guzel kilo veriyorsun ve yemene dıkkat edıyorsun ha birde takıma girmek ucretli giris en az haftada 1 kilonaniknanik

günaydın sitenin en güzel en çıtır kızları.
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmenizi dilerim
sedacık nesli hadi gelin özledim sizleriii

selam hanımlar bugün girebilme fırsatı buldum geçmişin hepsini okudumm özledim sizlerii
babaannem daha iyi çok şükür,buarada beni gören herkes şoka girdi harika olmuşsun sakın 1kilo bile verme artık dediler..hergün akşam 1buçuk saat yürüyorum ama normal yemek yiyorum gerçi midem okadar küçülmüşki pek fazla yediğim söylenemezz...öpüldünüz hepiniz fırsat bulursam gelirim geneee
buarada herkese geçmiş olsunnnnn

hosgeldın sedaaaa
yoklugun bellı oluyor canım baksana kımse yok ne yazan var ne okuyan:1no2:
babannenın ıyı olmasına cok sevındım ınsallah dahada ıyı olur, senı gorenlerın sokunu anlıyorumyerimseniben tabııı neguzel cıtır kız oldunkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım. verdiğim kilo miktarı artıkça daha cıvıl cıvıl avatarlar koyacam yavaş yavaş acele etme a.s

selam kızlaarrr.öğlen kızmın kursta toplantısı vardı oraya gittim.oda baya uzun sürdüü.neyse çıkınca arkadaş gel oturalım dedi.ona gittim.anam oda sadece çay verdi kuru kuruu.midem delirdi vallaha.elim ayağım titremeye başladı.neyse hemen eve geldim.peynirle çavdar ekmeği yedim.bişey hazırlıyıp bekleyecek kadar dermanım sabrım yoktu doğrusu.neyse benden bukadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…