- 8 Ağustos 2008
- 36.671
- 48.561
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.701
vah zavallım :teselli: aynı ben canım sana bir tek kişi yardım edebilir.
of of beni düşürdügün şu hale bak şimdi ...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: neyse .....akrepppppppppppppppp kız akreppppppp hadi bi el at bari şu nazco ya ...
tamam ya tamam sen büyüksün.sen yardım seversin ancak sen yardım edersin .hadi akrepim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
biri benimi çağırdı
az daha ha gayret biraz daha yalvar bakeeemmlaelaelaelaelae
bugünkü raporumu sunuyorum kızlar....
sabah tere tohumu ballı 2 bardak sıcak su.
sirkeli ballı su
kahvaltı 1 domates
yarım dilim kepek ekmegi
2 ceviz büy. lor peyniri
arada 3 parmak kadar otlu pide köşesi
2 çatal yaş pastanın sadece keki
ögle form çayı
2 adet küçük köfte
1 kase cacık
saat 14: 15 leblebi
saat 15 : 2 fincan türk kahvesi
saat 16 : 10 erik
saat 20: 3 küçük köfte
2 kase cacık(çok sulu)
form çayı
ah ah... kız nazco sen bi zayıflama kaydirigubbakcemile :mymeka: kaydirigubbakcemile :mymeka: ben seni zayıflatcam. görüyonmu senin için yaptıklarımı....senağlama senağlama senağlama senağlama
klava: hey kaptanlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa. akrepe muhtaç ettiniz biz :1shok:
gunaydın kızlar
evet pek ıssız olmus burası, ben zaten haftasonu fazla gıremıyorum
sıyahla eylulcede haftasonu yoklar gezmedeler
Neslıhanda artık haftaya gelır ınsallah-tatlicadiarzu-
Sedaaa canım hosgeldın nasılsın yoksa kılo aldınmı memlekettesengözlerimebaksanab
iyi geceler herkese ben evime geldim yenii umarım herkes iyidir ama pek bi ıssız olmuş burasıı yeni gelen arkadaşlarda olmasa kimse uğramayacak hadi canlanın kızlar mayısın sonuna geldikkk hihoyyyt
hergün uğrarım ben artıkk takımın harekete ihtiyacı varr
kız yiye yiye kepek ekmeğimi yedin yeseydin ya kaymaklısından kadayıf, baklava,lahmaacuuuun
hasta olma diye diyom kıız yanlış anlama haa:1closedeyes:
ay hoşgeldin canım:1hug: iyi ki geldin.nasıl memlekettekiler babaannen iyimi. ben de nöbetten çıktım.mirmirmirmir bugün küçük oglanın dogum günü var .hazırlık yapıyom 6 yaşına girecek. aslında çok yorgunum..mirmirmirmir sabah dayanamadım tartıldım . cuma tam emin degildim ama 98 500 yazın demiştim .ama bugün :dance:98.100 geldim :teytey:.dedim ya biraz kabızlık vardı ondan herhalde. cumaya hedef belirlememiştim ama 97 olmak istiyorum düz olarak . .
oh neguzel imreniyorum sana kızz -tatlicadiarzu- neguzel kilo veriyon darısı bize-tatlicadiarzu-hoşbuldum canım yok kilo felan almadım hergün 1buçuk saat yürüdüm orda akşamları 61.5 kiloyumm 300 gr daha gitti yani normal yiyorum artık diyet yapmıyorum ama hergün en az 1saat spor yapıyorum gene..okadar zorlanıp verdim tekrar alamam sporu bırakmayı düşünmüyrum çünkü 65i bile birdaha görmek istemiyorum :1no2:
ay hoşgeldin canım:1hug: iyi ki geldin.nasıl memlekettekiler babaannen iyimi. ben de nöbetten çıktım.mirmirmirmir bugün küçük oglanın dogum günü var .hazırlık yapıyom 6 yaşına girecek. aslında çok yorgunum..mirmirmirmir sabah dayanamadım tartıldım . cuma tam emin degildim ama 98 500 yazın demiştim .ama bugün :dance:98.100 geldim :teytey:.dedim ya biraz kabızlık vardı ondan herhalde. cumaya hedef belirlememiştim ama 97 olmak istiyorum düz olarak . .
sagol canım onları sen ye bakam yasakkelime yasakkelime yasakkelime. gram gram git ondan sonra.:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?