- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.581
meraba kızlara.s.a.s.a.s.
ben bugün güne 400gr daha hafif uyandım durup durup kilo vermeye başlayınca tekrar heyecan yaptım alkisalkisalkisalkisalkisalkis akşam eve gidince fırında balık yedim
bugün neler yedim
sabah domates marul
saat 10 1 poğaça ara 3 yulaflı biskivi öğle 4 köfte yarım domates bir iki sap roka
başka bişi yemedim ama midem kıyılıyo bişiler yemek istiyorum nasıl tutucam ben şimdi kendimi ya
sağol aynalarcım:1hug::1hug:
erik yemekten bihal oldum bir hamileyken yemiştim bukadar erik bide bu diyette ama bugün beni kesmiyo galiba gidip gelip bi tane yiyiyorum
bide ben günde üç litre su içiyorum alıştım artık
senin dişin nasıl bugün daha iyisin sanırım
nazco tebrık ederım senı bu hafta bıreyselde bırıncı olabılırsın...
aynalar ben burdayım sıgara böregı sarıcam sohbet ederız...
kızlar tartımı en sonunda aldım tartıldım aynı kılodayım cok sukur su an artıda ama sabaha daha eksık cıkar demek yuruyuslerım ıse yaradı...surda 10 gun kaldı 75 olmam lazım...
gunaydın kızlar
bugun burda heryer tatıl benımkı evde, fazla gıremem
daha kahvaltı yapmadık-tatlicadiarzu-
hadı bakalım kızlar iyilesmisiniz yarın tartıda gorcem sizi:dance::dance:
nazco senıde tebrık ederım canım cok guzel kilo veriyorsun ve yemene dıkkat edıyorsun ha birde takıma girmek ucretli giris en az haftada 1 kilonaniknanik
sağol aynalarcım:1hug::1hug:
erik yemekten bihal oldum bir hamileyken yemiştim bukadar erik bide bu diyette ama bugün beni kesmiyo galiba gidip gelip bi tane yiyiyorum
bide ben günde üç litre su içiyorum alıştım artık
senin dişin nasıl bugün daha iyisin sanırım
selam hanımlar bugün girebilme fırsatı buldum geçmişin hepsini okudumm özledim sizlerii
babaannem daha iyi çok şükür,buarada beni gören herkes şoka girdi harika olmuşsun sakın 1kilo bile verme artık dediler..hergün akşam 1buçuk saat yürüyorum ama normal yemek yiyorum gerçi midem okadar küçülmüşki pek fazla yediğim söylenemezz...öpüldünüz hepiniz fırsat bulursam gelirim geneee
buarada herkese geçmiş olsunnnnn
hayırlı sabhlar arkadaşlart.geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkürederim.allah hepinizden razı olsun.dün tüm gün uyudum.zorla arada öğlen gibi sütlü kelogs yedim ki onuda ilaç içcem diye.ama su da içemedim doğrudürüst.neyse bugün daha iyiyim ama hala tam anlamıyla iyileştim dyemem.akşam eşim ben ymek yapamayınca.gelirken yufka almış.kaşar rendeledi sucuklarıda doğrayıp gözlemem gibi yağsız teflonda pişirdi.çayla kızımla yediler.bende hatırı için 1 parça yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?