Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

damla canım kaç gün 7 mesaj hakkını doldurmamışsın cezaya kaldın lütfen dikkat et buna çok fazla olmuş

ayrıca neslihan ve eminede cezaya kaldı

kızlar 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazacaksınız

ellerine sağlık canım
menekşe izinliydi
ama neslihan ve damla değildi canım

gayet samimi ve eğlenerek katılımda bulunuyorum kendimce..

ceza verilmesiyle ilgili sorunum yok, ynlış anlamayın sakın ama bunu görmediğinizi düşündüm haliyle.. yoksa 7 mesaj yazacak sürenin kat be kat fazlasını harcadımm.. bir de böyle durumlarda iletişim kurabileceğim (muhtemelen aslı) kulüp dışında bir adres, telefon vs verirseniz sevinirim..

17.si sabahı yani 5 mesajla kaldığım 16 haziran'ın ertesindeki ilk mesajım.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4270.html#post25130077

dikkat etmeye çalışıcam ama gündüz yokum akşamda dersler yine 7 'yi tamamlayamazsam çıkabilirim mecbur..

menüm:
sabah: 1 kk peynir,1 yumurta,domates,salatalık
ara:2-3 kaşık frambuazlı yoğurt
öğle: tavuklu salata,ayran
ara:4 dilim karpuz ( dayanamadığım tek meyvee :)
akşam:salata,ayran
ara: 1 sb süt

su:2 litre
1 kupa beşi bir yerde

spor:callanetics

hani plates topu fln pompayla şişirilir ya 2. fotoda sanki öyle şişirilmiş gibi duruyomuş..güzel olmuş sonunda ama biraz daha kilosu var :)

ay ne yalan söyleyeyim ben de bardağın dolu tarafını görüverdim hemen daha verse şöyle bi 20 kilo falan verebilir gibi,, ama dalga geçmiyorum illa ki muhteşem bir efor sarfetmiş..

karpuz göründüğü kadar masum olmayabilir -ama arada yemişsinn, sen kendini daha iyi bilirsin, etkilemiyorsa sorun yok, afiyet olsunnn
ben de uzuunca ara verdiğim callanetics'ime ve tibet 5 ve twister kombinasyonuma bu sabah itibariyle yeniden başladım..
sabah 78'leri gördüm allahım, iki kilo daha verirsem 10 kilo vermiş olucam.. şaka gibi.. kendimi de pek beğenir oldum.. ya da kendimi evvelce pek beğenmediğimi kavradım :) kim bilir

çok zor bebegim allah kolaylık versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…