Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla gidiyodu kilolar negüzel 3 gündür hergün daha hafif uyanıyodum, bugün tartıda bi değişiklik olmadı yanlız
dün akşam yemeğe gittimya gerçi çocukla uğraşmaktan bişi yiyemedim kustu falan ama
genede benim akşamları hiç bişi yememem lazım bunu anladım
aksi gibi bu akşamda bir yakınımın düğün yemeği var oraya gitmem lazım mahvetti bu yemekler beni saat 9 dan sonra yemekmi olurmuş
:1no2::1no2:

slm kızlar.kusura bakman gari.bugün misafirlerim gelcek.akşamada babam geliyomuş memleketten yanımaa.hişşşt çaktıurmayın.babam haberimiz yok olarak biliyo.sağosun bizm gelin beni aradı.o söyledi.süpriz yapcakmış kızma ve bana.kızımn perşembe gün kurana geçiş töreni var.ona süpriz yapıyo yani.yani fazla gelemiyebilirm şu bi kaç günama gece girerim mutlaka.allah bi mani vermezse.nemi yedim.hiiiiççççç
dün nemi yedim.....3 tane kuru kayısı.oda sabahtı.gün boyunca başka bişey yemedim.bugünde bu saate kadar dediğim gibi yemedim.misafirlerim gelince mercimekli köfte yapcam.ondan yerim bi kaçtane heralde. bide akşama babm memleketten kıymalı pide ama bizim dilimizle etliekmek getiryo.ondan yerim gariiiii.okaa olsun demiii.

ben bugün kalktığımda ağzımda çok kötü acı bir tat vardı sanırım akşam çok sigara içmişim o yüzden sabah kahvaltısını bir dilim tatlıyla geçiştirdim sonra akşamiçin hazırlık yaptım terzi kuaför falan bi afet oldum bu arada hahahaha
ara kaynadı gitti
öğlende yarım simit ve peynir yedim form çaylarımı içicem şimdi
akşam üstü ikiüç bisküvi yerim akşamda sadece keşkek yemeği düşünüyorum
bizim burada düğün yemeklerinde keşkek yaparlar yöresel yemek ben çok severim
onu yemeden edemiycem arkadaşlar ama başka bişi yemek yok a.sa.sa.s

şştt şştt şştt 1,73 cüm duydunmu beni ben buradayım geçmişi okuyordum görmedim seni napıyon nöbetçiymişsin bugün nası gidiyo a.s.a.s.
canım kusura kalma ben de yemekten geldim de şöyle diyet önerileri felan karıştırıyodum

:enbuyukkk: kız ne diyem sana biz desek yemiyoz diyo dünya laf edersiniz."yemeyince metabolizma yavaşlıyo "diye klava:

afetim benim......yerimseniben zaten izmirin kızları çok güzeldir. ben de yakın sayılırım uşak'tan ... keşkekte güzel olur valla..... afiyet olsun anam ....ama yerken cumayı düşün:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bu nazar boncukları kızına

a.s kızlar merhaba .havalar güzel diye hepiniz dışarlara mı kaçtınız. huuuuuuuuuulülülülülülü
.bak eger çok kaçamakcokacimcoook:icecream:cokacimcoook yapıyosanız bogazınızda kalsın :mymeka:.öksürürken gözünüzü kapatınca beni görün inşallah:jeyyar:
neyse bugünkü raporumu sunuyorum kızlar....
sabah tere tohumu ballı 2 bardak sıcak su.
sirkeli ballı su
kahvaltı 1 domates
yarım dilim kepek ekmegi
2 ceviz büy. lor peyniri
arada 3 parmak kadar otlu pide köşesi
2 çatal yaş pastanın sadece keki
ögle form çayı
2 adet küçük köfte
1 kase cacık
saat 14: 15 leblebi
saat 15 : 2 fincan türk kahvesi
saat 16 : 10 erik
saat 20: 3 küçük köfte
2 kase cacık(çok sulu)
form çayı

bugün yürüyüş yok malum nöbet var. ama merdiven inme çıkma yaptım 3 kat 5 kere bide kendi kendime hareketler felan..

şu kilo çizelgesiyle uğraşmaktan bıktım artık

vah zavallım :teselli: aynı ben canım sana bir tek kişi yardım edebilir.
of of beni düşürdügün şu hale bak şimdi ...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: neyse .....akrepppppppppppppppp kız akreppppppp hadi bi el at bari şu nazco ya ...
tamam ya tamam sen büyüksün .sen yardım seversin ancak sen yardım edersin .hadi akrepim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis
aaa kızlar bu sayfa kapatıldımı yoksa ben yanlış sayfadamıyım.:uhm:
nerdesiniz siz yahu .....:uhm: :uhm: :uhm:
huuuuuuuuuuuuuu

allah allah... akşam oldu huuuuuuuuu dönsenize evinize.....kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

:çok üzgünüm: yoksa ben çok konuşuyom diye ceza aldımda ben kimseyi göremiyom mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…