- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.441
ah ama ya hepinizde sıkıntılı hallercanımm çok stersliyim yaaaaaaaaaaaaa
Ben izinli değildim bitkisel hayattaydim:)
28/06 mesaj sayımı
nesli +7
1,73 +7
aynalar +7
melekayse +7
pisiq izinde
0menekse0 izine çıkıyo şimdi :)
tedis nerde bilmiyom
emidaf izinli galiba
emoş sultannn nasılsın kuzum dinlenebildin mi?
sen nasılsın .iyisindir inşallah.bugün eşim nöbette.küçük oglum bakıcıda kalmak için çok sızlandı.orda kaldı büyük oglumla evde kahvaltı yaptık şimdi çay yudumluyorum.bakalım ne var ne yok kk da dedim. oyada ayrılmış takımdan üzüldüm.keşke kalsaydı.
ben iyiyim tatlım.. levin de toparladı epey, ama antibiyotiği vermeye devam ediyorum.. kreşten aradılar , kaka testi mi neymiş onu istediler, eylül'de de başlayacak nasipse.. yani bunlar iyi gelişmeler, kaldığım yerden çalışmaya (dışarda) devam edebilicem sanırım :))
bugün protein + sebze günümdü,, tadını çıkara çıkara sivri biber domates ve roka yedim :))
bu bağlamda da keyfim yerinde yani
eline sağlık canım 82,2 geldm adetimin son günleri belkide daha çok vermişimdir bilmiyorum ama giden 100 gr gözüküyor.çok kararsızım ben 1 hafta izin isteyip öyle denemek istiyorum haftaya kadar.cuma gelirbildirim yaparım dönerim inş olurmu aslıcım
aslıcan bu arada ben hedef kilomu değiştirdim .. ticker da da yazıyo gerçi.. hatırlatırım ben yine vakti gelince..
aslıcan bu arada ben hedef kilomu değiştirdim .. ticker da da yazıyo gerçi.. hatırlatırım ben yine vakti gelince..
sen nasılsın .iyisindir inşallah.bugün eşim nöbette.küçük oglum bakıcıda kalmak için çok sızlandı.orda kaldı büyük oglumla evde kahvaltı yaptık şimdi çay yudumluyorum.bakalım ne var ne yok kk da dedim. oyada ayrılmış takımdan üzüldüm.keşke kalsaydı.
aslıcım ulaştın umarım.. dinlen de yazıver, aklım kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?