Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım sende duzenlı paylasımda bulunursan buyur gel
3 ayda 10 kıloya yakın kılo vermıssın cok guzel
benımde boyum 1.65 bende 60 olmak ıcın ugrasıyorum
gel beraber yarısalım canımkaydirigubbakcemile5

canım teşekkürler umarım güzel paylaşımlar yapar ve bu kilolardan kurtuluruz

VALLA CANINCIGIM TAM YERİNE GELMİŞİN.... SEN BOLBOL KENDİNİ ANLAT NELER YAPARSIN NELER YERSİN... UMARIM KAPTANLARDAN İZİN ÇIKAR.. BURASI SÜPER .ZATEN OKUMUŞSUN. BEN DE 2 GÜNDÜR PEK GİREMEDİM. GEÇMİŞE DOGRU GİTCEM ŞİMDİ.a.s.

canımcım hoş geldin.. Umarım bu süper takımda senide görürüm.... Sen bol bol kendini anlat. Ben çalıştıgım için. Bazen çok geç saate girebiliyom. Ama yarın hep burdayım. Gelirsen görüşürüz. Kolay gelsin. Bol kilo vermeler..

canım biraz kendınden bahset tanıyalım senikaydirigubbakcemile5
benım adım Sibel Almanyada yasıyorum yasım 29
2 kızım var biri 4 yasında digerı 2 yasına girecek hazıranda

bende tutku istanbuldayım ama aslında çanakkaleliyim bi firmanın muhasebe biriminde çalışıyorum 78 doğumluyum 1 tane kızım var haftaya 9 aylık olucak zaten hamileliğimde 30 kg aldım ben 62-63 civarıydım 92 kg ile doğuma girdim çıktığımda 3-4 kg ancak gitmişti.
artık zayıflamanın zamanı geldi çünkü çok sıkıldım kilolu olmaktan evlenmeden öncede diyet yapmıştım ve 2 ayda 15 kg vermiştim malesef şimdi metabolizmam yavaşladığı için ve emzirdiğim için o şekilde diyet yapamıyorum bunun içinde kilo vermem yavaşladı

kızlar nerdesiniz yaaaa:jeyyar:
Hepiniz kacamakmı yaptınız yoksaaaçok üzgünüm çoook
bak neslihana soylerim haaaa:mymeka::mymeka:

merhaba canım kusura kalmaya 2 gündür giremiyom.dün toplantı vardı. Ben ilçedeyim. Akşam dönüş 7 oldu. Yemek falan derken ne spor ne topige ugradım. Başım çok agrıyodu.9,30 da da yattım. şimdi işteyim. Ara ara girebiliyom. Sonuçları merak ettim. Akşama girerim.ama yarına zaten nöbetteyim. Mutlaka ugrarım

slm kızlar nasılsınız. yeni arkadaşlarda gelmişler. aramıza hoşgeldiniz. inşallah hep birlikte güzel güzel kilolarımızı vereceğiz. bu hafta grubun durumu nasıl:uhm:

bende hamıleyken 30 kilo almıstım 60 kılodan 90 kıloya kadar cıkmıstım sonra 15 kılosu 1ayda gıttı ama gerıye kalanını zor verdım ve dahada vermem gerek-tatlicadiarzu-
sen suan emzirdigin icin daha kolay kilo verirsin canım bırazda egzersız falan yaparsan daha ıyı oluryerimseniben

tamam canım fırsat buldukca gel yemegını yeme buraya gel ıstahın kapansınlaelaelaelaelae
unutmayalım yaza kadar cıtır hanımlar olcazzz:lepi::lepi:
:enbuyukkk:

S2000 canım siz yaza kadar çıtır kızlar olursunuz ama ben ancak gelecek yaza olurum senağlama

arkadaşlar herkese merhaba ben zonguldak ergliden çiçek ..bende takım ruhuyla zayıflamanın daha iyi motive edeceğini düşünenlerdenim ..yaklaşık 3 haftadır sıkı bir diyet ve spor programım var başadıgımda 80 kiloydum şu anda 75 kilodayı hedefim 65 e düşmek işallh ..2 kızım var 35 yaşındayım cevabınızı bekliyorum sevgilerimle

meraba kızlar anca gelebildim a.s.a.s.a.s.
bu sabah 74,1 kg ile uyandım
sabah 1 poğaça domates
öğlede küçük bir tabak pilav yedim
akşama yemeğe davetliyiz ama kararlıyım rejimi bozmak yok
neyse geçmişe bir bakayım

arkadaşlar bende kilo çizelgemi tekrar düzenledim. daha önce hedef olarak 60 yazmıştım. ama benim asıl hedefim 50 idi. şimdi 50 yazdım. herzaman görüyümde kararlılığım devam etsin. biraz gözüm korktu ama olsun. bu defa başaracağım.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…