- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.781
hoşgeldin boyun kaç?bende 58 olmak istiyorum
gözün aydın canım
tamam hemen kaydediyorum cuma günleri öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor
ben sana kuralları yazayım
KURALLAR
1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır. Gece 12 de diğer güne geçilir. 7 mesaj yazarken buna dikkat edin.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
12. Yeni kural **** her gün az ya da çok spor yapılacak. Zorunlu olmazsa yapmıyoruz. Yaptığımız spor mor renk ile yazılacak ki dikkat çeksin.
sütümde azalma olmayınca bugünde yapayım dedim. bol sıvı tükettiğim için sıkıntı olmadı..bugün son zaten yarın yemekleri azaltacağım.Süt yapan şeylere devam edeceğim.sen emziriyosun öle şok diyetler yapma bence..yavaş yavaş verirsin kilocuklarıda
vee güne müdürü yüzünden ağlayarak başlamak....
okadarda keyifli uyanmıştım...
bu insanların egolarını anlayamıyorum anlam veremiyorum ben....
daha 2 yıllık mezun kişi ile s....k yarıştırmalarını da anlamıyorum herkes işine baksa ne kadar güzel olcak
ben dukanda sistem değiştiriyorum
1+1 yerine 2+0 yapıcam artık..
yani pazartesi ve perşembe protein yapıp diğer günler kontrollü normal beslenicem..
etrafımdakiler ve aile bireyleri bu halime "kafi" daha abartma dediler çünkü..
bu durumda keyifli keyifli menü paylaşmaya başlıycam ben de :))
sana aşk lazımm
1.73 cantim canım.senin boy kaç?kaç kilo vermen lazım?ismin ayşe miydi?Öyle okudum diye hatırlıyorum
sütümde azalma olmayınca bugünde yapayım dedim. bol sıvı tükettiğim için sıkıntı olmadı..bugün son zaten yarın yemekleri azaltacağım.Süt yapan şeylere devam edeceğim.
ee aamet noldu be aa
şimdilik kendimi çok iyi hissediyorum ve açlık hissetmiyorum şaşılacak bir durum aslında.benim bu diyette 2. günüm ve sabah normal şeyler yiyebileceğim.bende sebze detoksu yapmıştım 3. gun hastaneye kaldırdılar doktor cokkk kızmıştı ondan dedim:)
şimdilik kendimi çok iyi hissediyorum ve açlık hissetmiyorum şaşılacak bir durum aslında.benim bu diyette 2. günüm ve sabah normal şeyler yiyebileceğim.
yaaa hayatım bilmiyorum kii ofiste geriliyorum evdede geriliyorum anlayamadımmm
ankarada da mı gisdiyor bu elektrikler ya
sen emziriyosun öle şok diyetler yapma bence..yavaş yavaş verirsin kilocuklarıda
oğlumu uyutabildim sonunda ben de geldim ama kimsecikler yok.Şimdi bitki çayımı içiyorum birazdan da karpuzumu yiyeceğim.doğumdan sonra 1 hafta görev yaptım bu sürede oğlum beşiğe çok alıştı 4 gündür beşik kullanmıyorum onu da buna alıştırmaya çalışıyorum.Onun için uykumuz biraz sıkıntılı.grupta kaç kişiyiz kızlar?Ben kimseyi tanımıyorum yabir takım kaptanımız aslı yı biliyorum
BEN SALİHA 23 YAşındayım takıma hoşgeldin aysun
kabuğunuda yicen canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?