- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.721
teşekkür ederim bayanlar ben aysun.bugün itibariyle karpuz detoksuna başladım.bu 3 günde yapılınca 3 kilo verdiriyormuş.Umarım tamamlayabilirim.sabah 1 dilim karpuz yedim 3 bardak bitki çayı içtim. 1.5 litre su içtim.Sabah öğlen akşam benüm bu.Sütüm azalmaz umarım.Azalırsa bırakmak zorundayım.Gerçi anne sütünün %80 i su imiş.
forum iyice şişmiş, kaldırmıyo demek ki yoğunluğu(
neyse ya idare ediliyo bi şekilde..
kollarımda güneş allerjisinden kabarıklıklar olmuştu.. son 4 senedir falan var... ama bu sefer fazla yoğunlaştı.. eczaneden ovadril aldım.. emoşum doğru mu yaptım :))
dukan psikolojisinden sonra selin'e çok gelmesi normal,, yakında ben de öyle olurum :))yok canım menün çok güzel öğlende kaçmamış için rahat olsun
iki eczaneye sordum.. biri bunu önerdi, diğeri de bi jelden bahsetti.. öğlen kollarıma sürüp beklettim 2-3 saat kadar. sonra yıkadım, azaldı gibi oldu.. ama şimdi yine kaşınıyoovadril evet böcek sokmaları su çiceginde falan gayet güzel umarım bu tür allerjide de yararını görmüşündür
tatlım hayırlı yolculuklar... allah kabul etsin niyetini ibadetini..merhaba güzeller dün 24 saattlik acil nöbeti sonrası bugün gündüz çalıştım yarın ve cuma izinli olayım diye haftasonu ile birleştirip eskişehire kayınvalidelere gitcez nasip olursa.şimdfi çocuklar şişme havuzda bagırış çıgırış oynuyolar.ben de çamaşırları hazırlıyacagım sonra biraz ibadet allah kabul etsin hepimizinkini inşallah...
hepinize iyi geceler öpüldünüzzzzzzzzz
hazal hoÅgeldin nasılsın
canlarim ciktim ya goremedim ozluyorum siziiiiihoÅgeldin hazalcıgımm sen nasılsın ben iyiyim
olmussundur tibi tu tu tu masallahSaÄol canım.. hem fıstık hem fidan gibi oldum:)
vee güne müdürü yüzünden ağlayarak başlamak....
okadarda keyifli uyanmıştım...
bu insanların egolarını anlayamıyorum anlam veremiyorum ben....
daha 2 yıllık mezun kişi ile s....k yarıştırmalarını da anlamıyorum herkes işine baksa ne kadar güzel olcak
günaydın bayanlar.hepinize az kolarili gün dilerim.
noldu canım izinde sorun mu çıktı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?