- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.581
canım benim sağol.valla hem temiz hava hem de adananın sıcağından uzakta iyi geldi.ama yemedim dikkat ettim.anacığım surat astı ama yemedim.sen nasılsın canım.kavuşmuşsun ailene gözün aydın
aslıcığım hazır seni bulmuşken bu cumadan itibaren 2 hafta izin istiyorum.tatile çıkıyoruz ailecekbütün sene bunu bekledim sonunda gidiyoruz
sabah
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
1 şeftali
öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
yarım kase kiraz
akşam
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
salata
tamam canım şimdiden iyi tatiller
kimse kalmayacak
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi) pisiq, aynalar+, tedis+, 1.73+, hazos87+
Uzun zamandır böyle bi kalabalık olmamıştı sizi çok özledim be
sağol canım.bu cuma günkü kilo bildirimini perşembe akşamından yaparım.sonraki 2 hafta bildirim yapmasam olur mu.çünkü 2 şeye eminim
1 baskül bulamam
2 kilo alırım
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi) pisiq, aynalar+, tedis+, 1.73+, hazos87+
Uzun zamandır böyle bi kalabalık olmamıştı sizi çok özledim be
kızlar deli gibi tatili bekledim okuldan bunalmıştım çünkü ama şimdi gün boyu oğlumu eğlemekten okulu özler oldum valla.hemde şimdiden yandım ben 2 ay
olur canım döndüğünde kilon 3 e bölünür
ama kilo almamaya çalış lütfen
tatile gitmrk diyeti bırakmak değildir
cankaptan.. kızlar.. kocaman kucaklıyom sizlerii. iyi gecelerr)
canım senede 10 gün tatile gidiyorum açıkçası dikkat ediyorum ama diyet yapmıyorum.mutlaka kilo alıyorum ama fazla değil en fazla 2 kilo.onu da hemen 1 haftada veriyorum.zaten tatilde diyet yapmaya kalksam o kadar para verdim birşey yemiyorsun diye eşim paralar beni.adam her pazar beni kahvaltıya götürürdü ocakta diyete başladığımdan beri götürmüyor zaten yemiyorsun boşa para harcatma bana diyor.tatilde de yemesem artık tatile de götürmez beni ya
2 kiloyu geçme hatta 1 kilo yeter sana
tamam canım ama cuma kilonu bildirmeyi unutma olur mu
canım senede 10 gün tatile gidiyorum açıkçası dikkat ediyorum ama diyet yapmıyorum.mutlaka kilo alıyorum ama fazla değil en fazla 2 kilo.onu da hemen 1 haftada veriyorum.zaten tatilde diyet yapmaya kalksam o kadar para verdim birşey yemiyorsun diye eşim paralar beni.adam her pazar beni kahvaltıya götürürdü ocakta diyete başladığımdan beri götürmüyor zaten yemiyorsun boşa para harcatma bana diyor.tatilde de yemesem artık tatile de götürmez beni ya
sabahtan beri oğlum yüzünden cattoon network izliyorum allahım sabırrrrGitmiyoda diğer odaya Yanımda izliycekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?