Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nesli tamamen ayrılma başka şekilde halledelimm

kendinden baseder misi demiştim ama gormedin sanrım hoşgeldin 29 yaşında evli mutlu bir insancagızım..en cok 75 kiloyu gordum 67.7 olunca burayı keşfetim ama çok yol katedemiyorum bakalım..

Merhaba canım. Evet görmedim, kendi kendime birşeyler yapıyorum ama :) Bende 23 yaşinda bekar ve mutluyum haha. Bende şuan senin eski kilona yakınım çok hızlı verdim ama bence bende takılıcam hafif. Universite okuyorum, çalışıyorum. şuan tatil uni iştende 1 hafta izinliyim. Anlıyacağın yatıyorum:) 67 çok güzel boyunu bilmiyorum ama. 50'ler beni korkutuyor, sanki çok zayıf geliyor ya:)

hehe tek senin yuzunden değil ama cok cabuk geldi bu sefer sıra bana pek canım istemiyor yapmak

168 boyum var canım..bölgesel sorun var benim en büyük cıkmazım spor yapamıyorum rahatsızlıgım var yasak..58 ideal olacak benim için önce bi 60 ı göreyim..
maşallah fotolarda süper incelmişsin sen devam et buraya benim motivasyonum artıyor..bende 1 ay burda hızlandıracagım biraz..cok paylaşımlı kilo veren arkadaşlara ihtiyac var..

iyidir fıstuk senden naber gezmişsin bugun

bu arada inş kpss magduru olmazsınız kızlar..hakkınızı yiyenlere her türlü beddua serbest

evet canım gezdim bir siyah çanta bulamadım ya her taraf rengarenk
okulda kullanmak için klasik ile spor arası bir çanta istiyorum yok hiçbir yerde yok her taraf pembe, mavi, sarı çantalarla dolu siyah çantan 1-2 tane
onlarıda beğenmedim
zaten çanta ve ayakkabıyı çok zor beğenirim ben
bu ikisi için bütün gün gezmediğim mağaza kalmaz
elbisede öyle değilim mesela

tamamen siyah olup kulpu veya bir yerinden kahve falan gecen cantalar var daha kullanışlı bir kaç kombin yapabilirsin sen bi kotona bak canım

Günaydın kızlarr. Şuan lahana kürü yapıcam. Çok kötü olucak biliyorumm ama ne yapiyim soğanda atıcam az. Limonlayıp içicek artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…