Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahaayt sevmişim ağırını kendin verde ondan soora sataş be yaa:mymeka:

anam sana gülerken bugün benimki salonu boyamış bi geldim ev hopluyor şok oldum yaaa
bana süprüs yapmış güyaa:ecrin_bebek:
ne süprüs oldu ama
eeeeeee adam baktı kadından hayır yok degilse sonbahara kalcek temizlik. zavallı biyerden başleyem demiştir.........kaydirigubbakcemile3

kız nere kaçtın kııııııııızzzzzzzzzz akrepp ..neyse accıkta yarın ugraşem senlen :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hııı doğru doğru
komple temizlik yapmıştım bikere hadiii baştan şimdi

canım şaka bi yana ben çıktım . hakketten özünde iyi bi insansın da özüne inmek zaman alıyo. ben çıktım i geceler.........

günaydın kızlar bugün ben erzuruma gidiyorum arkadaşımda kalacam. akşam orda nete girebilirsem gelirim. giremesem yarın akşam görüşürüz. kendinize iyi bakın. çok öptüm hepinizi. a.s.a.s.a.s.

gunaydın kızlar
bende sabah sıcak suya limon sıkıp ictim
biraz sonra kahvaltı yapcaz
sizler neler yapyonuz bakiiim
herkese guzel haftasonu diliyoruma.s.

bildirimi cuma sabahı erkenden yaparsan iyi olur canım oglene kadar hepsini anca toparlıyoruz-tatlicadiarzu-
bu 1.lik neye göre hesaplanıyo. toplam kilo kaybına göremi. takıma oranına göremi. çünkü biz az kaldık.kızlar hep mezun oldular.nolcak halimiz.....
biz az kisi olsakda fark etmez canım toplam kilo kaybına gore hesaplanıyor
takımın toplam oncekı kılo- yenı kılo=? / oncekı kılo*100= ?%
mesela 69.0 - 68.0 = 1.0 /69.0=0.0144*100=1.45%

:enbuyukkk:

tama canım anladım canım sagola.s.

gunaydın kızlar

ıkı gundur yogundum yazamadım

ıkıncı olmamıza cok sevındım herkesı tebrık ederım

yenı gelenlere hosgeldınız dıyorum

ben ıyıyım dun saclarımı boyattım bugnlerde resım cekılıp koyarım son halımı ınsallah

bugun yarın bol bol gezmek ıstıyorum

herkese ıyı tatıllerr

haklısın canım ikincilikte iyi tabi birazda başkaları sevinsin demiii:jeyyar:
ama bu hafta alsak iyi olur arayı uzatmamak gerek tabi. hazır saçlarda boyanmış yaz moduna geçmişken.hihoyyyt
heyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar hafta sonu diye kaçırman bakam:mymeka: sonra çarşamba perşembe ateş alıyonuz.delikafadulden

çizelgemi degiştirmiyom .buçuklu oldugundan 99 sayıyom kendimi.... cuma artık nasipse degiştiririm

elimde bikagıt bi kalem sürekli yediklerimi yazıyom ya. servisteki kızlarda biliyo artık sizi. kaçıncı oldunuz diyo sordulardı dün. bende daha ögrenememiştim. akşam ögrendim ikinciligi.senağlama hep benim hatam aslındaklava: hastalık karıştı,bi de temizlik yaparken nasıl olsa çok hareket ediyom deyip hiç yazmadım yediklerimi e yazmayınca da fisfisfis insan ne yedigini unutuyo canım ondan sonrada böyle zır zır senağlama senağlama senağlama

nazco merhaba kız nassın bakem gidiyo kilolar ha.......kaydirigubbakcemile5 afferin kız sana alkisalkisalkis bak iyiki karar vermişsin demi. belki şimdi degil aynı kiloda kalmak belki 3 kilo almış olurdun... verdigin kilolar daim olsun canım.........kaydirigubbakcemile5

aslında benim vermem gereken çok kilo var ama ben 90 nı hedef olarak temmuz başına kadar belirlemiştim . sünnet varda ondan sonra yine devam etcem tabi... 7 hafta var dügüne verebilirmiyom haftada 1.5 vermek hedefim ama bu hafta olmadı nolcek bilmem..:uhm:ama yokkkk:mymeka: karamsarlık yok daha 7 haftada ben 10 kilo bile veririm :lepi: heyt be hadi kızlar savulun be ben geliyom vallahi gidecek bukilolar...:teytey: :dance: :teytey: :dance: :teytey: :dance: :teytey:
gerçi bazı 400 gram veren arkedeşler va accık kızcekler emme ne edem kader bu kimi kilo kimi grammmmm işte:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya bide benim çevremdekiler güya bana gaz veriyola. :1closedeyes: . çok zayıflamışsın Şeniz ay çok zayıflamışsın Şeniz .en fazla 90 gösteriyon diyolar . kiloma inanmıyolar :1shok: valla diyom 99 kiloyum.fisfisfis yok diyolla.ay beni bi havaya sokuyolla sengözlerimebaksanab allah sizi inandırsın kendime çagla şikel zannediyom.

şştt şştt şştt 1,73 cüm duydunmu beni ben buradayım geçmişi okuyordum görmedim seni napıyon nöbetçiymişsin bugün nası gidiyo a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…