Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar nette sorun vardı giremedim
çok şükür düzeldi net burda hava kapalı rüzgarlı ondan kaynaklandı galiba

hakkaten gaitadan bi gün olmuş

1 Temmuz Mesaj Sayımı

aynalar *** 7+
emidaf *** izinli
1.73 *** 7+
pisiq *** izinli
tedis *** izinli
melekaysee *** izinli
Nesli *** 6 ama gece 12 den sonra hemen yazmış 7 mesaj sayıyorum
0menekse0 *** izinli
yagmr_2008 *** 7+

yap dedinmi yapmazlar bilirim genelde eve götürürler aileler kapları evden gelir tatalar

slm kızlar bi uğrayım dedim... bugün yaz okulum başladı... ne kadar inekimm üstten ders alıyorumda birazcık seneye rahat etmek babında :) moralim güzel.motivasyon yükleniyorum dönüşüm muhteşem olacak haberiniz olsun.okulun başladığı iyi oldu ben ewde kilo alıyom ...cumaya görüşürüz öpüldünüz hoşçakalın

merhaba canım moralinin yerine gelmesine sevindim
evet insan evde daha çok yiyor dışarda başka şeylerle uğraşıyor aklına yemek gelmiyor
dört gözle bekliyoruz cumayı seni görmek için

ellerine saglık kaptanım balım

merhaba canım hadi kolay gelsin allah bol motivasyon versin.ben öptüm

ASLIM BEN YARIN NÖBETTEYİM.ASLINDA BİZİM DOKTOR TAYİN OLDU GİTTİ AMA BOŞMU OTURTACAKLAR TABİ ACİLE NÖBETE YAZIYOLAR.YARIN ACİLDE NÖBETTEYİM.ÇARŞAMBA UGRARIM PERŞEMBE DEN PAZARTESİYE KADAR ESKİŞEHİRDE OLCAM KAYINVALİDELERİ ZİYARETE GİTCEZ İZİN İSTİYORUM CANIM .İNŞALLAH SAG SALİM DÖNERSEK PAZAR GECE YADA PAZARTESİ AKŞAM GELİRİM Artıkın canım haberin olsun

tamam canım ama cuma kilonu bildirmeyi unutma olur mu

kahvaltı 1 dilim ekmek bir parça peynir domates salatalık maydanoz 4 zeytin. öğle 3 kaşık mantar sote. akşam 2 parça ızgarada tavuk göğsü bol salata

ya kızlar ben bilgisayardan pek anlamıyorum ama yazının mavi ile yazılması için seçim yaptım ama yine siyah çıktı yardım edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…