- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.001
İngilteredeyim canim. Sen?
nesli kuzum nereye gidiyon ya iyiydk böyleeee
selam kuzular... detay veremedim, dün kaşla göz arasında yazabildim aslım.. sıkıntılı hal bertaraf edildi ama düzenli gelmemde sorun olacak büyük ihtimalle.. ben böyle arada gelip gelip katılıcam sürecinize mümkünse..
kpss skandalı(!) yani bu sefrkine en azından, makul (!) bi gerekçe açıklamış o yayınevinin sorumlusu... bişey değişeceğin sanmıyorum ne yazık ki.. umarım menekşem, giren arkadaşlar ve aslında hakkıyla çalışanlar,.. karşılığını görür..
ben yarın sabah biniyorum, akşama evde olurum hayırlısıyla..
kendinden baseder misi demiştim ama gormedin sanrım hoşgeldin 29 yaşında evli mutlu bir insancagızım..en cok 75 kiloyu gordum 67.7 olunca burayı keşfetim ama çok yol katedemiyorum bakalım..
tatlım tam aslı bana görev vermişti akşam da sorun çıkıp ayrılayım diyince sana geçtibenim yüzümden yani (
kuzum açıklama yaptım birazcık ..
hatırlamıyorum ki kuzum.. cepten geçmişe dönmek de ölüm :18:
Merhaba canım. Evet görmedim, kendi kendime birşeyler yapıyorum ama :) Bende 23 yaşinda bekar ve mutluyum haha. Bende şuan senin eski kilona yakınım çok hızlı verdim ama bence bende takılıcam hafif. Universite okuyorum, çalışıyorum. şuan tatil uni iştende 1 hafta izinliyim. Anlıyacağın yatıyorum:) 67 çok güzel boyunu bilmiyorum ama. 50'ler beni korkutuyor, sanki çok zayıf geliyor ya:)
merhaba kızlar nasılsınız
merhaba canım nasılsın
hehe tek senin yuzunden değil ama cok cabuk geldi bu sefer sıra bana pek canım istemiyor yapmak
sultan şu an tam kaç kilosun yanlışmı anladım ben??çizelgen dogrumu
iyidir fıstuk senden naber gezmişsin bugun
bu arada inş kpss magduru olmazsınız kızlar..hakkınızı yiyenlere her türlü beddua serbest
eskiden 94.4düm yani 66 gün oldu. şuan 79.3. Sanırım ben yanlış yazdım:)
evet canım gezdim bir siyah çanta bulamadım ya her taraf rengarenk
okulda kullanmak için klasik ile spor arası bir çanta istiyorum yok hiçbir yerde yok her taraf pembe, mavi, sarı çantalarla dolu siyah çantan 1-2 tane
onlarıda beğenmedim
zaten çanta ve ayakkabıyı çok zor beğenirim ben
bu ikisi için bütün gün gezmediğim mağaza kalmaz
elbisede öyle değilim mesela
tamamen siyah olup kulpu veya bir yerinden kahve falan gecen cantalar var daha kullanışlı bir kaç kombin yapabilirsin sen bi kotona bak canım
kızlar çok yorulmuşum çıkıyorum ben
herkese iyi geceler
bende cıkıyorum iyi geceler
sultancıgım ssanada iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?