Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy ne sıkıcı bir gün bu seminer dönemlerini hiç sevmem herkes tatil moduna girer biran önce evlerine gitmek ister herkes göçebe gibidir

bugün halılarıda yıkamaya verdik ev biraz daha boş iyice can sıkıcı hale geldi

sabah
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
1 dilim ekmek

ara
1 elma

öğle
2 dilim ekmekten tost
4 zeytin
2 bardak çay

akşam
1 kase çorba
salata
küçük bir salkım
üzüm

yarın kocacım izinliymiş diyetisyene gitcez bakalım neler olcekkkk..bide boynum çok ağrıyo düzleşme vardı en son şimdi belime vurdu omurlarım tümden ağrıyo neden oluyo anlamdm büyük ihtimal kilo ver dik dur stres yapma dicekler bitanede krem yazıp gönderecekler ama olsun napıyım çare

25/06 mesaj sayımı
aynalar +7
nesli +7
melekayse +7
0menekse0 +7

pisiq
emidaf
tedis
1.73
alfabeta

hazır olsunda yarın sabah düzenleyimmm

neslihan bana tavsiye edebileceğin bir film var mı belgeselde olabilir
ah kuzum ya çıkınca yazmışsın.. üzüldüm şimdi... hımmm monty python diye bi ingiliz grubunun filmleri var.. onları elden geçirebilirsin. kendileri absürd komedinin duayenlerindendir.. ama çok vaktim var ve yemişim komedinin dibini diyorsan sana belgesel tadında bir film.. filmlerin filmi bir film daha diyeyim.. 1900 (novecento) BB filmisidir çok saattir, böle böle izleyesindir )
karnım çok ağrıyor
niye ki?? ne oldu kuzu??

kriptik tonsillit olmuştur canım geçmiş olsun

kızlar 15-18 arası nasıl uygun mu herkes için bu saatlerde gelmeye çalışalım tabi diğer zamanlarda da gelcez ama gelip kimseyi bulmadan geri dönmeyelim en azından ne dersiniz

ben tam uyamam zaten 4 te çıkıyom eve gelme 4.30 oluyo bazen spor 5-6 arası zaten ..yani bahane olmasında benim saatler belli olmaz ballarım

kriptik canım kriptik tonsillit bademcil üstü beyazlaşır...ateş çok yüksektir.sık sık olursa bademcikler nhormalden büyük görünür..

geçmiş olsun balım yaaegzersiz önerirler ve inan düzenli yaparsan rahatlarsın

sen kafana gore spor yapma canım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…