- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.161
,kriptik tonsillit olmuştur canım geçmiş olsun
kriptik canım kriptik tonsillit bademcil üstü beyazlaşır...ateş çok yüksektir.sık sık olursa bademcikler nhormalden büyük görünür..
ben geldimmm,, yine tekimmm :))
iyiyim kuzum, levin dışında pek sıkıntı yok, ama işte elimi ayağımı bağlıyor, o da naza çekiyo ufak ufak... :)değilsin canım bende burdayım nasılsın
bende haybeden gerçeküstü aşkı izledim demet akbağ ve yılmaz erdoğanın oyunuydu daha öncede izlemiştim ama can sıkıntısından bir daha bakayım dedim
kızlar sizdende fikir istiyorum film olur, belgesel olur, tiyatro oyunu olur farketmez
benim önerilerimi gördün mü tatlım, gerçekten türlerinin en iyileri.. eğer beğenirsen başka şeyler de öneririm.. ama beğenmezsen benim öneriebileceklerim genelde bu tarz olacaktır..
bende haybeden gerçeküstü aşkı izledim demet akbağ ve yılmaz erdoğanın oyunuydu daha öncede izlemiştim ama can sıkıntısından bir daha bakayım dedim
kızlar sizdende fikir istiyorum film olur, belgesel olur, tiyatro oyunu olur farketmez
kızlar boynumun biraz aşağısında küçük küçük kabarcıklar çıtı acaba sıcaktan mı oldu isilik mi yoksa bu aralar biraz stresliyim ondan mı oldu psikolojik mi
evet kuzum ya böyle bişeydi dediği, sağolasın.. biz sormadık ama süt içirmiyorum.. ayran içti bir kere.. şu süt mamulleri verme/vermeme meselesi nedir söyler misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?