Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım benim sağol.valla hem temiz hava hem de adananın sıcağından uzakta iyi geldi.ama yemedim dikkat ettim.anacığım surat astı ama yemedim.sen nasılsın canım.kavuşmuşsun ailene gözün aydın

sağol canım bende iyiyim evet kavuştum aileme çok şükür

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi) pisiq, aynalar+, tedis+, 1.73+, hazos87+

Uzun zamandır böyle bi kalabalık olmamıştı sizi çok özledim be

sağol canım.bu cuma günkü kilo bildirimini perşembe akşamından yaparım.sonraki 2 hafta bildirim yapmasam olur mu.çünkü 2 şeye eminim
1 baskül bulamam
2 kilo alırım

olur canım döndüğünde kilon 3 e bölünür
ama kilo almamaya çalış lütfen
tatile gitmrk diyeti bırakmak değildir

kızlar deli gibi tatili bekledim okuldan bunalmıştım çünkü ama şimdi gün boyu oğlumu eğlemekten okulu özler oldum valla.hemde şimdiden yandım ben 2 ay

kızlar deli gibi tatili bekledim okuldan bunalmıştım çünkü ama şimdi gün boyu oğlumu eğlemekten okulu özler oldum valla.hemde şimdiden yandım ben 2 ay

canım bende sıkılırım tatilden
tatili sadece aileme kavuşmak için istiyorum
ailemin yanında olsam sorun yok benim için çalışmayı severim

olur canım döndüğünde kilon 3 e bölünür
ama kilo almamaya çalış lütfen
tatile gitmrk diyeti bırakmak değildir

canım senede 10 gün tatile gidiyorum açıkçası dikkat ediyorum ama diyet yapmıyorum.mutlaka kilo alıyorum ama fazla değil en fazla 2 kilo.onu da hemen 1 haftada veriyorum.zaten tatilde diyet yapmaya kalksam o kadar para verdim birşey yemiyorsun diye eşim paralar beni.adam her pazar beni kahvaltıya götürürdü ocakta diyete başladığımdan beri götürmüyor zaten yemiyorsun boşa para harcatma bana diyor.tatilde de yemesem artık tatile de götürmez beni ya

2 kiloyu geçme hatta 1 kilo yeter sana

he valla bencede tatilde de yemeycez de ne gidiyos otellere o ka para veriyos demi ama

sabahtan beri oğlum yüzünden cattoon network izliyorum allahım sabırrrr Gitmiyoda diğer odaya Yanımda izliycekmiş

ay bu çocuklar odalarında var 57 ekran artı çanaklı istedigi kanal ,mutfakta var küçük ekran ,salonda var ve yeri geliyo kırılıyolar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…