- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.141
süper canım bu defa kararlısın hadi kolay gelsin
yoo çok değil canım normal
güzel geçti canım sinemaya gittik alışveriş yaptık pikneğe gittik gezdik iyi oldu
ah kuzum ya çıkınca yazmışsın.. üzüldüm şimdi... hımmm monty python diye bi ingiliz grubunun filmleri var.. onları elden geçirebilirsin. kendileri absürd komedinin duayenlerindendir.. ama çok vaktim var ve yemişim komedinin dibini diyorsan sana belgesel tadında bir film.. filmlerin filmi bir film daha diyeyim.. 1900 (novecento) BB filmisidir çok saattir, böle böle izleyesindirneslihan bana tavsiye edebileceğin bir film var mı belgeselde olabilir
niye ki?? ne oldu kuzu??karnım çok ağrıyor
24/06 mesaj sayımı
emidaf +7
Aynalar +7
Tedis +7
0menekse0 +7
Nesli +7
1,73 +7
Melekayse +7
Pisiq 3
çıtır olmama 17,3 kilo kalmışşşş.haftada 1 kilo versem 17 hafta veremicegm haftalar olsa +3 eklesem kendime 20 haftalık hedef koyuyorummm......yani 5 ayyy çokmu oldu yaaa
45 dk tempolu (yürüyüş-koşu karma)(3,2km)
yok kuzum ya, bugün doktora götürdük boğazında beyaz beyaz bişeyler oluşmuş, adını da söyledi ama unuttum şimdi...
Antibiyotik verdi.. Başkadık içirmeye, halsiz zaten .. Uyuyo kolayca...
Dinlensin birkaç gün tekrar götürücem bakalım...
Neyse en azından neşesi yerinde (enerjisi oranında da olsa)
selam kızlar ben geldim
bugün telekonferans vardı
ömer dinçerin konuşması baydı bizi ya
kızlar 15-18 arası nasıl uygun mu herkes için bu saatlerde gelmeye çalışalım tabi diğer zamanlarda da gelcez ama gelip kimseyi bulmadan geri dönmeyelim en azından ne dersiniz
başka bi nane dedi de doktor.. Neyse hala hatırlamıyorum, sağolasın tatlım...
Doktor dedi ki bu kadar hafif ateşle seyretmesi garip (37 37 buçuk civarındaydı gece) 40 ları bulmalıydı normalde dedi..
Bağışıklığı güçlü demek ki ama bu sefer de acaba siz farketmeden daha önce de geçirdi mi?? Bunu mutlaka kbb'ciye takip ettirin " dedi..
Ilaçlarını alıp dinleniyor bakalım...
yarın kocacım izinliymiş diyetisyene gitcez bakalım neler olcekkkk..bide boynum çok ağrıyo düzleşme vardı en son şimdi belime vurdu omurlarım tümden ağrıyo neden oluyo anlamdm büyük ihtimal kilo ver dik dur stres yapma dicekler bitanede krem yazıp gönderecekler ama olsun napıyım çare
25/06 mesaj sayımı
aynalar +7
nesli +7
melekayse +7
0menekse0 +7
pisiq
emidaf
tedis
1.73 +7
alfabeta
hazır olsunda yarın sabah düzenleyimmm
ayyy ne sıkıcı bir gün bu seminer dönemlerini hiç sevmem herkes tatil moduna girer biran önce evlerine gitmek ister herkes göçebe gibidir
bugün halılarıda yıkamaya verdik ev biraz daha boş iyice can sıkıcı hale geldi
yarın kocacım izinliymiş diyetisyene gitcez bakalım neler olcekkkk..bide boynum çok ağrıyo düzleşme vardı en son şimdi belime vurdu omurlarım tümden ağrıyo neden oluyo anlamdm büyük ihtimal kilo ver dik dur stres yapma dicekler bitanede krem yazıp gönderecekler ama olsun napıyım çare
ellerine saglık canım25/06 mesaj sayımı
aynalar +7
nesli +7
melekayse +7
0menekse0 +7
pisiq
emidaf
tedis
1.73
alfabeta
hazır olsunda yarın sabah düzenleyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?