Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

meraba kızlara.s.a.s.a.s.
ben bugün güne 400gr daha hafif uyandım durup durup kilo vermeye başlayınca tekrar heyecan yaptım alkisalkisalkisalkisalkisalkis akşam eve gidince fırında balık yedim
bugün neler yedim
sabah domates marul
saat 10 1 poğaça ara 3 yulaflı biskivi öğle 4 köfte yarım domates bir iki sap roka
başka bişi yemedim ama midem kıyılıyo bişiler yemek istiyorum nasıl tutucam ben şimdi kendimi ya

ben bugünkü raporumu yazayım
sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğlen 4 diyet bisküvi
ara 7 kayısı
akşam üç kaşık domatesli bulgur pilavı, yarım kase yoğurt
bol su

tebrik ederim canım ne güzel kilo veriyorsun. bol su iç ve meyve ye açlığını yatıştırır.

sağol aynalarcım:1hug::1hug:
erik yemekten bihal oldum bir hamileyken yemiştim bukadar erik bide bu diyette ama bugün beni kesmiyo galiba gidip gelip bi tane yiyiyorum
bide ben günde üç litre su içiyorum alıştım artık
senin dişin nasıl bugün daha iyisin sanırım

dünden beri dişim iyi güzelim, sağol. yarın dolgu yapılacak. arada banada geliyor krizler atlatmaya çalışmak çok zor oluyor. şeytana uymayalım kötükedihüso

nazco tebrık ederım senı bu hafta bıreyselde bırıncı olabılırsın...

aynalar ben burdayım sıgara böregı sarıcam sohbet ederız...

kızlar tartımı en sonunda aldım tartıldım aynı kılodayım cok sukur su an artıda ama sabaha daha eksık cıkar demek yuruyuslerım ıse yaradı...surda 10 gun kaldı 75 olmam lazım...

slm nasılsın destinam diyetteki insanlara sigara böreği denir mi canım istedi bak cokacimcoook

al benden de o kadar sibel bizdede tatil 4 gun bugun aksama kadar evin terasiyla ugrastik yaz geldi artik aksma birde izgara yaptik ben sadece et yedim tavuk daha dogrusu ekmeksiz o yuzden giremedim aksama kadar .... yarin oglende anneme gidecem yine pazar aksmanina kadar yokum hepinizden ozur simdikten babam gece sene vefat eti annemde uzak bana uzak o yuzden gitikmi yatili kaliyoruz

slm nazco aciktigin zaman beyaz leblebi ye iki avucta migde sisiyo tavsiye ederim cokacimcoook

slm sedaa babaannein daha iyi olduguna cok sevindim allah sevdiklerine bagislasin .... insallah kilonu korursun gerci yaptigin sporla korursun yaaa walla cok sevindim mutlu haberle dondugun icin bizi birakma arada gel ozletme kendinikaydirigubbakcemile5

hemsom sevindim iyi olduguna dikkat et kendine peki doktor ne dedi niye oyle hastalandin sen ???

destinam slmmmmm sanada insallah 75 olusrun azimliydin bu hafta yeni tartinda ugur getirsin :lepi: neyse yarin erkenden gelir kilo bildirimi yaparim sonrada yolcugum zaten hepinize ii geceler yarin gelen arkadaslara gunaydinnnnnnnnnnnnnnna.s. siyah diyecektim ama aklima geldi vana gidecekti heralde o yuzden gelemdi

günaydın kızlar moralim çok bozuk. kilo vermem çok yavaşladı ya. 91.800 olmuşum. geçen hafta 93.600 bu hafta 91.800. iki kilo bile veremedim.senağlama

herkese günaydın.. bildiginiz üzere bugün van yolcusuyum allah nasip ederse pazar akşamı dönecegim... benki 2 saatlik erzurumu gidemeyen bakalım bu 10 saatlik yolu nasıl gidecegim.. ilk uzun yolculugum.. aklııza geldikçe dua edin.. araba igrenç derecede beni tutar resmen ölürüm...geçmişe bakammadım bakmayada fırsatım yok.. 10,30 da araba kalkıyo ben hala ne kahvaltı ne banyo yaptım malesef... inşallah bir sorun yokturdur..
kiloyada gelince malesef eskisi gibi bildiginiz üzere artık kilo veremiyorum.. bellki yolun bundan sonraki kısmını ya cok yavaş yada biraz alıp biraz vererek devam edecegim.. ama yılmak yok baya kararlıyım gıdım gıdım emekleyerek gitsemde bu olaytı noktalayacagım er geç.. napalım çok verdiklerimin yerine sayın bundan sonra.. bildiginiz gibi bu hafta hem sporu cok yaptım hemde hiç kaçamagım olmadı.. artık hayırlısı.. kilom 63,5 inşallah herkes kilo vermiştir..
kendinize cok iyi bakın allaha emanet olun Şeniz Şeniz

eylulce gunaydın canım cektı bak sımdı mangal dedın alıp yapmak lazım en kısa zamanda asırı tuketmedıkce cok zararı yok..sanada ıyı yolculuklar kılo bıldırmemıssın...

sıyahcım hıc kafana takma kılon cok ıyı senın böyle kal yeter...

kızlar yenı tartım cok guzel evın yerınde denedık hem kızım hem esım tartıldı test ettık onayladık ama ben hala aynıyım hergun aksam yurudugum halde ve her yerım agrıyor ama kendımı şiş hıssedıyorum bugun yesıl caya baslıycam kısmetse sabah ıkı dılım cavdar ekmegı getırdım evden onu yıyorum sımdı cok guzel tadı var...dılerım herkes ıyıdır ..

aynalar sende takma o kadar yaa...super kılo verıyorsun bence...

herkese hayırlı cumalar
Sıyah iyi yolculuklar canım gule git gel insallah, yinede iyisin kız yarım kilo vermissin yerimseniben
aynalar sende moralını bozma kız 2 kıloya yakın vermıssın daha neyerimseniben
destınam yenı tartın hayırlı olsun ama bırdahakı sefere kılo vermıs olarak tartıl canımyerimseniben
kızlar bende bu hafta 500 gram vermısım-tatlicadiarzu-
gidip su listeyi hayırlayayım ben:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…