- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.741
yok canım izinde sorun olmaz onu patronumdan aldımbenim sorunum müdürümle!!!
bir dediği bir dediğini tutmuyor öyle yapsam suç. böyle yapsam suç. zaten son demlerin yeni iş bulayım hemen değiştiricem
waoooww bu sabah bende 69,1 çıktım ve hedef 60 kendime tam takım arkadaşı buldum
vayyyy.... ancak bu kadar denk gelir.Beraber verelim şu kiloları.&0 a düşsek ne güzel olur.Ben öğretmenim canım okullar açılana kadar bu kiloyu vermek istiyorum.Okula hamilelikten önceki halimle dönüp herkesi şaşırtmak istiyorum.Umarım bu günü görürüm.
aysun bu diyet çok sağlıklı değil bırakınca geri alırsın verdiğin kiloları
bu arada daha önce bir takımda oldun mu
Benim ilk takımım burası.Kilolar gidinceye kadar da buradayım inşallah. Bu diyeti Prof. dr. ahmet maranki nin sitesinde gördüm ve tv de de dinledim.Bu ayın 3. 4. ve 5. günlerinde yapılıyormuş dolunay zamanına denk geliyormuş bu günler.Denemekte fayda var 2 gün deneyeceğim zaten sonra başka diyete geçeceğim.Onun için almam diye düşünüyorum.
yeni doğum yaptığım için zaten ödem var ben de zamanla atacağıma belki bu diyetle atarım.zaten detoks diyetleri ödem ve toksin attırıcı kilo veremezsin asla sadece ödem gider ....
Geçmiş olsun canım ya benim eski müdürümde öyleydi sinir oluyor insan.Canını sıkma canım..vee güne müdürü yüzünden ağlayarak başlamak....
okadarda keyifli uyanmıştım...
bu insanların egolarını anlayamıyorum anlam veremiyorum ben....
daha 2 yıllık mezun kişi ile s....k yarıştırmalarını da anlamıyorum herkes işine baksa ne kadar güzel olcak
69.100 ile başlamıştım.Sabah tartıldım 68.100 çıktım.Bırakmadım henüz diyeti.Bugün de yapayım zaten bitiyor.Kendimi çok aç hissetmiyorum bakalım akşama nasıl olacakaysun senin karpuz diyeti nasıl gidiyor
yazı giriş kısmının üstünde şu aşağıdaki düzenleme seçenekleri görünmüyor mu kuzum??
Eki Görüntüle 458470
ben dukanda sistem değiştiriyorum
1+1 yerine 2+0 yapıcam artık..
yani pazartesi ve perşembe protein yapıp diğer günler kontrollü normal beslenicem..
etrafımdakiler ve aile bireyleri bu halime "kafi" daha abartma dediler çünkü..
bu durumda keyifli keyifli menü paylaşmaya başlıycam ben de :))
yok canım ya o bende görünmüyor.Nasıl yapacağım acaba?menü bildirimi,spor yapımı nasıl olur acaba?Siyah yazsam kural ihlali olur mu
bu arada cidden içim sıkılıyor. kaburgalarım dar geliyor sanki...
bu iş yerinden hemen çıkıp evime gitmek istiyorum!!!
bende hafta sonu gidip geleyim bu şekilde beslencem dün kitaba göz gezdirirken gördüm
adet olcam şiştim patlayacam
selin canını sıkan nişanlının akrabaları ile tanışmak olabilir mi
insan gerilir
yok tatlım ya cidden iş yeri sıkıntı bende maalesef. egolarını dizginleyememiş ve gelişimini tam tamamlamamış bir müdüre sahibim.
ve beni geriyor.
ben ilk defa burda elemanı iş yapıyor diye kızan bir müdür gördüm! neden o varken işleri ben yapıyormuşum var mı böyle bir olay?
anlam veremiyorum yemin ediyorum başım tuttu....
zor canım ya allah sabır versin bi de bu sıcakta...yok tatlım ya cidden iş yeri sıkıntı bende maalesef. egolarını dizginleyememiş ve gelişimini tam tamamlamamış bir müdüre sahibim.
ve beni geriyor.
ben ilk defa burda elemanı iş yapıyor diye kızan bir müdür gördüm! neden o varken işleri ben yapıyormuşum var mı böyle bir olay?
anlam veremiyorum yemin ediyorum başım tuttu....
fadik sana ne oldu !!!??kızlarr inanılmaz gerginimm yaaaa gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?