Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

100 100 de olsa gidiyo ya bebegim niye canını sıkıyosun

merhaba kızla r diyecegim ama .aslı yolda ,menekşe izinli,saliha izinli,oya izinli,diger kızlar sizlere merhaba.

herkes yeni dagıldı,bayanlar dagılınca birde bacanaklar grubuna ikramlar hazırladık .ortalık topladım ve çok yuorgunum.şimdi acık uyuyacagım valla

sağol tatlım, ama haftalar ilerledikçe benim de hızım düşecektir muhtemelen.. :)
tatlım kilo verme işi sıcaklarda özellikle zorlaşır bazı bünyelerde.. hatta vücut ödeme meyillidir ve kilo almış gibi bile görünebilir.. bak az da olsa eksi ye yolcukuk devam ediyor.. takma fazla kafana lütfen..

herkes yeni dagıldı,bayanlar dagılınca birde bacanaklar grubuna ikramlar hazırladık .ortalık topladım ve çok yuorgunum.şimdi acık uyuyacagım valla

canım tekrar allah kabul etsin diyeyim. yoruldum ama atlattın işte ne güzel.. iyi dinlenmeler

ben bugün itibariyle tekrar balık haftası yapmaya başlıyorum.. tavuk ve diğer etleri tüketmeden devam etsin bakalım.. :)

28/06 mesaj sayımı
nesli +7
1,73 +7
aynalar +7
melekayse +7

pisiq izinde
0menekse0 izine çıkıyo şimdi :)
tedis nerde bilmiyom
emidaf izinli galiba

kilo verenleri tebrikkk=))))emoşşşşşşş sana da çantaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…