- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.421
gidemedim canım ya
aynen ya ne güzel weriyosun maşallah
bizde seni özledk cnm
eline sağlık canım 82,2 geldm adetimin son günleri belkide daha çok vermişimdir bilmiyorum ama giden 100 gr gözüküyor.çok kararsızım ben 1 hafta izin isteyip öyle denemek istiyorum haftaya kadar.cuma gelirbildirim yaparım dönerim inş olurmu aslıcım
kızlar ben şimdi çıkıyorum biraz işim var saat 5 de sivasa gitcem gece 12 de arabam var bugün izinli olayım
yarın inş ankaradan yazacam size
hepinizi kocaman öpüyorum
kızlar ben şimdi çıkıyorum biraz işim var saat 5 de sivasa gitcem gece 12 de arabam var bugün izinli olayım
yarın inş ankaradan yazacam size
hepinizi kocaman öpüyorum
sağol tatlım, ama haftalar ilerledikçe benim de hızım düşecektir muhtemelen.. :)aynen ya ne güzel weriyosun maşallah
....
eline sağlık canım 82,2 geldm adetimin son günleri belkide daha çok vermişimdir bilmiyorum ama giden 100 gr gözüküyor.çok kararsızım ben 1 hafta izin isteyip öyle denemek istiyorum haftaya kadar.cuma gelirbildirim yaparım dönerim inş olurmu aslıcım
herkes yeni dagıldı,bayanlar dagılınca birde bacanaklar grubuna ikramlar hazırladık .ortalık topladım ve çok yuorgunum.şimdi acık uyuyacagım valla
saliş bu mesajı güya öğleden önce yazacaktım :) opera mopera derken löp diye bitti şarjım sahilde yaban kaldım :))
Geçmiş olsun tatlım nasılsın şimdi??
merhaba kızla r diyecegim ama .aslı yolda ,menekşe izinli,saliha izinli,oya izinli,diger kızlar sizlere merhaba.
hazalll hoışgeldin nasıl gidiyor calışmalarrr
**14. TAKIM 263. ETAP**
aynalar ( 82,8 / 82,7 / 0,1 / 0,12%)
emidaf ( 58,4 / 59,4 / -1,0 / -1,71% )
1.73 ( 90,0 / 90,0 / 0,0 / 0,00%)
pisiq ( 61,5 / 60,8 / 0,7 / 1,14%)
tedis ( 78,0 / 76,9 / 1,1 / 1,41%)
melekaysee ( 64,5 / 64,4 / 0,1 / 0,16%)
Nesli ( 78,0 / 77,0 / 1,0 / 1,28%)
0menekse0 ( 82,3 ) izne ayrıldı.
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,30%
menekşe bi düşüneyim demiş kesin bir cvp vermediği için bende izne ayrıldı yazdım
merhaba hazal maşşallah sen bizden iyi gidiyosun canımm
Biraz daha iyiyim neslicim sağol.. Senin operamini işe yaradı mi
iyi izinler yavrukuşiyi haftalar kızlar cuma görüşmek üzere
Biraz daha iyiyim neslicim sağol.. Senin operamini işe yaradı mi
neyin olduğunu söylemedin daha.. gerçekten merak ettimBen izinli değildim bitkisel hayattaydim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?