- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.681
canım kusura kalma ben de yemekten geldim de şöyle diyet önerileri felan karıştırıyodumşştt şştt şştt 1,73 cüm duydunmu beni ben buradayım geçmişi okuyordum görmedim seni napıyon nöbetçiymişsin bugün nası gidiyo a.s.a.s.
:enbuyukkk: kız ne diyem sana biz desek yemiyoz diyo dünya laf edersiniz."yemeyince metabolizma yavaşlıyo "diyeslm kızlar.kusura bakman gari.bugün misafirlerim gelcek.akşamada babam geliyomuş memleketten yanımaa.hişşşt çaktıurmayın.babam haberimiz yok olarak biliyo.sağosun bizm gelin beni aradı.o söyledi.süpriz yapcakmış kızma ve bana.kızımn perşembe gün kurana geçiş töreni var.ona süpriz yapıyo yani.yani fazla gelemiyebilirm şu bi kaç günama gece girerim mutlaka.allah bi mani vermezse.nemi yedim.hiiiiççççç
dün nemi yedim.....3 tane kuru kayısı.oda sabahtı.gün boyunca başka bişey yemedim.bugünde bu saate kadar dediğim gibi yemedim.misafirlerim gelince mercimekli köfte yapcam.ondan yerim bi kaçtane heralde. bide akşama babm memleketten kıymalı pide ama bizim dilimizle etliekmek getiryo.ondan yerim gariiiii.okaa olsun demiii.
ben bugün kalktığımda ağzımda çok kötü acı bir tat vardı sanırım akşam çok sigara içmişim o yüzden sabah kahvaltısını bir dilim tatlıyla geçiştirdim sonra akşamiçin hazırlık yaptım terzi kuaför falan bi afet oldum bu arada hahahaha
ara kaynadı gitti
öğlende yarım simit ve peynir yedim form çaylarımı içicem şimdi
akşam üstü ikiüç bisküvi yerim akşamda sadece keşkek yemeği düşünüyorum
bizim burada düğün yemeklerinde keşkek yaparlar yöresel yemek ben çok severim
onu yemeden edemiycem arkadaşlar ama başka bişi yemek yok a.sa.sa.s
slm kızlar.kusura bakman gari.bugün misafirlerim gelcek.akşamada babam geliyomuş memleketten yanımaa.hişşşt çaktıurmayın.babam haberimiz yok olarak biliyo.sağosun bizm gelin beni aradı.o söyledi.süpriz yapcakmış kızma ve bana.kızımn perşembe gün kurana geçiş töreni var.ona süpriz yapıyo yani.yani fazla gelemiyebilirm şu bi kaç günama gece girerim mutlaka.allah bi mani vermezse.nemi yedim.hiiiiççççç
dün nemi yedim.....3 tane kuru kayısı.oda sabahtı.gün boyunca başka bişey yemedim.bugünde bu saate kadar dediğim gibi yemedim.misafirlerim gelince mercimekli köfte yapcam.ondan yerim bi kaçtane heralde. bide akşama babm memleketten kıymalı pide ama bizim dilimizle etliekmek getiryo.ondan yerim gariiiii.okaa olsun demiii.
gene kimse yok buralarda
şu kilo çizelgesiyle uğraşmaktan bıktım artık
şu kilo çizelgesiyle uğraşmaktan bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?