- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.541
yineeee kimsecklerrrr yokkkkkkkkkkkkk
kızlarr ben geldimmmmmmmmm çok şükürr istanbuldayım ve sizlere kavuştum
ben tüm günümü hastanede anlamsızca zaman harcayarak geçirdim.. yanlış binada yanlış doktorun kapısında beklemişim falan.. neyse hasta haklarına gidince hızlandı son dakikada , öğleden önce evrak işlerini hallettim.. küçük hanım gaita için numune verebilirse bu iş de bitecek hayırlısıyla :)) günümün ne kadar b.ktan geçtiği anlaşılıyordur sanırım
ah canım ya.. hala tata bekliyoz hanfendiden.. yok canım bi sıkıntı falan yok ortada da.. kreşe başlayacak, gaita testi istediler, ondan düştük hastane yollarına da tamamlanmadı henüz:) yorgunlyk yorgunluk başka bişey yok şükür..
merhaba güzeller
slm kızlar bi uğrayım dedim... bugün yaz okulum başladı... ne kadar inekimm üstten ders alıyorumda birazcık seneye rahat etmek babında :) moralim güzel.motivasyon yükleniyorum dönüşüm muhteşem olacak haberiniz olsun.okulun başladığı iyi oldu ben ewde kilo alıyom ...cumaya görüşürüz öpüldünüz hoşçakalın
yap dedinmi yapmazlar bilirim genelde eve götürürler aileler kapları evden gelir tatalar
1 temmuz mesaj sayımı
aynalar *** 7+
emidaf *** izinli
1.73 *** 7+
pisiq *** izinli
tedis *** izinli
melekaysee *** izinli
nesli *** 6 ama gece 12 den sonra hemen yazmış 7 mesaj sayıyorum
0menekse0 *** izinli
yagmr_2008 *** 7+
slm kızlar bi uğrayım dedim... Bugün yaz okulum başladı... Ne kadar inekimm üstten ders alıyorumda birazcık seneye rahat etmek babında :) moralim güzel.motivasyon yükleniyorum dönüşüm muhteşem olacak haberiniz olsun.okulun başladığı iyi oldu ben ewde kilo alıyom ...cumaya görüşürüz öpüldünüz hoşçakalın
merhaba emoşum nasılsın
ASLIM BEN YARIN NÖBETTEYİM.ASLINDA BİZİM DOKTOR TAYİN OLDU GİTTİ AMA BOŞMU OTURTACAKLAR TABİ ACİLE NÖBETE YAZIYOLAR.YARIN ACİLDE NÖBETTEYİM.ÇARŞAMBA UGRARIM PERŞEMBE DEN PAZARTESİYE KADAR ESKİŞEHİRDE OLCAM KAYINVALİDELERİ ZİYARETE GİTCEZ İZİN İSTİYORUM CANIM .İNŞALLAH SAG SALİM DÖNERSEK PAZAR GECE YADA PAZARTESİ AKŞAM GELİRİM Artıkın canım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?