- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.761
adet olcam şiştim patlayacam
ağrı da oluyo mu yoksa sadece şişkinlik mi yaşıyosun tatlım?!
kızlarr ben geldimmmm çokkk sıcakk yaaaa
kızlarr inanılmaz gerginimm yaaaa gerçekten
yok tatlım ya cidden iş yeri sıkıntı bende maalesef. egolarını dizginleyememiş ve gelişimini tam tamamlamamış bir müdüre sahibim.
ve beni geriyor.
ben ilk defa burda elemanı iş yapıyor diye kızan bir müdür gördüm! neden o varken işleri ben yapıyormuşum var mı böyle bir olay?
anlam veremiyorum yemin ediyorum başım tuttu....
aynennn bende öyleyimm çiçemm yaaa gerginlikte cabasııı
hoşgeldin canım noldu niye gerginsin
yaaa hayatım bilmiyorum kii ofiste geriliyorum evdede geriliyorum anlayamadımmm
sana aşk lazımm
heheheheheheeh haniii nerdeee canım
maleseffff ben birini sevebilme yeteneğimi kaybetmişim
ben senin beni sevebilme ihtimaline tüküreyim diye yazmışlardı facede o geldi aklıma
elektrikler gitti
selam kızlar bugün itibariyle ben de 14. takımdayım.Nasılsınız hanımlar?hemen kilomu anlatayım diyete gireceğim diye yedim durdum.68 idim 69küsür olmuşum bugün tartıldığımda.27 yaşındayım 3 ay önce doğum yaptım.doğumda 6 kilo aldım azim sayesinde emzirdiğim halde 8 kilo verdim.hamileliğimde 20 kilo almıştım 14 kilosunu verdim 6 kilo kaldı 62 olmam için(aldığım 1 kiloyuda koyaram 7 kilom var eski halim için).Ama ben 58 olsam hiç de kötü olmaz.
teşekkür ederim bayanlar ben aysun.bugün itibariyle karpuz detoksuna başladım.bu 3 günde yapılınca 3 kilo verdiriyormuş.Umarım tamamlayabilirim.sabah 1 dilim karpuz yedim 3 bardak bitki çayı içtim. 1.5 litre su içtim.Sabah öğlen akşam benüm bu.Sütüm azalmaz umarım.Azalırsa bırakmak zorundayım.Gerçi anne sütünün %80 i su imiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?