- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.501
yagmr_2008
merhaba arkadaşım ben emoş canım tanışırız zamanla inşallah kiloları saglıkla veririz.gün sonunda menüyü mavi renkler yazıyoruz.sen takıma yenimi katıldım ben kaçırmışım .
hoşbuldum aslıcım tüm gün dışarıdaydım yazamadım ölüyorum yorgunluktan :)
memnun oldum emoş bende yagmur evet bugün ilk günümmenümüde dediğin gibi yazarım yardımcı oldugun için çok teşekkürler
yağmur sen daha önce bir takımda yer aldın mı
yağmur sen daha önce bir takımda yer aldın mı
hayır cnm ilk defa katılıyorum
tmm canım tekrardan hoşgeldin aramıza
inş faydamız olur birbirimize
ayy inşallah bi 6 lı rakamları görmeye başlasaydım gerçi çok az kaldı 82 ye ulasınca 72 ye gelmeyi hayal edemiyodum o zamanlar çok şükür geldik
yoğunluktan çıktın ya ondan zayıf düştü bünyen sanırım.. yoksa üşüttün mü??
araya başka mesaj almadığına göre.. kimse uğramamış diyorum haliyle .. umarım herkes iyidir..
denize gidicem ufaklıkla... dönüşte geç de olsa yazarım... öpüyorum hepinizi
herkes izinde herkes izinde
aslında güzel benim msj sayıma denk geldi
30 Haziran Mesaj Sayımı
aynalar *** 7+
emidaf *** izinli
1.73 *** 7+
pisiq *** izinli
tedis *** izinli
melekaysee *** izinli
Nesli *** 7+
0menekse0 *** izinli
canım ben sana kuralları yazayım
kurallar
1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. Izin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. Izin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
12. Yeni kural **** her gün az ya da çok spor yapılacak. Zorunlu olmazsa yapmıyoruz. Yaptığımız spor mor renk ile yazılacak ki dikkat çeksin.
hemen telefonumla fotosunu çektim bu kuralların unutmayalım dimi
ayy inşallah bi 6 lı rakamları görmeye başlasaydım gerçi çok az kaldı 82 ye ulasınca 72 ye gelmeyi hayal edemiyodum o zamanlar çok şükür geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?