Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hava değişikliği iyi gelmedi mi?
yok kuzum ya, bugün doktora götürdük boğazında beyaz beyaz bişeyler oluşmuş, adını da söyledi ama unuttum şimdi...
antibiyotik verdi.. başkadık içirmeye, halsiz zaten .. uyuyo kolayca...
dinlensin birkaç gün tekrar götürücem bakalım...
neyse en azından neşesi yerinde (enerjisi oranında da olsa)

hastalık olunca tatil matil hak getire.. hiç tadımız kalmadı..

dün saldık diye bu sabah tam 6 da plajdaydık.. epey yüzdüm, toka moka çar çöp topladım :)) aksesuar masraflarımız düşüyo böylece
ee levin'in kaybettiklerine sayıyorum zaten ...
bugün de bir deniz yıldızı çıkardım ama kıyamadım sonra bıraktım..
kuzum çok seviyor yıldızları ona getirecektim hesapta... deniz yasakken sevinir diye ama işte zarar verebilirdi neticede..

yahu herkes girebileceği saatleri bi rapor ediversin, denk getiremiyoruz sanki

Son düzenleme:
yahu herkes girebileceği saatleri bi rapor ediversin, denk getiremiyoruz sanki

kızlar 15-18 arası nasıl uygun mu herkes için bu saatlerde gelmeye çalışalım tabi diğer zamanlarda da gelcez ama gelip kimseyi bulmadan geri dönmeyelim en azından ne dersiniz

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

faranjittir herhal..geçmiş olsun bıdıgaa

sabahlaro sporu kural koydum artık yapamıyorm dolayısıyla vermiyorum bu sabah tekrr başlıyom koşubandına

bu hafta içinde de diyetisyene gidiyorum haberiniz ola

süper canım bu defa kararlısın hadi kolay gelsin

ÇITIR OLMAMA 17,3 KİLO KALMIŞŞŞŞ.haftada 1 kilo versem 17 hafta veremicegm haftalar olsa +3 eklesem kendime 20 haftalık hedef koyuyorummm......yani 5 ayyy çokmu oldu yaaa

yoo çok değil canım normal

naptın aslı nasılsın nasıl gecti Sivas

güzel geçti canım sinemaya gittik alışveriş yaptık pikneğe gittik gezdik iyi oldu

selam kızlar ben geldim
bugün telekonferans vardı
ömer dinçerin konuşması baydı bizi ya
katmerli geçmiş olsun diyeyim öyleyse :)
kızlar 15-18 arası nasıl uygun mu herkes için bu saatlerde gelmeye çalışalım tabi diğer zamanlarda da gelcez ama gelip kimseyi bulmadan geri dönmeyelim en azından ne dersiniz

ben öğle saatlerinde ve gece gelebiliyorum (tatil modu)
normal zamanlarda bana pek tabii ki uyacaktır..
sorun şu ki kendimi grupta değil de askeriye de gibi hissediyorum.. İster istemez sayıyorum acaba 7 mesaj oldu mu diye.. Halbuki ne 7 si ne 20 si bol bol motivasyon ve samimiyet gerek değil midir bize??

kesinlikle haklısın ama herkes için durum zaman uymuyor...uysa bile paylaşım az olunca onlara cevap versen bile 7 dolmuyor.

faranjittir herhal..geçmiş olsun bıdıgaa

başka bi nane dedi de doktor.. neyse hala hatırlamıyorum, sağolasın tatlım...
doktor dedi ki bu kadar hafif ateşle seyretmesi garip (37 37 buçuk civarındaydı gece) 40 ları bulmalıydı normalde dedi..
bağışıklığı güçlü demek ki ama bu sefer de acaba siz farketmeden daha önce de geçirdi mi?? bunu mutlaka KBB'ciye takip ettirin " dedi..
ilaçlarını alıp dinleniyor bakalım...

canım yazları malesef böyle oluyor hava ısındı mı herkes kendini dışarı, tatile atıyor
düğünler, gezemelerde artıyor tabi o yüzden buralarda tenhalaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…