Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım zor gelmiyor mu bu diyet

tebrik edrm canım geçen hafta 60.8 idin yarın inş 60 olursun
Bugün tüm gün aç dolaştım:) yarına kaza çıkmasın diye..
Akşam hastaneden gelince tartıldım 60.3 tü.. Tabi bisürü su içtim bide salata yapıp yedim.. Leğen kemiğine alıştım şimdi de Kaburga kemiklerim gözüküyo :) bazen aynada bakiyorum gölge mi ne bu çizgiler :)

önemli olan da yağ oranı ayşem
kabuğunuda yicen canımm
saliş ifade tarzına bayılıyorum, kızcağız yanlış anlayacak :))
bugün hastaneye gittim dilimdeki pamukçuk için demir hapı ve gargara verdi verdi daktır.. bide kpss başvurusunu yaptım :18::18:
hadi hayırlısı kuzum, dikkatini verebilirsen sonuç güzel olur eminim..
nesli sen callanetic egzersizini hangi siteden izliyon ben bi bulamadım
ben indirdim türkçe dublaj diye aratınca çıkanı
teşekkürler saliha.
?anlamadım...
tanıştırayam aysun, bu hatun da "saliha"

selam kızlar nasılsınız
yarın cuma heyecan var mı heyecan
bugün tartıldım 76,5.. bende yok heyecan :) adetten sonnası için heyecanlıyım ama :))
darısı başımııızaaaa efenimm

merhaba kızlar.iki gündür tatil hazırlıklarıyla uğraşıyorum.bir türlü giremedim sayfamıza.bu akşam tam bavulları kapattım artık sayfamıza gireyim derken uçağa sıvıların alınmadığını öğrendim.makyaj malzemelerinin de.ben de lay lay lom elimde kabine gireceğim oğlumun şişe şişe şuruplarıyla.hop bütün bavullar tekrar döküldü yerleştirildi.neyse yapacak bir şey yok.kızlar aklınızda bulunsun uçak kabinine bunları almıyorlarmış bavulda bagaj kısmına vermek zorundaymışız.netse ben Allah izin verirse yarın sabah 7:30 da yolcuyum.hepinizi çok özleyeceğim.2 hafta sonra görüşmek dileğiyle.
aslıcığım kilom 76.5
sizleri çooooooookkkkkkkkk seviyorummmm

nayırr naayırrr 76,5 benimm
iyi yolculuklar, iyi tatiller kuzum

eveeet izinli olmama rağmen kimseye koz vermemek adına elimdeki işi bitireyim diye sabahın köründe ofise geldim.
9:30 gibi çıkıcam burdan kısmetse

kilo bildirimi yapayım;

Takıma katılma : 03.07.2012
başlangıç kilo : 83
takıma katıldığımdaki kilo : 69,2
şimdiki kilo : 69,1
verilen yüzde : %0,14

4 Temmuz Mesaj Sayımı

aynalar *** 7+
emidaf *** 7
1.73 *** 7+
pisiq *** 2
tedis *** izinli
melekaysee *** 7+
Nesli *** 7+
0menekse0 *** izinli
nelisss *** 7+
melampusefe *** 4 yeni katıldı

günaydın kuzularr, pazar dönüş yapıyoruz bugün de (birazdan) hamama gidicez, gitmeden uğrayayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…