- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.021
sonuçlar yeni açıklandı
bu hafta 4. olduk
merhaba canım.lahana kürü nasıl oluyor acaba?etkili miGünaydın kızlarr. Şuan lahana kürü yapıcam. Çok kötü olucak biliyorumm ama ne yapiyimsoğanda atıcam az. Limonlayıp içicek artık.
merhaba canım.lahana kürü nasıl oluyor acaba?etkili mi
yeni gelenler yazıyor heralde sultan ben de senin gibi düşünüyordum(buarada bunları yazan birtek benim sanırım)
Bugünlük menüm böylee
herkese iyi pazarlar
bugün yataktan kalkamadım her yerim çok ağrıyor
tadı için çok kötü diye duydum onu da söylesen hiç de fena olmazcanım kişiye bağlı. mesela annemin bağırsakları iyi çalışıyor, o içtiğinde direkt tuvalete çıkıyor. bazı insanlarda şişkinlik yapıyor. ben içim temizlensin biraz diye içtim ama bakalım. sana haber veririm.
Günaydın kızlarr. Şuan lahana kürü yapıcam. Çok kötü olucak biliyorumm ama ne yapiyimsoğanda atıcam az. Limonlayıp içicek artık.
sonuçlar yeni açıklandı
bu hafta 4. olduk
canım kişiye bağlı. mesela annemin bağırsakları iyi çalışıyor, o içtiğinde direkt tuvalete çıkıyor. bazı insanlarda şişkinlik yapıyor. ben içim temizlensin biraz diye içtim ama bakalım. sana haber veririm.
çok agır görünmüyor tam miktarlar cok onemli tabiiKahvaltı:
1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay, kahve. (peynirle mutlaka zeytin yenmeli hayvansal yağ ile bitkisel yağı beraber kullanmalıyız. Ayrıca peyniri de diet olarak alırsak daha iyi olur.)
Pazartesi:
Öğle : Mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Etli, havuçlu, patatesli taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği.
Salı:
Öğle: Haşlanmış patates (tuz ve baharat serbest limonda sıkabilirsiniz)
Akşam: Kıymalı yumurta (yağsız) ve bolca salata
Çarşamba:
Öğle: Domates çorbası, 1 dilim kepek ekmeği.
Akşam: Kıymalı yumurta ve bolca salata
Perşembe:
Öğle: Salamlı, kaşarlı tost ve ayran (kepekli ekmekten yapılacak. Ben beyaz peynir ve domatesli tost yapıyordum burdakilerden bile daha az kalorili oluyordu)
Akşam: Biber, kabak dolma ve salata (unutmayın herşey yağsız olacak)
Cuma:
Öğle: Ekşili köfte, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk ızgara ve salata (yağsız)
Cumartesi:
Öğle: Sebze çorbası, 1 dilim kepek ekmeği (Tarhana veya hangi çorbadan canınız isterse ama yağsız)
Akşam: Izgara köfte ve salata
Pazar:
Öğle: Melemen, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Domates soslu, yoğurtlu makarna (yağ yok)
Hergün saat 16 da 250gr meyve yenecek.
kızlar bu menü için ne dersiniz?benim çok bilgim yok ne neyle yenecek diye.Yorumlarsanız çookkkkk sevinirim.Bu arada 2 gün yaptığım karpuz detoksunun kilolarını geri almamışım.
Öğle: Haşlanmış patates
Akşam:bulgur pilavı ve salata
​akşam yemeğim olmuş mu?yoksa değiştireyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?