- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.641
aramıza hosgeldın canım, bıze duzenlı paylasım lazımarkadaşlar herkese merhaba ben zonguldak ergliden çiçek ..bende takım ruhuyla zayıflamanın daha iyi motive edeceğini düşünenlerdenim ..yaklaşık 3 haftadır sıkı bir diyet ve spor programım var başadıgımda 80 kiloydum şu anda 75 kilodayı hedefim 65 e düşmek işallh ..2 kızım var 35 yaşındayım cevabınızı bekliyorum sevgilerimle
haftasonu yoksun yaniii-tatlicadiarzu-bu arada benim hafta sonu tatil olduğu için internete girme imkanım olmuyor ama hafta içi hep bilgisayar başındayım
kız 50 kıloyu napcan kupkuru olursun sen hele bır 60 ol, sonra bakarsınkaydirigubbakcemile5canım şimdi kilom 91.8 ve ben 50 olmak istiyorum. benim yolum çoooooook uzun. anca seneye çıtırlık
evet rejimi bozmak yok, kilo vermeye devam canımyerimsenibenmeraba kızlar anca gelebildim a.s.a.s.a.s.
bu sabah 74,1 kg ile uyandım
sabah 1 poğaça domates
öğlede küçük bir tabak pilav yedim
akşama yemeğe davetliyiz ama kararlıyım rejimi bozmak yok
neyse geçmişe bir bakayım
merhaba canlar.işten yeni geldim.yürüyüşe gidiyom.umarım iyi bi sonuç vardır.
demek 2. lik.olsun bakam haftaya görsün onlar takımı.biz öyle bi takımız ki. kaptansız bile dagılmadık daha da güçlenecegiz. 2. kaptanlar sagolsun. akşam yemekte 2 yemek keşıgı menemen.yarım dilim kepekli ekmek. 1.5 saat spor yapabildim yagmur bastırdı. yemek falan yapamıyorum spora gitcem diye geç kalıyo.benle bir herkes zayıflıycak evde.sana iyi yuruyusler bende birazdan cıkcam yuruyuse
sonuclar belli oldu
bu hafta 2. kızlar
hepınızı tebrık edıyoruma.s.
tereyağım klo veremedinmi yoksa bu hafta sen de bakeeem:1closedeyes:
aman da aman havasını sevsinler...,
hani sen 98 olabildinmi peküüüüü
kız delüüü bu hafta spor yapamadımki doğrudürüst
ve diyette yapmıyorum sporla gitsin diye ama bu aralar vücut dirençte sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?