Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eneee!! ben geceyarısı şeysini bilmiyodum, evvelinde de böyle denl geldi, kimse uyarmadıydı cankaptan:18:

sabahtan beri oğlum yüzünden cattoon network izliyorum allahım sabırrrr gitmiyoda diğer odaya yanımda izliycekmiş

Son düzenleme:
aslıcım bu msj sana beni sen davet etmiştin bu gruba az önce moralim çok bozuldu sizinle güzel başlıyan bu yarış serüveni bitmek zorunda cok üzgünüm eşim bilgisayarı götürücek uzun bi sürede gelmiycek offf size başlamadan veda ediyorum inşallah geri dönücem :2::2: hepinize hayırlı geceler

üzüldüm canım
pc sorununu çözünce takımda yer varsa bekleriz seni

canım bundan sonra dikkat edersin sorun değil
gece 12 olunca diğer güne geçiyoruz canım
tamam patron :) hatta sen bunu kırmızı yasalara da ekleyiver.. sistemde hukuki açıklar olmasın ) :))
Çok şükür nefes alıyorum o kadar faceden mesaj atmaya çalışıyorum

bana da atabileydin keşke meraktayım..

ellerine sağlık canım

ay canım benim kıyamam sana ve yavrularına.dikkat et kuzum hasta olma.inşallah iyisindir şimdi

hoşgeldin canım ne güzel temiz hava
ama temiz hava çok yedirir değil mi :18::18::18::18:

canım benim sağol.valla hem temiz hava hem de adananın sıcağından uzakta iyi geldi.ama yemedim dikkat ettim.anacığım surat astı ama yemedim.sen nasılsın canım.kavuşmuşsun ailene gözün aydın

sabah
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 şeftali

öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
yarım kase kiraz

akşam
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
salata

aslıcığım hazır seni bulmuşken bu cumadan itibaren 2 hafta izin istiyorum.tatile çıkıyoruz ailecekbütün sene bunu bekledim sonunda gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…