Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı ben 73,2 olunca mı %80'i tamamlayıp mezun oluyodum.. az daha sıksam dişimi,, böyle de üzüldüm şimdi.. arada esnetirseniz halledebilirim cepten mepten.. (tatile devam edicem çünkü bi hafta kesintiden sonra :S ne yapsak???

gecen senede her sey ortadaykende iyi uyutmuslardi bizi ne diyeyim

ben üniversite okuyorum cnm hemde evliyim.şuan burdamı yaşıyorsun
Yok canim yozgat ta degilim 2 yil once taynim cikti.bolum ne canim bu arada sinav icin gecmis olsun cok zor valla.
aa süper. evet Zumba mükemmel. Dersler 45 dakika sürüyor. Hiç durmuyor insan. Sen nekadar sürede verdin? Ben korkuyorum durmasından. Hergün tartılıp moralimi bozuyorum malesef.
canim ben gunde yaklasik 6defa tartiliyorum kafayi bozcam tartiyla

canım sen kaç ile başlamıştın
canım elinden geldikçe girmeye çalış hallederiz

ya aslı bu kadar kişi varken sıora nasıl bana geldi yaa uff
tatlım tam aslı bana görev vermişti akşam da sorun çıkıp ayrılayım diyince sana geçti benim yüzümden yani (
nesli kuzum nereye gidiyon ya iyiydk böyleeee
kuzum açıklama yaptım birazcık ..
canım sen kaç ile başlamıştın
canım elinden geldikçe girmeye çalış hallederiz

hatırlamıyorum ki kuzum.. cepten geçmişe dönmek de ölüm :18:

amin canım
niye battın ki canım sen nete giriyon diye mi kavga ettiler onlar

nasıl ekliyeceğimi bilmiyorum. bende yeniyim ya bir heyecanla yazıyorum durmadan gevezeee diyorum kendi kendime:)))
foruma yeni katıldım bu mesaja nasıl ekliyeceğim resimlerimi?

canım mesaj yazdığın yerde film şeridi resmi var ya onun solunda kare bir resim var onu tıkla
from computeri tıkla dosyaları seç de
bilgisayarda resimlerin nerede ise onu tıkla aç de eklentiyi yükleyi tıkla resim yüklenir mesajı cevaplayı tıkla olur
inş yardımcı olabilmişimdir

Kızlar bende o simgeler felanda çıkmıyor resim yeride yok yeni olduğum için sanırım. Hosting ile ekliyeceğim. Bakalım oluyormu.
Kırmızılı eski resmim, siyahlı yeni ama siyahlıdan 4 kilo azım şuan.

neslihan takıma 81,9 ile girmişsin yüzde sekseni 72 eder. 72 kilo olunca karne almayı hak kazanırsın.
ama hedefine 2 kilo kalıyor artık hedefine ulaşır mezun olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…