- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.621
canım sende duzenlı paylasımda bulunursan buyur gel
3 ayda 10 kıloya yakın kılo vermıssın cok guzel
benımde boyum 1.65 bende 60 olmak ıcın ugrasıyorum
gel beraber yarısalım canımkaydirigubbakcemile5
canım teşekkürler umarım güzel paylaşımlar yapar ve bu kilolardan kurtuluruz
herkeze merhaba grupta boş yer olduğıunu görünce hemen geldim ne zamandır yalnız diyet yapmaya çalışyıorum fakat sanırım desteğe ihtiyacım var 3 ayda 86,5 tan 77,5 a indim ama bu bana az geliyor belki sizin desteğinizle daha çok verebilirim bunuda denemek istiyorum benim boyum 1:65 ve 60 kg şuanki hedefim cevabınızı bekliyorum
canımcım hoş geldin.. Umarım bu süper takımda senide görürüm.... Sen bol bol kendini anlat. Ben çalıştıgım için. Bazen çok geç saate girebiliyom. Ama yarın hep burdayım. Gelirsen görüşürüz. Kolay gelsin. Bol kilo vermeler..merhabalar ben k.k hergün ziyaret ediyordum ama dün yeni üye oldum.bende zayıflamak istiyorum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
Bu arada akupunktura başladım daha ikinci günüm inşaallah onun yardımı ve sizin desteklerinizle vede yaptığım diyetle istediğim kiloya ineceğim.
Boyum 162 cm
başlangıç kilom 75 kg en az bir 10 kilo vermek istiyorum.
Hepimize kolay zayıflamalar.
canım biraz kendınden bahset tanıyalım senikaydirigubbakcemile5
benım adım Sibel Almanyada yasıyorum yasım 29
2 kızım var biri 4 yasında digerı 2 yasına girecek hazıranda
kızlar nerdesiniz yaaaa:jeyyar:
Hepiniz kacamakmı yaptınız yoksaaaçok üzgünüm çoook
bak neslihana soylerim haaaa:mymeka::mymeka:
Kızlar bu hafta 1.ligi kacırdık ama 2. olabiliriz-tatlicadiarzu-
bende hamıleyken 30 kilo almıstım 60 kılodan 90 kıloya kadar cıkmıstım sonra 15 kılosu 1ayda gıttı ama gerıye kalanını zor verdım ve dahada vermem gerek-tatlicadiarzu-bende tutku istanbuldayım ama aslında çanakkaleliyim bi firmanın muhasebe biriminde çalışıyorum 78 doğumluyum 1 tane kızım var haftaya 9 aylık olucak zaten hamileliğimde 30 kg aldım ben 62-63 civarıydım 92 kg ile doğuma girdim çıktığımda 3-4 kg ancak gitmişti.
artık zayıflamanın zamanı geldi çünkü çok sıkıldım kilolu olmaktan evlenmeden öncede diyet yapmıştım ve 2 ayda 15 kg vermiştim malesef şimdi metabolizmam yavaşladığı için ve emzirdiğim için o şekilde diyet yapamıyorum bunun içinde kilo vermem yavaşladı
merhaba canım kusura kalmaya 2 gündür giremiyom.dün toplantı vardı. Ben ilçedeyim. Akşam dönüş 7 oldu. Yemek falan derken ne spor ne topige ugradım. Başım çok agrıyodu.9,30 da da yattım. şimdi işteyim. Ara ara girebiliyom. Sonuçları merak ettim. Akşama girerim.ama yarına zaten nöbetteyim. Mutlaka ugrarım
slm kızlar nasılsınız. yeni arkadaşlarda gelmişler. aramıza hoşgeldiniz. inşallah hep birlikte güzel güzel kilolarımızı vereceğiz. bu hafta grubun durumu nasıl:uhm:
onada razıyım canım. daha kötü olmayalım da :1no2:
S2000 canım siz yaza kadar çıtır kızlar olursunuz ama ben ancak gelecek yaza olurum senağlama
oyle karamsar olma canım sende herhafta 2 kılo verıyorsun bızım gıbı gram gram degıl cok iyi bir baslangıckaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?