Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aysun bu diyet çok sağlıklı değil bırakınca geri alırsın verdiğin kiloları
bu arada daha önce bir takımda oldun mu

ovadril evet böcek sokmaları su çiceginde falan gayet güzel umarım bu tür allerjide de yararını görmüşündür

merhaba güzeller dün 24 saattlik acil nöbeti sonrası bugün gündüz çalıştım yarın ve cuma izinli olayım diye haftasonu ile birleştirip eskişehire kayınvalidelere gitcez nasip olursa.şimdfi çocuklar şişme havuzda bagırış çıgırış oynuyolar.ben de çamaşırları hazırlıyacagım sonra biraz ibadet allah kabul etsin hepimizinkini inşallah...

zaten detoks diyetleri ödem ve toksin attırıcı kilo veremezsin asla sadece ödem gider ....

bugün eşim nöbetçi sabah iş çıkışı gelince yolculuk var .herşey hazır olmalı kapıdan içeri girmez çünkü

AF ÇIKIYOR AF...Rahmana Yalvaranlara,Günahlarına Tövbe Edenlere,Allah Korkusuyla Ağlayanlara AF ÇIKIYOR BERAATÎNÎZ MUBAREK OLSUN —

yok canım menün çok güzel öğlende kaçmamış için rahat olsun
dukan psikolojisinden sonra selin'e çok gelmesi normal,, yakında ben de öyle olurum :))
ovadril evet böcek sokmaları su çiceginde falan gayet güzel umarım bu tür allerjide de yararını görmüşündür
iki eczaneye sordum.. biri bunu önerdi, diğeri de bi jelden bahsetti.. öğlen kollarıma sürüp beklettim 2-3 saat kadar. sonra yıkadım, azaldı gibi oldu.. ama şimdi yine kaşınıyo tekrar sürem bakam..
tatlım hayırlı yolculuklar... allah kabul etsin niyetini ibadetini..
hepinize iyi geceler öpüldünüzzzzzzzzz

iyi geceler tatlım benim

vee güne müdürü yüzünden ağlayarak başlamak....
okadarda keyifli uyanmıştım...
bu insanların egolarını anlayamıyorum anlam veremiyorum ben....
daha 2 yıllık mezun kişi ile s....k yarıştırmalarını da anlamıyorum herkes işine baksa ne kadar güzel olcak

noldu canım izinde sorun mu çıktı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…