- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.761
Melekimm ayşem doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu bilinmezligi çözmen için Senin düzenli olarak yağ kas ölçümü yaptırman gerekiyo
ayşecik sağlıklı, huzurlu, vefalı, matrak ve mutlu yıllar dilerim tatlım :)
hani plates topu fln pompayla şişirilir ya 2. fotoda sanki öyle şişirilmiş gibi duruyomuş..güzel olmuş sonunda ama biraz daha kilosu var :)
bende sağlıklı,çook çook mutlu nice yıllar dileriimm :103:
ayşem dogum günün kutlu olsun canım..sevdiklerinle ve sevenlerinle saglıkla mutlu yaşa balımm
ne yedin ki bu kadar suçluluk duydun fıstığım!?yarına kadar bişey yemesem ölmem heralde
bunlar geçici sıkıntılar,, hatta belki de işine yarayacak silahlar.. şöyle düğşün bi de; istediğin kiloya ulaşınca bir daha böyle olmayacağım diyebilmek için kullanabilirsin şimdi beğenmediğin(!) hallerinin anılarınıdün akşam gittiğimiz yerde kendmi çok kötü hissettim en iri benim ya
günaydın kızlar nasılsınız bakalımmm
iyiyim ayşemm doğum günün kutlu olsun cınımmmmmmmmm
canım ya kpss falan onlarla uğraşıyorum valla
yaa bende yapiyim mi yapmiyim mi kararsızım sanki yapsam nolcak o da bi işe yaramıcak ama neyseeeeeeee
ne yedin ki bu kadar suçluluk duydun fıstığım!?
bunlar geçici sıkıntılar,, hatta belki de işine yarayacak silahlar.. şöyle düğşün bi de; istediğin kiloya ulaşınca bir daha böyle olmayacağım diyebilmek için kullanabilirsin şimdi beğenmediğin(!) hallerinin anılarını
günaydın ayşe; iyiyim ben, haızrlık yapıyorum, anca kıyafetleri seçip yerleştirdim, ufaklıkla benimki tamam ama o kadar çok şey var ki daha :))
dun kebap pastayı goturmuş bulunmaktayım bugun acil telafi gunu ilan edilmiştir.
doğumgünüsü kuzusu olmak zor zenaatt :))
sormaa :) sende face var mıydı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?