- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.601
sanada ıyı yolculuklar canım yemene dıkkat edersen bırazda sporu artırırsan 10 kıloyu 2aydada verırsın canım-tatlicadiarzu-gunaydin takim bu hafta bende de degisiklik yok daha ne yapmamiz lazim bilmiyorum yapisip kalacak cokta degil bi 10 kilo daha versem 70 coktan raziyim ben 10 kiloyu 6 ayda zor verdim kalan 10 kilo 6 ay ugrasacam yine heralde ..... neyse bende yolcuyum az sonra hepinizi kocama opuyorum destinam uzulme bu sekilde devam et spora goreceksin haftaya kilo gider senden ... hemsom sibel aynalar 1.73 sedaaa siyah :1hug:
tebrıkler canım bu haftada 1 kılo vermıssın darısı haftaya-tatlicadiarzu-98.500 çıktım. sabah pc problem var giremiyom. öptüm.
aynen eylulce 70 olsam banada yeter bugunlerde yüzme kursu arıyorum kendıme ...en guzel öyle verıcem sanırım..arkadaslar uzulmeyın yaa yınede cok ıyıyız...
sibelcım sankı lıste az gıbı geldı bana neden acaba?
SAGLIKLI OLARAK KİLOLARINIZDAN KURTULMAK İSTİYORSANIZ...
kaydirigubbakcemile2
GELİN TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM...
hihoyyyt
TAKIM OLARAK ZAYIFLAYALIM....
kaydirigubbakcemile
14.TAKIMA GELİN......:hooray:
kaydirigubbakcemile5
merhabalar ben k.k hergün ziyaret ediyordum ama dün yeni üye oldum.bende zayıflamak istiyorum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
bu arada akupunktura başladım daha ikinci günüm inşaallah onun yardımı ve sizin desteklerinizle vede yaptığım diyetle istediğim kiloya ineceğim.
boyum 162 cm
başlangıç kilom 75 kg en az bir 10 kilo vermek istiyorum.
hepimize kolay zayıflamalar.
herkeze merhaba grupta boş yer olduğıunu görünce hemen geldim ne zamandır yalnız diyet yapmaya çalışyıorum fakat sanırım desteğe ihtiyacım var 3 ayda 86,5 tan 77,5 a indim ama bu bana az geliyor belki sizin desteğinizle daha çok verebilirim bunuda denemek istiyorum benim boyum 1:65 ve 60 kg şuanki hedefim cevabınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?