- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.481
tatlım 174-173 arası (gün içinde kısalıyorum)
tatlım hoş buldum.. pek iyi değilim yumurtalıklarım ya da ne bileyim belki de kasıklarım çok sızlıyo... üşüttüm belki de:44:
sabah erkenden balığa gidicez (5 ten evvel) hazırlık yapıyorum
size bi bakayım dedim
kızlar emine msj attı şimdi yaylaya çıkmış orda net yokmuş bugün ve yarın için izin istiyor
saliş geçmiş yapmadığım için bilemiyorum ne oldu canım neyin vardıı????????????????
aslı kız bu kızlar ne renkli yaşıyolar.biri yayladan inmez biri denizden çıkmaz.bizden rutin yaşayanı yok
herkese iyi pazarlar
bende bugün gün boyu uyudum uyandım megersem hastalanacakmışım .kaç saattir yorganların altında titriyordum.eşim nöbette.yazık yavrularım başımda kuş gibi cıvıldaştılar.anne çok sıcak örtme üstünü diyolardı.nihayet terledim herhalde azcık kendime geldim.kemiklerim agrıyo ateşten galiba.ilaç içmiştim terletti beni iyi geldi.
slm kızlar grubunuza aldıgınız içinçok teşekkür ederimhemen bu sabah yediğimi yazıyım yorumunuzu ve önerilerinizi beklerim 1 dilim ekmek 2 tane tost makinesinde közlenmiş kırmızı biber bir parça peynir domates salatalık bol maydanoz bu arada su an 72.4 kiloyum hedefim 60 inşallah cumaya kadar güzel bi kilo veririm desteklerinizle tabi
hoşgeldin canım ben aslı takım kaptanıyım
kahvaltın çok güzel canım
inş hedefine ulaşırsın bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?