Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla iyisin balık falan derken sudan çıkmıyon

herkese iyi pazarlar

slm kızlar grubunuza aldıgınız içinçok teşekkür ederim hemen bu sabah yediğimi yazıyım yorumunuzu ve önerilerinizi beklerim 1 dilim ekmek 2 tane tost makinesinde közlenmiş kırmızı biber bir parça peynir domates salatalık bol maydanoz bu arada su an 72.4 kiloyum hedefim 60 inşallah cumaya kadar güzel bi kilo veririm desteklerinizle tabi

Son düzenleme:
yagmr_2008
merhaba arkadaşım ben emoş canım tanışırız zamanla inşallah kiloları saglıkla veririz.gün sonunda menüyü mavi renkler yazıyoruz.sen takıma yenimi katıldım ben kaçırmışım .

Son düzenleme:
ben çıkıyorum şimdilik.havuza gitcekler çocuklar ögleden sonra.karışık havuz degil onun için ben giremiyorum ama dışarda piknik yerlerinde bekliyorum işte tabi sporu ve yüzmeyi onlar yapıyo piknik işini ben.

Son düzenleme:
HAYIRLI HUZURLU GÜZEL BİR GECE GÜZEL BİR PAZAR SABAHINDA UYANMANIZI DİLİYORUM ..
BAŞLIYACAGINIZ YENİ GÜN GÜZELLİKLER GETİRSİN SİZ VE SEVDİKLERİNİZE ...
HAYIRLI HUZURLU PAZAR TATİLİ DİLİYORUM
.▐▬▌erkese▐▬▌ayırlı PAZAR GÜNÜ DİLİYORUM`•.¸.•

yoğunluktan çıktın ya ondan zayıf düştü bünyen sanırım.. yoksa üşüttün mü??

hoşgeldin canım ben aslı takım kaptanıyım
kahvaltın çok güzel canım
inş hedefine ulaşırsın bir an önce

hoşgeldin canım ben aslı takım kaptanıyım
kahvaltın çok güzel canım
inş hedefine ulaşırsın bir an önce

bu mesajdan sonra başka mesaj yaılmadı mı yoksa sitede hatırı sayılır bir sıkıntı mı var..?!! bi de sürekli şifre girişi isteyip duruyo :26:

araya başka mesaj almadığına göre.. kimse uğramamış diyorum haliyle .. umarım herkes iyidir..
denize gidicem ufaklıkla... dönüşte geç de olsa yazarım... öpüyorum hepinizi

30 Haziran Mesaj Sayımı

aynalar *** 7+
emidaf *** izinli
1.73 *** 7+
pisiq *** izinli
tedis *** izinli
melekaysee *** izinli
Nesli *** 7+
0menekse0 *** izinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…