Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

az daha ha gayret biraz daha yalvar bakeeemmlaelaelaelaelae

az daha ha gayret biraz daha yalvar bakeeemmlaelaelaelaelae

ah ah... kız nazco sen bi zayıflama kaydirigubbakcemile :mymeka: kaydirigubbakcemile :mymeka: ben seni zayıflatcam. görüyonmu senin için yaptıklarımı....senağlama senağlama senağlama senağlama
klava: hey kaptanlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa. akrepe muhtaç ettiniz biz :1shok:

saat 22 00 den itibaren de can sıkıntısından koparta koparta 1 dilim kepek ekmegi yedim..........sositososito sositososito sositososito

Son düzenleme:

duyamadımmm hııııı az dahaaa:roflol:

kız yiye yiye kepek ekmeğimi yedin yeseydin ya kaymaklısından kadayıf, baklava,lahmaacuuuun
hasta olma diye diyom kıız yanlış anlama haa:1closedeyes:

iyi geceler herkese ben evime geldim yenii umarım herkes iyidir ama pek bi ıssız olmuş burasıı yeni gelen arkadaşlarda olmasa kimse uğramayacak hadi canlanın kızlar mayısın sonuna geldikkk hihoyyyt
hergün uğrarım ben artıkk takımın harekete ihtiyacı varr

gunaydın kızlar
evet pek ıssız olmus burası, ben zaten haftasonu fazla gıremıyorum
sıyahla eylulcede haftasonu yoklar gezmedeler
Neslıhanda artık haftaya gelır ınsallah-tatlicadiarzu-
Sedaaa canım hosgeldın nasılsın yoksa kılo aldınmı memlekettesengözlerimebaksanab

hoşbuldum canım yok kilo felan almadım hergün 1buçuk saat yürüdüm orda akşamları 61.5 kiloyumm 300 gr daha gitti yani normal yiyorum artık diyet yapmıyorum ama hergün en az 1saat spor yapıyorum gene..okadar zorlanıp verdim tekrar alamam sporu bırakmayı düşünmüyrum çünkü 65i bile birdaha görmek istemiyorum :1no2:

ay hoşgeldin canım:1hug: iyi ki geldin.nasıl memlekettekiler babaannen iyimi. ben de nöbetten çıktım.mirmirmirmir bugün küçük oglanın dogum günü var . hazırlık yapıyom 6 yaşına girecek. aslında çok yorgunum..mirmirmirmir sabah dayanamadım tartıldım . cuma tam emin degildim ama 98 500 yazın demiştim .ama bugün :dance:98.100 geldim :teytey:.dedim ya biraz kabızlık vardı ondan herhalde. cumaya hedef belirlememiştim ama 97 olmak istiyorum düz olarak . .

ben çıkıyorum çok işim var. akşam girer günlük rapor veririm. bu yazmak beni kontrollü yemege teşvik etti. yeni başlayanlara mutlaka tavsiye edecegim. kız sedaaaa yüzgeclerin çıkacak yakında..:roflol: :roflol: :roflol: biz daha suyu küvette görüyoz bakam...:1no2:

kız yiye yiye kepek ekmeğimi yedin yeseydin ya kaymaklısından kadayıf, baklava,lahmaacuuuun
hasta olma diye diyom kıız yanlış anlama haa:1closedeyes:

sagol canım onları sen ye bakam yasakkelime yasakkelime yasakkelime. gram gram git ondan sonra.:roflol: :roflol: :roflol:

hoşbuldum canım çok sağol babaannem daha iyi herşey yolunda sayılır..oğluna sağlıklı mutlu nice yıllar canım..buarada süper gidiyorsun

oh neguzel imreniyorum sana kızz -tatlicadiarzu- neguzel kilo veriyon darısı bize-tatlicadiarzu-
boyle spor yapmaya devam edersen zaten gerı almazsın canım:lepi:

Allah ogluna uzun omur versın canım daha nıce nıce yıllara ınsallaha.s.
tamam duyduk 97 olacaksın cumayalülülülülülü
ama bugun pasta masta yeyım demelaelaelaelaelae

kızlar bende bugun tam pazar kahvaltısı yaptım
2dılım kepek ekmegıyle masadakı herseyden yedım az az-tatlicadiarzu-
bıraz oncede brokolı hasladım sarımsaklı yogurt doktum yedım
aksamda sadece meyve yerımyerimseniben

kızlar nerdesınız yaaaaa ufffffffff

sagol canım onları sen ye bakam yasakkelime yasakkelime yasakkelime. gram gram git ondan sonra.:roflol: :roflol: :roflol:

niyeymişşş senin gibi hiç verememekten iyidir kızıııımm
hem kabıda değilimm:1closedeyes:

oğluşunun doğumgünüde kutlu olsun şeker
nice yıllara

artık yersin pastasından...
eeeeeeeee annesi olarak yarısını yemen gerekir dimi ama:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…