- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.801
yaşasın yaptım sonunda şu renk işlerini.karıştırdım biraz forum ayarlarından yapılıyormuş.
Evettt bugün menüm yine aynı.Sabah öğlen ve akşam:
1 dilim karpuz,3 çay bardağı bitki çayı. Yatarken de yarım fincan yağa taze limon sıkıp içiyorum.Gün içinde de 2 litre kadar su
ankarada da mı gisdiyor bu elektrikler ya
teşekkürler saliha.
?anlamadım...
bugün hastaneye gittim dilimdeki pamukçuk için demir hapı ve gargara verdi verdi daktır.. bide kpss başvurusunu yaptım :18::18:
Sağol aslicim..hayırlısı olsun canım
salihacım sen takıma kaç kilo ile başlamıştın hedefin kaçtı
Sağol aslicim..
Ben diyete 78 le başladım takıma girdiğimde 74 olmalıyım.. Hedef 60 ti
Bugün tüm gün aç dolaştım:) yarına kaza çıkmasın diye..tebrik edrm canım geçen hafta 60.8 idin yarın inş 60 olursun
önemli olan da yağ oranı ayşem168 cm sana 60 falanda yeter ozaman gerçi yapıya gore cok değişiyor kilo bir yerde toplanmışsa oda etkili oluyor..evet ayşe şimdilik hedefi 60 gosterdim ama 60 a ulaşınca 57 e kadar inebilirim..1 ileri 2 geri oluyor ama hep yağ oranım azalıyor..
saliş ifade tarzına bayılıyorum, kızcağız yanlış anlayacak :))kabuğunuda yicen canımm
hadi hayırlısı kuzum, dikkatini verebilirsen sonuç güzel olur eminim..bugün hastaneye gittim dilimdeki pamukçuk için demir hapı ve gargara verdi verdi daktır.. bide kpss başvurusunu yaptım :18::18:
ben indirdim türkçe dublaj diye aratınca çıkanınesli sen callanetic egzersizini hangi siteden izliyon ben bi bulamadım
tanıştırayam aysun, bu hatun da "saliha"teşekkürler saliha.
?anlamadım...
bugün tartıldım 76,5.. bende yok heyecan :) adetten sonnası için heyecanlıyım ama :))selam kızlar nasılsınız
yarın cuma heyecan var mı heyecan
darısı başımııızaaaa efenimmBugün tüm gün aç dolaştım:) yarına kaza çıkmasın diye..
Akşam hastaneden gelince tartıldım 60.3 tü.. Tabi bisürü su içtim bide salata yapıp yedim.. Leğen kemiğine alıştım şimdi de Kaburga kemiklerim gözüküyo :) bazen aynada bakiyorum gölge mi ne bu çizgiler :)
nayırr naayırrr 76,5 benimmmerhaba kızlar.iki gündür tatil hazırlıklarıyla uğraşıyorum.bir türlü giremedim sayfamıza.bu akşam tam bavulları kapattım artık sayfamıza gireyim derken uçağa sıvıların alınmadığını öğrendim.makyaj malzemelerinin de.ben de lay lay lom elimde kabine gireceğim oğlumun şişe şişe şuruplarıyla.hop bütün bavullar tekrar döküldü yerleştirildi.neyse yapacak bir şey yok.kızlar aklınızda bulunsun uçak kabinine bunları almıyorlarmış bavulda bagaj kısmına vermek zorundaymışız.netse ben Allah izin verirse yarın sabah 7:30 da yolcuyum.hepinizi çok özleyeceğim.2 hafta sonra görüşmek dileğiyle.
aslıcığım kilom 76.5
sizleri çooooooookkkkkkkkk seviyorummmm
öyle düşünme canımgittiğim yere uğursuzluk götürüyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?