Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen nasılsın .iyisindir inşallah.bugün eşim nöbette.küçük oglum bakıcıda kalmak için çok sızlandı.orda kaldı büyük oglumla evde kahvaltı yaptık şimdi çay yudumluyorum.bakalım ne var ne yok kk da dedim. oyada ayrılmış takımdan üzüldüm.keşke kalsaydı.

ben iyiyim tatlım.. levin de toparladı epey, ama antibiyotiği vermeye devam ediyorum.. kreşten aradılar , kaka testi mi neymiş onu istediler, eylül'de de başlayacak nasipse.. yani bunlar iyi gelişmeler, kaldığım yerden çalışmaya (dışarda) devam edebilicem sanırım :))

bugün protein + sebze günümdü,, tadını çıkara çıkara sivri biber domates ve roka yedim :))
bu bağlamda da keyfim yerinde yani

hadi geçmiş olsun.antibiotik bitirilmeli zaten yoksa tekrarlama olabilir ve bu defa antibiotik yetersiz kalır.kak testi isteniyo zaten biliiyosun bazı prosedürler ve aslında koruyucu olarak güzel tedbirler.hadi afiyet olsun sebze günün..benim diyet kötü aslında yapamıyorum ama bırakmadımda.bakalım halletmeye çalışıyoum

yok emoşum bu prosedürlerim hiiiç birini bilmiyorum, baya baya acemiyim ben :) şaşıra şaşıra öğrenicez işte :)

aslıcan bu arada ben hedef kilomu değiştirdim .. ticker da da yazıyo gerçi.. hatırlatırım ben yine vakti gelince..

tamam canım olur

oya mı :44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…