Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah 1,5 dilim kepek ekmegi
3 dilim salatalık
1 küçük domates
1 ceviz kadar peynir
ögle:4 kaşık barbunya
3 kaşık sossuz mantı yogurtlu
saat 15 te 1 orta elma
saat 17 de 1 avuç kadar leblebi

ben
sabah klasik kahvaltımı yaptım.
öğlen 4 adet diyet bisküvi.
ara 6 erik,
akşamda bir kase çorba içtim.
bu saatten sonra benim yeme işim bitmiştir. bugünlük. bol su içmeyi unutmuyorum tabi...

aramıza hosgeldın canım, bıze duzenlı paylasım lazım
1 hafta deneme suren var
buarada 3 haftada 5 kılo cok guzel, haydı devam
bu arada benim hafta sonu tatil olduğu için internete girme imkanım olmuyor ama hafta içi hep bilgisayar başındayım
haftasonu yoksun yaniii-tatlicadiarzu-
canım şimdi kilom 91.8 ve ben 50 olmak istiyorum. benim yolum çoooooook uzun. anca seneye çıtırlık
kız 50 kıloyu napcan kupkuru olursun sen hele bır 60 ol, sonra bakarsınkaydirigubbakcemile5
evet rejimi bozmak yok, kilo vermeye devam canımyerimseniben
merhaba canlar.işten yeni geldim.yürüyüşe gidiyom.umarım iyi bi sonuç vardır.

sana iyi yuruyusler bende birazdan cıkcam yuruyuse

sonuclar belli oldu
bu hafta 2. kızlar
hepınızı tebrık edıyoruma.s.

yeni arkadaşlar gelmiş herkes hoşgeldia.s.a.s.
kızlar bende geçen hafta yazmaya başladım daha takıma alınmadım inşallah alınırım nolur nolur nolur adım nazmiye,izmirde oturuyorum 35 yaşındayım bide oğlum var 9 yaşında
inşallah sizde alınırsınız paylaşırız birlikte :1hug::1hug:
S2000 kilo bildirimini saat kaça kadar yapıyorsunuz ben bugün işe biraz geç geldim biliyorsunuz net işyerimde bugün evde yazlık kışlık kaldırımı yaptık o yüzden giremedim
beni artık alın takıma nolur nolur nolur senağlamasenağlama

sana iyi yuruyusler bende birazdan cıkcam yuruyuse

sonuclar belli oldu
bu hafta 2. kızlar
hepınızı tebrık edıyoruma.s.
demek 2. lik.olsun bakam haftaya görsün onlar takımı.biz öyle bi takımız ki. kaptansız bile dagılmadık daha da güçlenecegiz. 2. kaptanlar sagolsun. akşam yemekte 2 yemek keşıgı menemen.yarım dilim kepekli ekmek. 1.5 saat spor yapabildim yagmur bastırdı. yemek falan yapamıyorum spora gitcem diye geç kalıyo.benle bir herkes zayıflıycak evde.

bu 1.lik neye göre hesaplanıyo. toplam kilo kaybına göremi. takıma oranına göremi. çünkü biz az kaldık.kızlar hep mezun oldular.nolcak halimiz.....

2 gündür tere tohumu içiyom. kabız oldum.:uhm:bir kaç gün daha deneycem olmazsa bırakcam:1no2: neyse hepinizi öptüm.moralleri bozmayın . hafta sonu kaçamak yok.yarına görüşürük:dance:

tereyağım klo veremedinmi yoksa bu hafta sen de bakeeem:1closedeyes:

tereyağım klo veremedinmi yoksa bu hafta sen de bakeeem:1closedeyes:

aman da aman akrebime bak hele.......:dilcikar: 400 gram vermiş laf atıyo 4. takımdan kız ben hiç olmazsa kiloooooooooo verdim.:jeyyar:eh haftaya görüşürük bakem........takım olarakta 2. yik hiç olmazsa ....kızlar hu hu 14. takım ben listede göremedim 4. takımı gören var mı.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bide o kadar spor yapmışın adam ev boyarken... hadi ben işten fırsat bulamadım. yürüyüşe, düzenli yemege.ne bulursam yedim. senin ki ne şimdi 400 gram

aman da aman havasını sevsinler...,
hani sen 98 olabildinmi peküüüüü

kız delüüü bu hafta spor yapamadımki doğrudürüst
ve diyette yapmıyorum sporla gitsin diye ama bu aralar vücut dirençte sanırım

ne uyuması beee hayırdır sen nöbettemisin bugün

anam sana gülerken bugün benimki salonu boyamış bi geldim ev hopluyor şok oldum yaaa
bana süprüs yapmış güyaa:ecrin_bebek:
ne süprüs oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…