Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geldim canım sağol 7.30 da evdeydim çok yorulmuşum uyudum heryerim ağrıyor bavul bir ağırdı ki sormayın taşıyan ceset var sanır içinde kolum şuan sızlıyor bu yüzden
hoş geldin kuzum, iyice dinlen, yorma birkaç gün kendini de acısı çıksın yorgunluğun..
65 degilmiydi kı neden azaldı hedef

tamam canım bu cuma eklerim 70 olacak hedefin dimi niye azalttın bakim

bu yakınlarda bir foto çekip göstereyim size.. muhtemelen siz de öyle düşüneceksiniz.. baya normal insan oldum şu kiloyla bile.. yüzüm kemikli omuzlarım da geniş, sporcu gibi duruyorum.. 8 kilo beni fazla fazla ihya eder zannımca.. ama sorunsuz vermeye devam edersem biraz avantaj kazanmak için 68 leri de düşünebilirim. hele bi gelsin o zamanlar konuşuruz bu durumu yine :)

her hafta başka bir et grubumu yapıyorsun?

tatlım merhaba :)
yo aslında tavuk, yağsız kıyma ve balık arasında dolanıyorum malumunuz.. balık üstüste yendi,ğinde güzel kilo verdiriyo, iyi de enerji alıyorum omega momega.. yoksa şart koşulan bişey değil güzel ayşem..

kızlar yine bilg bir problem var mesajlarım geliyormu acep bilemiyorum baglanamıyor cok kasıyor ufff..mesajı yazacak ekran geliyor daha sonra sürekli işlem yapıyor 3.ye gecmiyor

emoşum nasılsın özledin mi beni

çok özledim hemde ama artık hep burlardayım ben.benim okul bittii çocuklarım okul bitti.eh bu arada egzersiz de bittii ama olsun ben bu gün son kez öküz gibi yiyip yarın sabah yani 1 temmuz diyet spor son gazla başlıyorum bakalım

eh sen bilirsin tabi kendini nasıl saglkıklı ve güzel hissedeceksen öyle ama 3-5 kilo fazla verde diyet bırakılınca giden su sel geri geliyo 3-5 anca tamamlar zannımca

sağol canım bugün aralıklarla gündüz uyudum ama hala çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi

neslihan snein boyun kaçtı

kızlar yine bilg bir problem var mesajlarım geliyormu acep bilemiyorum baglanamıyor cok kasıyor ufff..mesajı yazacak ekran geliyor daha sonra sürekli işlem yapıyor 3.ye gecmiyor

kızlar ayşe burda bahsettiği gibi ( sanki bakın şekil a gibi oldu ) pcde sorun varmış gelemezse izinli olacak

neslihan sende hoşgeldin canım nasılsın

tatlım hoş buldum.. pek iyi değilim yumurtalıklarım ya da ne bileyim belki de kasıklarım çok sızlıyo... üşüttüm belki de:44:
sabah erkenden balığa gidicez (5 ten evvel) hazırlık yapıyorum
size bi bakayım dedim

kızlar emine msj attı şimdi yaylaya çıkmış orda net yokmuş bugün ve yarın için izin istiyor

işten kaytarayım dedim ama eşim yemedi bu numaramı
hazırlığa devam..öpüyorum aslıcım seni, kızlar görüşürüz yarın, iyi geceleeerrr

geçmiş olsun canım
ay ne güzel ben içinde bir balık tut sonra tekara suya bırak

Son düzenleme:
sağol canım bugün aralıklarla gündüz uyudum ama hala çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi

neslihan snein boyun kaçtı

bende bugün gün boyu uyudum uyandım megersem hastalanacakmışım .kaç saattir yorganların altında titriyordum.eşim nöbette.yazık yavrularım başımda kuş gibi cıvıldaştılar.anne çok sıcak örtme üstünü diyolardı.nihayet terledim herhalde azcık kendime geldim.kemiklerim agrıyo ateşten galiba.ilaç içmiştim terletti beni iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…