- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.461
hoş geldin kuzum, iyice dinlen, yorma birkaç gün kendini de acısı çıksın yorgunluğun..geldim canım sağol 7.30 da evdeydim çok yorulmuşum uyudum heryerim ağrıyor bavul bir ağırdı ki sormayın taşıyan ceset var sanır içindekolum şuan sızlıyor bu yüzden
65 degilmiydi kı neden azaldı hedef
tamam canım bu cuma eklerim 70 olacak hedefin dimi niye azalttın bakim
herkes yeni dagıldı,bayanlar dagılınca birde bacanaklar grubuna ikramlar hazırladık .ortalık topladım ve çok yuorgunum.şimdi acık uyuyacagım valla
ben bugün itibariyle tekrar balık haftası yapmaya başlıyorum.. tavuk ve diğer etleri tüketmeden devam etsin bakalım.. :)
her hafta başka bir et grubumu yapıyorsun?
oya mı :44::44::44::44::44:
emoşum nasılsın özledin mi beni
hoş geldin kuzum, iyice dinlen, yorma birkaç gün kendini de acısı çıksın yorgunluğun..
bu yakınlarda bir foto çekip göstereyim size.. muhtemelen siz de öyle düşüneceksiniz.. baya normal insan oldum şu kiloyla bile.. yüzüm kemikli omuzlarım da geniş, sporcu gibi duruyorum.. 8 kilo beni fazla fazla ihya eder zannımca.. ama sorunsuz vermeye devam edersem biraz avantaj kazanmak için 68 leri de düşünebilirim. hele bi gelsin o zamanlarkonuşuruz bu durumu yine :)
nasıl gecti bi aksilik olmamıştır inşallalhh..
hoş geldin kuzum, iyice dinlen, yorma birkaç gün kendini de acısı çıksın yorgunluğun..
bu yakınlarda bir foto çekip göstereyim size.. muhtemelen siz de öyle düşüneceksiniz.. baya normal insan oldum şu kiloyla bile.. yüzüm kemikli omuzlarım da geniş, sporcu gibi duruyorum.. 8 kilo beni fazla fazla ihya eder zannımca.. ama sorunsuz vermeye devam edersem biraz avantaj kazanmak için 68 leri de düşünebilirim. hele bi gelsin o zamanlarkonuşuruz bu durumu yine :)
kızlar yine bilg bir problem var mesajlarım geliyormu acep bilemiyorum baglanamıyor cok kasıyor ufff..mesajı yazacak ekran geliyor daha sonra sürekli işlem yapıyor 3.ye gecmiyor
sağol canım bugün aralıklarla gündüz uyudum ama hala çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi
neslihan snein boyun kaçtı
neslihan sende hoşgeldin canım nasılsın
tatlım hoş buldum.. pek iyi değilim yumurtalıklarım ya da ne bileyim belki de kasıklarım çok sızlıyo... üşüttüm belki de:44:
sabah erkenden balığa gidicez (5 ten evvel) hazırlık yapıyorum
size bi bakayım dedim
sağol canım bugün aralıklarla gündüz uyudum ama hala çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi
neslihan snein boyun kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?