- 8 Ağustos 2008
- 36.112
- 46.390
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.661
hayır yarın daha dogrusu bugün. aman öfff işte cumartesi nöbetçiyim.ne uyuması beee hayırdır sen nöbettemisin bugün
eeeeeee adam baktı kadından hayır yok degilse sonbahara kalcek temizlik. zavallı biyerden başleyem demiştir.........kaydirigubbakcemile3anam sana gülerken bugün benimki salonu boyamış bi geldim ev hopluyor şok oldum yaaa
bana süprüs yapmış güyaa:ecrin_bebek:
ne süprüs oldu ama
bildirimi cuma sabahı erkenden yaparsan iyi olur canım oglene kadar hepsini anca toparlıyoruz-tatlicadiarzu-yeni arkadaşlar gelmiş herkes hoşgeldia.s.a.s.
kızlar bende geçen hafta yazmaya başladım daha takıma alınmadım inşallah alınırım nolur nolur nolur adım nazmiye,izmirde oturuyorum 35 yaşındayım bide oğlum var 9 yaşında
inşallah sizde alınırsınız paylaşırız birlikte :1hug::1hug:
S2000 kilo bildirimini saat kaça kadar yapıyorsunuz ben bugün işe biraz geç geldim biliyorsunuz net işyerimde bugün evde yazlık kışlık kaldırımı yaptık o yüzden giremedim
beni artık alın takıma nolur nolur nolur senağlamasenağlama
biz az kisi olsakda fark etmez canım toplam kilo kaybına gore hesaplanıyorbu 1.lik neye göre hesaplanıyo. toplam kilo kaybına göremi. takıma oranına göremi. çünkü biz az kaldık.kızlar hep mezun oldular.nolcak halimiz.....
tama canım anladım canım sagola.s.bildirimi cuma sabahı erkenden yaparsan iyi olur canım oglene kadar hepsini anca toparlıyoruz-tatlicadiarzu-
biz az kisi olsakda fark etmez canım toplam kilo kaybına gore hesaplanıyor
takımın toplam oncekı kılo- yenı kılo=? / oncekı kılo*100= ?%
mesela 69.0 - 68.0 = 1.0 /69.0=0.0144*100=1.45%
:enbuyukkk:
gunaydın kızlar
ıkı gundur yogundum yazamadım
ıkıncı olmamıza cok sevındım herkesı tebrık ederım
yenı gelenlere hosgeldınız dıyorum
ben ıyıyım dun saclarımı boyattım bugnlerde resım cekılıp koyarım son halımı ınsallah
bugun yarın bol bol gezmek ıstıyorum
herkese ıyı tatıllerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?